Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem fekszem le a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?

Figyelt kérdés

Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.

Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.

De ugyanakkor "korlátoz".

Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.

Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.

Ha szex van akkor neki minden van.

Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.

Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?

A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?

#amikor a nő szexel
2021. szept. 28. 09:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 A kérdező kommentje:

Ez azt jelenti tobbet keres es ez miatt cserébe ő elvárasokat támasztana velem szemben.

Kérdés csak az hogy ez nekem fekszik e. Jelenlegi helyzetet tekintve nem fekszik.

2021. szept. 28. 17:24
 102/126 A kérdező kommentje:
Ne pont ő támasszon már elvarásokat..
2021. szept. 28. 17:25
 103/126 anonim ***** válasza:
81%

83# Lepontozhattok, de a kérdező itt egy érdekes dolgot feszeget a maga kissé naiv módján meg tini nyelvezetén. Nagyrészt egyébként nem értek egyet veled, nagyon másképp állunk a párkapcsolathoz (néhány előző válaszban ezt kifejtettem)

Gondolok erre:

"Az emberek javareszt ugyanazokon a tapasztalatokon esnek át kapcsolatokban nem erdekes?"

Manapság, mint valami párkapcsolati komformizmus, vagy nem tudom, hogy nevezzem.. egyre inkább "divat" a legkisebb zűr esetén rávágni kívülállóként a megoldást, mint valami atyai "jótanácsot", hogy szállj ki, szakíts! Nem vett virágot? Kedvetlenül szólt vissza? Nem illetek össze!

Mindezt azzal az ígérettel, hogy majd lesz másik, majd jön egy jobb, meg majd befut az életedbe a NAGY Ő (több ilyen potenciális ember van, illetve nem egy nagy ő van, hanem kettő: először NEKED kell a nagy Ő-vé válnod...) A következővel se illetek össze? Nem baj! Keress még tovább, mindig lesz majd következő.

Kicsit idősebbként (nem tudom te mennyi vagy, kérdező, én 25) azt kell, hogy mondjam, hogy nem egészen így működik ez.

Én úgy gondolom, hogy az ember változik, és - már amennyiben elég intelligens érzelmileg - akkor tanul a kapcsolatokból. A saját és mások hibáiból és képes fejlődni érzelmileg. Tapasztaltabbá válik. Ráérez, mire van szüksége a másiknak.

Mindemellett látom, hogy ragaszkodsz hozzá, a szavaiddal véded, őt igazolod, magadnak is ellentmondva. Akkor pedig el kell döntened, hogy mi a fontosabb. Megéri-e feladnod az alapvető igényeidet szexért cserébe? Mert szerintem van igényed többre (bármennyire próbálod magad előtt is bizonygatni, hogy lényegében ez így jó), hisz akkor nem írtad volna ki a kérdést.

2021. szept. 28. 17:51
 104/126 BeefEater ***** válasza:
83%
Kérdező, azzal egyetértek, hogy nem akarsz kezdeni olyannal, aki házas. De a másik oldal is így gondolkodik: normális férfi nem fog veled kezdeni amíg kapcsolatban vagy.
2021. szept. 28. 18:13
 105/126 A kérdező kommentje:

103

Nem éri meg a szexet a semmiért feladnom cserébe.

De másért sem.

Nem feladas alapon kell indítani szerintem.

Ha vmi áldozatokkal jár, vagy görcsölessel, kínnal es valojában ezen alapszik csak, en abbol nem tudom, hogy egyaltalán kisülhet e jó.

Írok példát:

Mondjuk nem azért váltasz munkahelyet, mert konkrét terved célod van fejjebb lepcsőzni, hanem mert kirugtak/nem felelsz meg/neked nem felel meg, és rávisz a kényszer.

Vagy pl

A kudarcok/sikerek valahol önmagukat generálo folyamatok. Egy pozitív spirálba kéne bekerülni.

Nem azért keresni mást, h mert a mostani helyzet zűrös, hanem mert eggyel fejjebb váltanék. A jelenlegit "kinőttem", es megértem a "többre" alapon. Ebben az érési folyamatban vagyok. Vagy akár a párom is, vagy a kapcsolat is, vagy egyénenként csak mindkettőnk. En úgy érzem, a páromat jelenleg a szintemre próbálom húzni csak. Hogy egy kapcsolatért tenni kell, tudni kell kezelni a dolgokat benne, magunkban, hogy ne hunyjon ki a láng, hogy tanuljuk értékelni a jelent, vagy amink van, meg stb.

