Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem fekszem le a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?

Figyelt kérdés

Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.

Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.

De ugyanakkor "korlátoz".

Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.

Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.

Ha szex van akkor neki minden van.

Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.

Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?

A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?

#amikor a nő szexel
2021. szept. 28. 09:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 A kérdező kommentje:

109#

Dehisz errol ia irtam

"Hogy egy kapcsolatért tenni kell, tudni kell kezelni a dolgokat benne, magunkban, hogy ne hunyjon ki a láng, hogy tanuljuk értékelni a jelent, vagy amink van, meg stb."

Lehet mindezt ő mellettem tanulja. Talán értunk a kapcsolatunkért, vagy talán másért.

En is ugy látom a kaocsoltban a kapcsolatért kellene tanulni kitartani joban rosszbam, azaz az emberek nem "lépcsők"kellenének hogy legyenek, amugy ez a tanulas párom alapelve es baromi sokat eleinte veszekdtunk kesobb már normalisan beszelgettunk errol.

En is ugy tartottam h felelosségharitas csak az alapelvei. Meg bennem csak egy tanulast lát. Hát en akkor őt majdnem kivágtam. Kb ogy kezdtunk errol beszelni h kb szóba se alltam vele ez miatt egy baromi nagy balhé után.

Es akkor kaptam virágot amit ő elvileg soha senkinek csak nekem. Es értékeljem feltetlenul..

Azota már kezdem érteni ezt az elvét.

Es az merult fel hogy mi egymasnak tanitaskent vagyunk vajon, vagy simán egymásnak vagyunk e.

Valojában valami nem tart jo iranyba.

Mert ugye az en alapelvem az hogy a jo dolgok nem görcsökkel jönnek. Ahogy ő is magától az élettől jött, minden jo volt alakult, nem is értem, hogy jutottam en el addig hogy már meg izzadva görcsölök ő meg csak hátra van dőlve.

2021. szept. 28. 21:02
 112/126 anonim ***** válasza:
91%
Reménytelen vagy.
2021. szept. 29. 06:55
 113/126 A kérdező kommentje:

Mert nem szakitok?

Miert is érné az meg nekem..?

Igy is szórom kifelé a sok nem normalisat. Ezert kene szakitani?

A szakitás se remény semmire.

A remény egyelore annyi, hogy a jelenlegit helyre tudom hozni, hogy minőségiben legyek.

Maa srácok sacc par beszelgetés után már a sirba visznek. Annyira szinten aluliak.(es ezzel nem magamat fényezném nem félreértendő)

2021. szept. 29. 07:09
 114/126 A kérdező kommentje:
*más srácok
2021. szept. 29. 07:10
 115/126 anonim ***** válasza:
93%
Te meg mindig ezen vergodsz????!!!! Jezuskaaa! En sosem irok ilyet de olyan kamunak tunik.
2021. szept. 29. 07:41
 116/126 A kérdező kommentje:
112 nem vergodok még mindig ezen 112 nek válaszoltam csak.
2021. szept. 29. 07:45
 117/126 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, mit írunk, úgyis kimagyarázod, hogy a srác a legeslegjobb, ami veled történhetett, mert nála úgyis csak rosszabbak vannak. Hiába hozunk millió cáfolatot. Így nehéz segíteni. Ha ennyire nincs nála jobb, akkor végülis mi a probléma a kapcsolattal?

Mi a kérdés? Mindkettőtöknek kényelmes ez az állapot.

2021. szept. 29. 08:11
 118/126 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hallottál már a méltóságról?

Úgy érzem, magad tartod keretek között, mert nem tanultad meg SZERETNI önmagad!

Valahol eltévejedtél, lehet már kislány korodban.

Talán nem láttál jó mintákat, nem tudhatom.

Az biztos, hogy ezen tudnál változtatni most így, hogy felnőtt vagy.

Az, hogy változtass, igenis jár egy kis szenvedéssel.

Egyedül kell lenned, elmélkedned és gondolkodnod kell, elutasítani mindenkit, aki nem becsül meg.

Ne szexelj azzal, aki egy pöcs már neharagudj, hogy vagy képes szexelni, odaadni magad egy ilyen embernek?

Lehet ez a te felfogásod szerint szüzies, de igenis van a szexnek "mértékegysége" nem csak a nők részéről.

Én pl sose szexelnék olyan pasival akinek 1000-nője volt már, de én érzelmek nélkül se szexelnék soha.

Bár, nekem van férjem már, ilyesmin nem kell a fejem törni.

Egyszerűen légy egyedül, ha nincs olyan akivel érdemes lenni. Ez nem tanulás, nekem még nem volt görény pasim, görény pasival aki nem elég tiszteletteljes volt már pár randim, de már pár randi után kitudtam szűrni ki az akire nem érdemes alapozni.

A férjem teljesen más, lehet hogy közhelyes, de jóban rosszban mellettem áll. Én is mellette, nyílván minden kölcsönös.

Ő is megbecsüli magát, mert pl hiába férfi, és sokan azt gondolják a férfiak csak egy farokból állnak, de itt a példa miszerint vannak kivételek.

Mert hogy ő sose feküdne le olyan nővel, akinek vagy ezer faszija volt, vagy komolyan vehetetlen, nincs tartása. Hiába néz ki mondjuk úgy mint egy szupermodell.

Ezért volt kevés exe előttem.

Azok pedig olyan nők voltak, akikre nem gáz gondolni, értelmesek, csak egyszerűen valamiért nem illettek annyira össze mint velem.

Az ismerkedésünk is pl úgy zajlott, hogy kb 1-hónapig mindennap találkoztunk, beszélgettünk mély dolgokról, meg mindenről hogy egyáltalán megismerjük egymást, aztán feküdtünk csak le.

De amúgy elhiheted, nekünk is fontos a szex, sőt azt gondolom az egyik legfontosabb dolog, viszont ha valakivel tényleg komolyan tervezel, ott a legelső a lélek.

Milyen a lelke a párodnak?

Lehet vele komolyan tervezni?

Ha akarsz egyszer majd, lehet vele gyermeket vállalni?

Letudnál élni vele egy életet, eléggé szeretve érezned magad?

Partnernek érzed magad minden döntésnél?

Megkapsz mindent amire vágysz, figyelmes, kedves veled?

Törődik az erzeseiddel?

Szerintem nem, bár ezt neked kell tudni.

Nem akarnal inkább egy olyan pasival lenni, aki olyan, amiket felsoroltam?

Hát, akkor várnod kell. És csúnya, de szelektálnod.

2021. szept. 29. 08:13
 119/126 anonim ***** válasza:
95%
#118 👍
2021. szept. 29. 08:42
 120/126 anonim ***** válasza:
25%

Jobban vagy...?

Beszéltetek azóta a témáról?

2021. szept. 29. 14:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!