Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek a kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a kapcsolatban, ha a párommal nem beszelhetek a gyerekről mert ugyse erdekli?

Figyelt kérdés

Évek mulva lett egy párom. Szoval nem az ő gyereke es nagyon max csak elfogadja.

Azaz nem szereti nem kotodik amugy lesz.rja a gyereket de olyan szinten hogy felole éhen is halhatna mert en vagyok az anyja neki köze nincs hozzá alapon.

Nekem viszont ugye egy rakat gondolatom vagy aggodalmam vagy barmi a kicsi körül is forog. Es folyamatosan magamban tartom ezeket mert vele ugy se beszelhetek meg semmit ugyse erdekli ötlete se lenne de egy vigasztalo szo se csak zavarnám a gyerekes dolgaimmal.

Hogyan lehetnék teljes ugy egy hármas kapcsolatban(nő ffi gyerek), hogy ne azt érezzem hogy kulon lapra tartozik a gyerek es kulon lapra a pasi? Azaz a gyerekben sem alakitok ki kötődést. Ez teny. A pasi neki csak egy ismeros es felole is fel is fordulhatna a párom...

Nem birom ezt a "skizo" életet, hogy egyik esetben szexistenno vagyok meg amazon meg cicamica meg szoval NŐ, masik esetben meg egy edzocipos gyerekkel csikizős sulin magát agyongörcsölős ANYA.

Hogy tudnék én ebben az egész "bolondokházában"boldog lenni?

#gyere+pasi, nő es anya
2021. aug. 31. 15:12
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

18 ember is vagyok es nő is. Nemcsak anya.

Most temessem el magam?

Fel is kothetném magam ertem.

2021. aug. 31. 15:39
 22/47 A kérdező kommentje:

" Igazi mintaanya vagy."

A pasik adják a mintat a gyereknek a ffiakrol. Nem én...

2021. aug. 31. 15:40
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért nem szedsz össze valaki normálisat? Itt rinyálsz hogy szar a kapcsolatod, ignorálaj a gyereked. Szóval kb csak dugni jó. Ha annyira normális kapcsolatot akarsz akkor keress normális társat hozzá.
2021. aug. 31. 15:43
 24/47 A kérdező kommentje:
Letezik normalis társ...? Csak mert nekem eddig nem úgy tűnt..én ezt már elengedtem...
2021. aug. 31. 15:44
 25/47 A kérdező kommentje:

En meg neveljem az ő gyerekét 16..? Ugy, hogy ő nem neveli az enyém..?

Majd lenne egy kozos akivel ő foglalkozik az enyemmel meg en. Aztan majd en is lesz.rom az övét...szép lenne.

2021. aug. 31. 15:47
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Te keresed meg hozzá a pasit ahhoz a mintához. Miért nem lehet egy normálisat keresni? Nem kell elengedni, igényesnek kell lenni! A gyerek megtanulja, hogy egy nő igénytelen, a férfi meg lehet paraszt, az se baj, jöhet-mehet. Ezt akarod neki tanítani?

És igen, nő is vagy, de elsősorban és mindig ANYA, és utána nő! Ezért fontos, hogy milyen döntéseket hozol a magánéletedben, mert nem csak rád tartozik és nem csak a te életedre van és lesz hatással! Szedd már össze magad! Kit érdekel, hogy az "ilyen miért akar gyereket", azon gondolkodj, hogy TE miért akarsz "egy ilyet"! (N37)

2021. aug. 31. 15:48
 27/47 A kérdező kommentje:

De nincs normalis pasi.pont.

Éveket voltam egyedul szórtam kifelé a szexelni akaro lenéző kritizálo senkihazi parasztokat. Ahogy az anyákkal bánnak illetve amibe veszik őket.

A párom még istenes is.

2021. aug. 31. 15:53
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Aha, nincs normális pasi. Akkor gondolom minden nő, elvált anyuka selejt kapcsolatban él. Ja, nem. Valamit te szúrsz el a párkeresésnél.
2021. aug. 31. 15:57
 29/47 anonim ***** válasza:
96%

Van normális pasi. 12 volt a fiam, mikor összejöttünk, neki 2 gyerek: egy kicsi és egy nagy.

A két naggyal élünk együtt négyen. És családként, nem úgy, hogy ja őt ne vedd figyelembe, hogy minden nap itt alszik a másik szobában. Hogy lehet így élni...?? Milyen férfimintát adsz a gyereknek, hogy egy idegennel kb el kell viseljék egymást, ő a punádért a gyerekedet, a gyereked meg a hapsidat, mert nincs más választása...? Milyen anya vagy te????

Igen, amíg nincs normális hapsi, addig lehet ketten egyedülálló anyaként csak a gyerekkel. 6 évet éltünk így. És? Viszket nagyon vagy miért kell ilyenbe belemenni? Azt kéne még, hogy szülj neki még egy gyereket, akkor a tiédet kb el is temetheted.

Szerinted a párod téged mibe vesz? Húzd meg magad és ne emlegesd a gyereked, aki szintén húzza meg magát, mert őt a kölyök nem érdekli.

Gratulálok a választásodhoz. A gyereket teszed tönkre.

2021. aug. 31. 15:57
 30/47 A kérdező kommentje:

"Viszket nagyon vagy miért kell ilyenbe belemenni? "

Depresszios lettem es meg akartam halni.

2021. aug. 31. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!