Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
"Más pasi se kulonb. De azokhoz képest neki igen, aranybol van."
De igen, különb. Pl. a párom is.
Csak te soha nem kellenél olyan férfinak, aki különb, mert te vagy az ő szintjük alatt.
Miért lennék felszines..?
Pont hogy erről is szól, hogy nekem több kell egy pasitól. A szex IS meg a többi IS.
Párom úgy néz ki kevés. De még mindig ő a több másoknál.
Mások csak az alapokat sem nyujtják eddig nemhogy többet.
35 szerinted.
Egyelőre nem látok különbet. Seholsem :( csak akiket soroltam.
Ha lenne is, az meg ugye majd elválik, abbol mi lenne.
Mindkettőnk részéről.
Ezert is a kerdés. Nem szexelhetnék az újjal...?mert akkor egy nő le van értékelve?
Az én barátaim közt és a tág családi körömben is az a jellemző, hogy ölelik a párjukat, puszilják, kis ajándékokkal kedveskednek, kirándulgatnak, mélyebben beszélgetnek az érzésikről, szeretik, tisztelik és megbecsülik a párjukat, házastársukat. Ebben nőttem fel, ezt láttam példának, számtalan ilyen embert ismerek, az ilyenek társaságát kerestem, párt is így választottam magamnak, boldog párkapcsolatban élek (és még a szex is jó). Persze ismerek olyanokat is, akiknél nem ez tapasztalható, de ez kb a 20%-a az összes ismerősömnek. Nem azt mondom, lehet másnál más ez az arány, én se mondom, hogy az emberek 80%-a csupa aranyember. Csak azt mondom, hogy ha van egy világszemléleted, egy mentalitásod, egy személyiséged, akkor a hasonlóak társaságát fogod keresni, és ezeket látod majd magad körül, ráadásul ha szűklátókörű vagy, azt fogod hinni, hogy sz@r a kapcsolatod, de a többi lehetőség még sz@rabb.
Én 28 éves férfi vagyok, volt egy négy éves, és két egyéves kapcsolatom, voltam éveket is egyedül. Tapasztaltam az életből, tisztába kerültem önmagammal, azzal, hogy magamon mit kell fejlesztenem (és nem hogyan kell legyőznöm, zsarolnom a másikat), és megtaláltam azt, akivel maradéktalanul boldog vagyok. Lehet beletelt egy kis időbe, de megtaláltam a hozzám illőt, akivel biztos vagyok, hogy egész életemet leélném, békében, boldogságban. Más meg szenved a saját szűklátókörű nézeti miatt és mérgező, egymást pusztító kapcsolatban ragad örökre. Ezt gondolom.
Ettől függetlenül szeretnék segíteni az embereknek, aki hajlandó meghallgatni, annak elmondom a tanácsaimat, tapasztalataimat. 29-es voltam.
37 alapok alatt azt ertem hogy minimum tetszik nekem lehet ra komolyat épiteni mert mondjuk önallo es tud is az ágyban.
Ezt ha vki nekem nem tusja nyujtani akkor eleve egy nőnek sem.
Egy nőnek alap h tetszen a párja szeresse vele a szexet es tudjon a masikra alapozni.
Csak ennyit se tudnak felmutatni nagyon sokan
"37 te pasi lennél? Sok pasi haragszim rám erthető módon;)"
Nem, én nő vagyok. Mire fel a kacsintós szmájli, meg, hogy "érthető módon"?
Elő akarod adni, hogy te vagy valaki, vagy felmerül benned, hogy jó nő vagy?
Idejöttél, és kiteregetted, hogy a "párod" csak dug és emberszámba sem vesz. A béka s-egge alá vagy alacsonyítva, és az alapfeltevésed (hogy majd a szexmegvonástól néz majd valamibe) is végtelenül ostobaság. Te itt szopóágon vagy, szóval nagyképűsködni súlyos tévút.
"Ezt ha vki nekem nem tusja nyujtani akkor eleve egy nőnek sem."
Ez így van vszeg. Viszont a fordítottja is igaz: Vannak férfiak, akik meg neked nem akarják nyújtani, amiket elvársz, másnak meg igen, és még rendesek is. Csak te vagy az igényszintjük alatt, ezért nem fogsz velük összekerülni. Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!