Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek a kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a kapcsolatban, ha a párommal nem beszelhetek a gyerekről mert ugyse erdekli?

Figyelt kérdés

Évek mulva lett egy párom. Szoval nem az ő gyereke es nagyon max csak elfogadja.

Azaz nem szereti nem kotodik amugy lesz.rja a gyereket de olyan szinten hogy felole éhen is halhatna mert en vagyok az anyja neki köze nincs hozzá alapon.

Nekem viszont ugye egy rakat gondolatom vagy aggodalmam vagy barmi a kicsi körül is forog. Es folyamatosan magamban tartom ezeket mert vele ugy se beszelhetek meg semmit ugyse erdekli ötlete se lenne de egy vigasztalo szo se csak zavarnám a gyerekes dolgaimmal.

Hogyan lehetnék teljes ugy egy hármas kapcsolatban(nő ffi gyerek), hogy ne azt érezzem hogy kulon lapra tartozik a gyerek es kulon lapra a pasi? Azaz a gyerekben sem alakitok ki kötődést. Ez teny. A pasi neki csak egy ismeros es felole is fel is fordulhatna a párom...

Nem birom ezt a "skizo" életet, hogy egyik esetben szexistenno vagyok meg amazon meg cicamica meg szoval NŐ, masik esetben meg egy edzocipos gyerekkel csikizős sulin magát agyongörcsölős ANYA.

Hogy tudnék én ebben az egész "bolondokházában"boldog lenni?

#gyere+pasi, nő es anya
2021. aug. 31. 15:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
97%
De én ezt még mindig nem értem. Miért kell tolerálni az életedben egy ilyen nulla embert? Mi a jó neked ebben? Mert a gyerekedet te se szereted eléggé, ha egy ilyen embert hoztál az életébe!
2021. aug. 31. 15:32
 12/47 A kérdező kommentje:

A gyereket arra tanitom higy ne kötődjön hozzá. Igy óvom a serulesektol.

Ha lenne közös gyerek hát en nemcsak az enyémet félteném hanem a közöset is...

De nem hajt a tatár nem nyaggat a gy.vállalással.

2021. aug. 31. 15:33
 13/47 anonim ***** válasza:
97%

"A gyereket arra tanitom higy ne kötődjön hozzá. Igy óvom a serulesektol."

Arra tanítod, hogy akárki kihasználhatja a másikat, és ez normális.

Nem óvod, beleviszed a sérülésekbe, mert ő is meg fogja ezt tenni mással, hiszen ez a "szeretet". Ezt látja.

2021. aug. 31. 15:33
 14/47 A kérdező kommentje:

11 en ugy vagyok vele nem a gyerekem éketébe hoztam. Van más baratnom is pl gyerekekkel.

Veluk egy síkra teszem csak neki.

Haver barat ismi es ennyi. Nem alakitok kiba gyerekben kötődést.

2021. aug. 31. 15:34
 15/47 anonim ***** válasza:
97%
Ezzel nagyon is hogy nem óvod a gyereked. Pont hogy rosszat teszel neki. És amúgy így nyilván abszolúőt felesleges elvárni hogy kezdjenek egymással valamit, ha a kötődés szikrája sincs meg egyik oldalról se.
2021. aug. 31. 15:35
 16/47 anonim ***** válasza:
49%
Saját gyerekre én is vágyom, de más gyerekét nem nevelném. Egyedülálló anyukával meg nem kezdenék mert nála mindig a gyerek az első.
2021. aug. 31. 15:35
 17/47 A kérdező kommentje:

13 a gyerek azt latta eddig hogy a ffiak nincsenek. Nem apák. Csak vannak. Az anya a fix. Az apák azok amolyan lazábbak elmennek nincsenek jelen.nem kötődnek.

Kérdeztem is egyszer tole hogy majd ha nagy leszel te is elhagyod a családod? Érdekesmódon azt felelte ő soha. Mindig a párjával es gyerekeivel lesz.

2021. aug. 31. 15:36
 18/47 anonim ***** válasza:
97%
Na és akkor a válasz arra, hogy ez miért is jó neked? (csak hogy lássuk, miért adod el a gyereked lelki világát, a duma mellett..)
2021. aug. 31. 15:36
 19/47 A kérdező kommentje:

16 de ezt nem ertem. Aki rühelli a gyerekeket joforman, az minek akar gyereket?

Majd allandoan lepasszolja nekem..ő meg elhuz akár máshoz..

Nem latok benne egy apát..

2021. aug. 31. 15:38
 20/47 anonim ***** válasza:
97%

"13 a gyerek azt latta eddig hogy a ffiak nincsenek. Nem apák. Csak vannak. Az anya a fix. Az apák azok amolyan lazábbak elmennek nincsenek jelen.nem kötődnek.

Kérdeztem is egyszer tole hogy majd ha nagy leszel te is elhagyod a családod? Érdekesmódon azt felelte ő soha. Mindig a párjával es gyerekeivel lesz."

Na, gratulálok. Ilyet kérdezni egy gyerektől hogy majd ő is elhagyja e a családját. Igazi mintaanya vagy. Arról már nem is beszélve, hogy apai mintát nem lát a gyerek, szóval a későbbiekben nem lesz neki könnyű párkapcsolatot kialakítani.

2021. aug. 31. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!