Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
79 igen
Nem kell házas ember, anyakisfia se, 165 centis se, olyan se akinek 6 masik nője van talonban, igen, rengeteg ember szórok ki.
Az ok, hogy rengeteg hapsit kiszórsz. Nem is kell, hogy akárki megfeleljen. De az, hogy az eddigi jelentkezők közt nem akadt, nem jelenti azt, hogy a jövőben sem fut be a nagy Ő.
Előtted a szakadék? Ezt mire érted? Nincs hova költözz?
82 de ennyi erovel a nagy ő a barátom is lehet akit en cseszek el.
Nem tudom hogy is irjam.
Szóval az élet bedop pasikat.
Egyikkel ezert szakitunk masikkal azert harmadikkal amazert. Minden lépesben tanulok fejlodok jobb leszek (a masik is), igy egyre minőségibb pasijaim vagy kapcsolataim vannak.
Ergo ennyi erovel mindenki (minden ex)kompetens lett volna eddig is, ha ő is én is a megfelelo tapasztalattal (helyen es idoben)kerülünk össze.
Igazabol ha elvonatkoztatok olyan mintha mindig is ugyanazzal a pasival lennék csak éppen más kulsőben jelenik meg.
Az emberek javareszt ugyanazokon a tapasztalatokon esnek át kapcsolatokban nem erdekes? Mindenkit megkísértenek vagy mindenkit megcsalnak egyszer, vagy vagy, egy sablon az egész.
Magyarán a mostani párommal még mindig nem vagyunk akkor kész es még mindig uj arcokat akik más tapasztalattal rendelkeznek kell keresni:(
De ugy hogy ebbol is nekem fejlodve kene eleve kiszállni. Azaz megtudni azt hogy egy pasi mitől nem ég ki. Vagy akármi. Kulonben a következő is kifog.
"De ugy hogy ebbol is nekem fejlodve kene eleve kiszállni. Azaz megtudni azt hogy egy pasi mitől nem ég ki. Vagy akármi. Kulonben a következő is kifog."
Jezusom .....azert "eg ki"
Mert te nem erdekled! Kedves volt meg megszerzett , most biztosbak erzi a dolgat. Egyebkent en is kiegnek melletted! Szornyu a stilusod! Dramazol itt mar reggeltol. Szakadek szelen allsz meg a franc tudja miket hordtal itt ossze! Ha en ferfi lennek a masik iranyba menekulnek ilyen fura kislanyoktol!
Ez nem egy fejlődési folyamat elsősorban. A titok az, hogy nem mindenki mindenkivel kompetens. Lehettél volna az első szerelmeddel is szuper kapcsolatban és ásó-kapa. Nem így lett. Nem biztos, hogy a következő nem lenne a nagy ő.
Nem vár semmi a jövőben? Jósnő vagy amúgy? Mert akkor nekem is lennének kérdéseim:)
Hány éves vagy, 20, hogy már mindenképp le akarsz ragadni a hapsidnál, hátha kialakul valami mégis?
Mert azt érzed mellette, hogy érdekled, hogy odafigyel, hogy szeret, hogy előtérbe helyezi az igényeidet? Tényleg?
Az, hogy hajlandó rendelkezésedre bocsátani a pöcsét, az nem érdeklődés. Viszont pont elég ahhoz, hogy ellegyen veled. Miért ne lenne? Mást nem is vársz el, ennyi kb elég is, gondolja. Néha kicsit dünnyögsz, de egy jó dugással kiengesztel és minden megy tovább ahogy eddig. Jó így neked?
Én pont hogy nem vagyok olyannal, aki nem kell. Ezért töltöttem néha éveket is egyedül. Mert nem alkudtam meg, hanem olyannal akartam élni, akivel szeretjük egymást és összeillünk.
Az, hogy veled van - azért el ne áljulj már a megtiszteltetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!