Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?
Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.
Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.
De ugyanakkor "korlátoz".
Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.
Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.
Ha szex van akkor neki minden van.
Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.
Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?
A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?
Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat, téves következtetéseket vonsz le.
"Az élet bedob pasikat" - ez a tudatos társkeresés hiányát feltételezi, olyan, mint amikor azt írják, hogy sodródom az árral, majd lesz valami. Aki tudatosan él, tudja mit akar, az olyan embereket enged magához közel, olyanokhoz közeledik, akik beleillenek a világképébe.
"Minden lépésben tanulok, fejlődök, jobb leszek (a másik is), így egyre minőségibb pasijaim vagy kapcsolataim vannak." - Ez részben igaz. Tanulni, fejlődni lehet ezek után. No de ha azt mondom, hogy 'az előző 2 kapcsolatomból tanultam, ez a 3. kapcsolatom jobb, mert tapasztaltam, tanultam belőle' VAGY 'ez a 27. pasim, ergó ez a legminőségibb mind közül, és a kapcsolatom is, mivel 27-edjére csak nem követem el ugyanazt a hibát'... Hol a határ, amíg építeni tudod a tudásod ebben és nem önigazolsz a fránya nagy tapasztalatoddal?
"Ergo ennyi erovel mindenki (minden ex)kompetens lett volna eddig is, ha ő is én is a megfelelo tapasztalattal (helyen es idoben)kerülünk össze." - Felelősséghárító duma, megint csak nem önmagadon akarsz fejleszteni, hanem a megfelelő tapasztalatra építve önigazolnál a saját jellemhibáid elfedésére. Képzeld, emberek leélnek több tíz évet meg egész életet úgy, hogy az az első komoly kapcsolatuk, vagy előtte csak ilyen kamaszkori meg 1-2 hónapos próbálkozások vannak. Az ember önmagában kell tudjon fejlődni, akár egyedül van, akár párkapcsolatban, de elsősorban nem a párkapcsolati játszmázást kellene elsajátítani, hanem hogy rendbe legyen önmagával, és olyan párt válasszon maga mellé, aki hozzáillő, és közösen építik a kapcsolatukat minden egyes nap.
"Igazabol ha elvonatkoztatok olyan mintha mindig is ugyanazzal a pasival lennék csak éppen más kulsőben jelenik meg." - Csodás, megint nem a személyiség alapján nézed az embereket, hanem külső paraméterek alapján. Csekklistával jársz pasizni, úgy nézed, hogy ki mennyit ér, hogy milyen helyzetben van, megdug-e rendesen elsőre stb.
"Az emberek javareszt ugyanazokon a tapasztalatokon esnek át kapcsolatokban nem erdekes? Mindenkit megkísértenek vagy mindenkit megcsalnak egyszer, vagy vagy, egy sablon az egész." - Sokakkal megesnek ilyen dolgok, csak valaki megtanulja felismerni az intő jeleket, megtanulja kezelni, rendesen lekommunikálni, együtt megoldani a problémákat, valaki meg azt szűri le az egészből, hogy az összes férfi ilyen vagy még rosszabb, és az egyedüli megoldás, ha taktikázok, és elég ravaszságot és manipulációs készséget szedek fel a kapcsolataimból, 'gyakorlok' a párjaimon.
"Magyarán a mostani párommal még mindig nem vagyunk akkor kész es még mindig uj arcokat akik más tapasztalattal rendelkeznek kell keresni:(" - Nem az asszertív kommunikáció híve vagy, nem a közös megoldást keresed, nem nézel önmagadba, hogy te miben változhatnál. Csak és kizárólag egy külső csoda bekövetkezésében hiszel, hogy majd jön a nagy tapasztalat megvilágosodás, és akkor majd tökéletesen tudod manipulálni az aktuális partneredet, hogy kedvedre tegyen mindenben.
"De ugy hogy ebbol is nekem fejlodve kene eleve kiszállni. Azaz megtudni azt hogy egy pasi mitől nem ég ki. Vagy akármi. Kulonben a következő is kifog." - Egy pasi... mintha mindenki egy sablonra épülne, mintha mindenki ugyanúgy működne. Kiég... mert melletted kiégnek a pasik? Lelkileg megtörnek, kiüresednek? Fingod sincs a párkapcsolatokról. Képzeld minden ember más és más, és mindenkit egyénileg kell megismerni, hogy ki milyen, mit szeret, mit nem, mitől lesz boldog, mit vár a másiktól, miben kell fejlődnie, neked miben kell támogatni, mire számíthatsz tőle, stb. És ez minimum hónapok kérdése, de ha tudatosan választanál párt, akkor jó eséllyel indulhatnál neki ennek, de ha csak úgy bedobja az élet, úgy nehéz.
