Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
NEM A PÁROD!
Csak a puncija vagy.
Kerdeztem is mit akar tolem medsig szorakozik velem, arra vár, hogy keressek mást, lelépjek?
Válaszai:"Téged akarlak, nem szórakozom veled, nem várom(hogy pasizzak) mert akkor csalódnék"
Szoval?
Ne zsarold. Szakíts, és kész.
Komolyan egy olyan kapcsolatban akarsz lenni, ahol kölcsönösen bántjátok egymást, hogy legyen valami? (ő elhanyagol, te meg zsarolod)
Ennek természetesnek kéne lennie. Nem egymáshoz valóak vagytok.
1.Kidobod esmegszakitasz vele minden kapcsolatot.
2. Rendbe rakod az onertekelesedet.
3. Keresel valakit akivel kolcsonosen megbecsulitek egymast.
8# mert a tobbi pasi se jobb.
Szatirkodnak a neten, szexre mennek, vagy meg akarják csalni a párjukat velem, stb stb.
Ezert is nezhetjuk altalánosan is egeszen nyugodtan.
A frigidet meg elérhetetlent kéne nyujtanom ahhoz, hogy en legyek A NŐ?
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
Nem a férfiak. Ő. Rossz helyen várod a viszonzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!