Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
Magyarul se tudsz, ne haragudj, a férfiakról meg aztán végképp fogalmad sincs.
Tényleg a szexet gondolod az egyetlen fegyverednek? És láthatóan ez sem működik, sőt, előbb kaparod le a falat, mint ő. Akkor? Minek játszmázni?
Ha neked a szex az egyetlen fontos a kapcsolatban és anélkül meg nem bírsz meglenni, akkor ilyen hapsi jut.
Géza, én szeretetre, figyelemre és gyengédségre vágyom. Géza tojik rád. Akkor te jobbra el. Mi mást lehetne ebben a helyzetben?
Más pasi se különb? Mert mindet próbáltad már? Kötve hiszem.
HOgy az exeid is szívesen megdugnának újra, hurrá, de csöbörből vödörbe.
Ne adj isten pár hét-hónap egyedüllét és majd jön normális. Vagy csak úgy lehet az életet élni, hogy egyik kukiról közvetlen átülni a másikra?
Fegyvernek érezném a szexet...? Mi van?
Jatszmázom??
Itt irták azt, hogy aki szexet nyújt egy pasinak, az ne várjon semmit. Nem jatszmazom. Erre kerdeztem rá, hogy ez igy lenne?? Te nem érted magát, a kérdést sem 21#
22#próbaltam már mas pasikat, igen. A barátom előtt jelenleg. Olyan csalódásokat okoznak a szexben sokan, hogy szerelmes sem birok lenni sokakba. Nálam a szex az alap, a minimum. Ha ez nem megy ill nekem nem tetszik, akkor az egész srác se kell, felőlem akkor aztán szerethetne akárhogy is.
Nem kell ahhoz egyedul lenni, látom most is mi megy. 165 cm-s anyuka fiai, stb, masik kommentben soroltam.
A mostani párom ha azt nézzük tanulni gyakorolni is jo a ffiakon!
Ez egy barom, te meg enyhén lenézed magad, hogy azt hiszed ez a természetes.
Dobd ki s keress normálist.
Ha meg csak ilyent fogsz ki te veled van a hiba a kommunikációdban.
Nincs értelme kidobni. Nincs kiért. A sok pancser szexelni se tudó másik baromért?
Párom legalább tud szexelni. Legalább az alapot nyujtja. Plusz nem 165 meg nem anyukával él, es még hű is. Sokkal több már csak ennyiben is millio masiknál.
Tévedtem, most olvastam a kommenteid.
Ha neked az a lényeg baszva légy s ő ezt adja akkor nem értem miért a rinya...
28 igen ez nagyin fontos.gyakran mondom is neki hogy olyan mintha visszaélne a gyengémmel. Hogy tudja jol hogy nekem kell a szex.
29# nézegetem az embereket, látom hogy sokfélék. És azt is, hogy nem ütik meg a párom szintjét sem:( Nemhogy még többet kapnék másoktól, hanem ellenkezőleg. (Távkapcs, vagy csúnya, vagy alacsony, vagy túl fiatal, vagy csak csajismerősei vannak de az ezer.., vagy házas foglalt. Tűt keresek a szénakazalban. A barátom még így is ritkaságszámba megy)
Nyitott szemmel járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!