ÉS képzeld, miután tudatosan választottál párt, megismerted pár hónap alatt, és úgy néz ki összeilletek, utána is minden nap tenni kell a kapcsolatért, mindent megbeszélni vele, kölcsönösen támogatni, a problémákban segíteni, megadni a tiszteletet oda-vissza, őszintén nyíltan kommunikálni, a sérelmeket is kedvesen, megértően kezelni, minden egyes nap éreztetni vele, hogy számíthat rád, képesnek kell lenni bocsánatot kérni, a másik boldogságát sokszor a sajátod elé helyezni.
". Hol a határ, amíg építeni tudod a tudásod ebben és nem önigazolsz a fránya nagy tapasztalatoddal?"
A nagy ő nél a határ.
Ha mindketto eléggé érett akkor egymasra talalnak es az már ugy lesz működőképes h nem kell szakitani es ujabbat keresni megint.
Tudatosan választok. Szórom kifelé a sok inkompetenset.
Nem is játszmazos kapcaolatok kellenek ezt nem ertem hogy jön ide. Ha a jelenlegi önmagamat adom abbol ez a visszacsatolás ami most van kapcsolatom. Itt valahol hiba van bennem. Azt keresem. Talan baj h akarom a szexet "szalmaszál" nelkul?
"ogy ki mennyit ér, hogy milyen helyzetben van, megdug-e rendesen elsőre stb."
Ez ma van igy. Korabban jártam én már anyuka kisfiaval is. A mai tapasztalatom szerint nem fogok többet.igenis nézem hogy nekem kell e nevelni fel egy fiut ffivá vagy nem, igenis nézem a szexet. Tudom hogy az osszecsiszolodás alapon is mukodik, es tudom azt is kibol mennyit nézek ki. Azaz nem mindig itelkezem elso szex utan mert ugye még jobb lehet meg stb, de azert megesik hogy az elso szex akkora csalodas h soha tobbet azzal a sraccal. En szoktam idot adni a megismerésre is akiben látok ráciot.
Tudom h tenni kell kapcsolatban a kapcsolatokert de ezt cseszhetem ha csak en gondolom igy.
A jelenlegi páromat jelenleg nem győzöm motiválni (hogy szépen irjam), hogy legyen már szives tobbet tenni a kapcsolatba. Már a hiszti megy nálunk.
Semmi kedvem ezzel szorakozni a kövi pasinal is.
Plusz ha azt keresem egy ffi mitol boldog etc nagy esellyel leazek hazicsicska.
Parom hatalmas álma hogy mossak főzzek. Akkor aztan megütöm a feleség szintet is.
Ez azert sok kerdest felvet mellette nekem. Hogy en milyen statuszban is akarok vele lenni.
Volt is a neten egy vicces poszt errol
Ha szerelembol hazasodsz mosol fozol takaritasz
Ha erdekbol akkor meg pedikűr manikűr..
:D
Látom felesleges kisregényeket írnom, mert nem érted. Máshogy állítottad be a gondolkodásod és ebből nem engedsz, továbbra is csak azt ragadod ki az egészből, ami neked beleillik a világképedbe.
Remélem egyszer nyitott leszel a másfajta gondolkodásra is, és megtapasztalsz egy szerető, boldog párkapcsolatot, ahol KÖLCSÖNÖSEN megvannak a fontos dolgok. További szép napot! :)
Nekem pl semmi gondom a főzés-mosással nőként. De a párom is bőven beleteszi az érzelmeket, melót, odafigyelést a kapcsolatunkba.
Te mit kapnál viszonzásképp, ha felvállalnád a házimunkát? Apropó, most nem főztök-mostok egyébként?
A fozes mosásert fizet.
Neki ez "üzlet".arra hivatkozva mert bőven többet keres ezert ugye ő több penzt tesz a kapcsolatba, ezert cserebe mosni főzni kene.
En meg nem tudom azt hogy el akarom e "adni magam"moso főző asszonynak, mert nekem meg más habitusom van. Megéri e ez nekem vagy sem h en mosok főzök es lemegyek "cselédbe"
De mivel ugyis amator vagyok már beszéltuk h ahhoz hogy nehogy kihaljunk a főztöm miatt majdan, na majd ő is nagyban szerepet vallal ebben.
Csak ugye akkor ő nincs a pénze miatt kompenzálva. Es ha nincs, azzal ő ugy erzi tobbet tesz a kapcsolatba a nő meg lehuzza/kihasználja kisebbségi komplexusa lesz. Illetve lenne, mert ezt nem hagyja.
Nagyon "üzletszerű" agya van. De ez nem is baj. Nekem is. Csak maskepp. Nem fogom magam egy ffi miatt leamortizalni meg őt "szolgálni"ugy, hogy azt se tudom egyáltalan hogy komolyan vegyem e.
De plusz komoly kapcsolat nekem nem is arrol szol hogy más nővé változzam hirtelen.
Amugy főleg rendelunk(menük stb) meg szülők főznek jelenleg. Még igy laza mert ő is rohangal osszevissza meg en is. Nem egy punnyadás nem egy átlag rutin az életunk.
Majd csalad ilyesmi eseten van tervben hogy na majd ő is beáll főzni(rendesen tud is),csak hogy ne rajtam muljin h eletben maradunk e:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!