Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek a kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a kapcsolatban, ha a párommal nem beszelhetek a gyerekről mert ugyse erdekli?

Figyelt kérdés

Évek mulva lett egy párom. Szoval nem az ő gyereke es nagyon max csak elfogadja.

Azaz nem szereti nem kotodik amugy lesz.rja a gyereket de olyan szinten hogy felole éhen is halhatna mert en vagyok az anyja neki köze nincs hozzá alapon.

Nekem viszont ugye egy rakat gondolatom vagy aggodalmam vagy barmi a kicsi körül is forog. Es folyamatosan magamban tartom ezeket mert vele ugy se beszelhetek meg semmit ugyse erdekli ötlete se lenne de egy vigasztalo szo se csak zavarnám a gyerekes dolgaimmal.

Hogyan lehetnék teljes ugy egy hármas kapcsolatban(nő ffi gyerek), hogy ne azt érezzem hogy kulon lapra tartozik a gyerek es kulon lapra a pasi? Azaz a gyerekben sem alakitok ki kötődést. Ez teny. A pasi neki csak egy ismeros es felole is fel is fordulhatna a párom...

Nem birom ezt a "skizo" életet, hogy egyik esetben szexistenno vagyok meg amazon meg cicamica meg szoval NŐ, masik esetben meg egy edzocipos gyerekkel csikizős sulin magát agyongörcsölős ANYA.

Hogy tudnék én ebben az egész "bolondokházában"boldog lenni?

#gyere+pasi, nő es anya
2021. aug. 31. 15:12
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%
Egy percig nem maradnék ilyen megalázó kapcsolatban. Vagy csak már ennyire benőtte a pók a lukad, hogy bármi áron kell, aki megdönget?
2021. aug. 31. 15:14
 2/47 A kérdező kommentje:

Megalázó? Ezt nem értem.

Én csak nem tudom egyeztetni a jelenlegi "többféle"életem vagy "2 énem"ezzel a helyzettel.

Mindemellet a legfurább..

A pasinak nincs gyereke de nagyon vágyik arra es idosebb.

A gyereknek nincs apja.

A gyerek a páromra rettentoen hasonlit de kulsoben es jellemben is.

Mégse találnak egymásra..nekem ez olyan fura..

2021. aug. 31. 15:20
 3/47 A kérdező kommentje:
Ja es ez is. Minek akar egy ilyen gyereket...?
2021. aug. 31. 15:22
 4/47 anonim ***** válasza:
94%

1. vágyik gyerekre, DE sajátra, nem neveltre.

2. a kapcsolatotok elején is tudta, hogy mibe megy bele, sőt te is.

amikor összejöttetek akkor odáig volt a gyermekedért első időben?

2021. aug. 31. 15:22
 5/47 anonim ***** válasza:
98%

Ez így extra gáz. Akar gyereket de a tiedről egy szó se essen. Milyen élete lenne a mostani gyerekednek, ha születne egy közös gyereketek? Bele se merek gondolni.

Én nem maradnék ebben a kapcsolatban.

2021. aug. 31. 15:28
 6/47 anonim ***** válasza:
98%

De igen, megalázó, mert elfogadod azt, hogy a gyerekedet nem fogadta el, sőt ignorálja őt és téged is a gyerekes problémáiddal. Ez nem skizofrénia: vagyunk többen anyák, feleségek, kolléganők egyszerre és megy.

Én nem élnék így senkivel, hogy "felőle fel is fordulhatna" a fiam. Azért legyen már fontosabb a gyerek mint a kuki. A gyerek is rá fog erre menni, hogy olyannal kell éljen, aki őt levegőnek nézi. Gondolj picit bele az ő helyzetébe. Ha már a sajátod nem rettent el...

2021. aug. 31. 15:29
 7/47 anonim ***** válasza:
91%
Miért vagy vele???
2021. aug. 31. 15:30
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
1 életed és 1 éned van. Meg olyan emberek, akik a feléről nem akarnak tudomást se venni, mert nekik úgy kényelmesebb. Csak szólok, mielőtt magadnak is hazudsz.
2021. aug. 31. 15:31
 9/47 A kérdező kommentje:

4 sztem nincs ilyen egy pasinal hogy majd a sajat az mas lesz.

Ahogy képes ignoralni lesz.rni egy olyan gyereket aki kicsiben plane pont olyan mint ő pont olyan stiklis dolgai vannak mint neki voltak stb, ha vki ennyie "fa" en attol tartok hogy a sajatjával is max csak gügyögne, de a nagy teher es gyerekellátás az osszes súlya rajtak lenne.

A kutyáját is más neveli..ő meg neha átmegy buksit simogatni es ennyi..

En nem hiszem hogy egy gyereket ilyen szinten lesz.ro ember majd a sajatjaval más lenne...

Tudta mibe megy bele. Udvarias es kedves gesztusokat is tesz, es veri a mellét hogy milyen raj, hogy ő gyerekkel egyutt elfogad es ez mekkora szó, ertékeljem, de egy 5 perces esti mesét is keptelen lenne elolvasni vagy netán beszelgetni a kicsivel..

2021. aug. 31. 15:31
 10/47 anonim ***** válasza:
98%
Hát kérdező ennél még egyedülálló anyának is jobb lenni. Aranyfarka van, vagy mi, hogy képes vagy mellette maradni? Nem érdekli a gyereked. Pont. Innentől kezdve ha megfeszülsz se lesz ez egy boldog, harmonikus kapcsolat, pláne nem család. Neki arra vagy jó, hogy dugjon, a problémáid nem érdeklik. Ennyi.
2021. aug. 31. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!