Ő meg fejleszt engem, h egy ffinek mi kell(ene). Aki ugye esetleg az életemben sincs, arra a ffira készülök, es arra a párom készit fel...en meg őt a kövi nőre ("fantasztikus", hogy mikről nem szól egy párkapcsolat)

És szóval tanulo idő van ugy, meg ugye áldozathozatalok várása.., hogy lehet a következő pasimat is ki kell dobnom majd a p.csába...és szoval érte mindezt..hát nagy motivácio tenyleg.

104 a pasikat nem ugy vettem észre mintha érdekelné h van e barátom. Söt. Egyeseknek ez külön kihívás.

Nem akarok ebbe belefolyni de azert leirom:

Persze sokan eliszkolnak, csak a tudattól, h van baratom, mások meg konkretan a barátomtol, de van az a réteg, akit nem lehet mivel eltántorítani. Akik keresztülmennek mindenen es bizonyitják azt, hogy ők jobbak es velük érdemes, es ki tudnak olyat hozni a masikbol, hogy a másik egyszercsak elgondolkodik.

Mert van kin elgondolkodni.

Es ha azt nézzük ez a réteg már tett is le az asztalra "keresztbe egy szalmaszálat".

De ezek már csak amolyan túlagyalások.

En azt hittem, a normális/igazi férfi az maga a párom..és valójában én még csak itt tartok, hogy álljon fel, és mutassa meg, hogy ő az. Mert egyszer en már ezt láttam benne. Elvégre vmiért vele vagyok. Ahogy ő szokta mondani :D

(Csak ő ugye arra mondja ezt, ha nem szeretne, velem se lenne)

(Amugy magamat is sikeresen lefárasztottam, de mindegy:))

2021. szept. 28. 19:36
 106/126 A kérdező kommentje:

Plusz

A mostani barátom elott tessék, ott volt az áldozat. Talan 1-2 évig no lasi no szex mert akkor sem volt normális, szóval falkaparás.

És végre jött ő.

Nehogymár mindenkiért aldozni kelljen mert akk veszek lassan eg' birkát :D

2021. szept. 28. 19:54
 107/126 A kérdező kommentje:
*no pasi
2021. szept. 28. 19:55
 108/126 anonim ***** válasza:
100%

105# Egy kicsit te magad is belezavarodtál, úgy látom.

Nem tudom, mit szeretnél: Ugródeszkának használni a párodat (és a jövőbeni párodat), hogy MAJD EGYSZER eljöjjön a NAGY Ő, akit te már tapasztaltan (=több rossz kapcsolatból kimenekülve), edzetten (=sokak által használva és eldobva) tudj befogadni az életedbe.

(Nem kívánom ezt, nehogy úgy értsd, csak ez következik a gondolatmenetedből)

Érdekes "stratégia". Ez a szó jutott eszembe arról, ahogyan gondolkozol. Ha azt vesszük, akkor nagyon pozitívan állsz a dolgokhoz (mindenből tanulsz, fejlődsz) viszont mintha lenne benned egy távolságtartás, kívülállóság ("mi jár a szexért cserébe" meg ilyen elszólások)

Próbálod megérteni a férfiak működését, miközben nem látsz túl a jelenlegi párodon, mindent belőle vezetsz le.

Nem tudom, mit mondhatnék még. Ne gondolj ennyire túl mindent

2021. szept. 28. 20:06
 109/126 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, kérdező, akkor keresgélsz jó helyen, amikor egy pasi mellett vállalod majd az áldozatokat, a nehézségeket, a "nem jó részeket" is, és nem fejlődési ugródeszkaként tekintesz rá. S persze akkor leszel jó helyen, ha ez a pasi is így áll majd hozzád. Lehet, hogy nem lesz minden hibátlan, de mindketten teljes gőzerővel akarjátok majd, hogy működjön, és hajlandóak lesztek tenni is érte.

Én egy szempontból jóval kevesebb tapasztalattal rendelkezem, mint te, mert egy pasim volt eddig, és jelenleg ő a férjem, de már 7 éve együttvagyunk. Nagyon hasonlítunk: a habitusunk, az értékrendünk, a kedvteléseink, a korunk. Mi gyakorlatilag partnerekké "neveltük ki egymást", és nem hibátlan a kapcsolatunk, de nagyon szeretjük és tiszteljük a másikat. A rózsaszín ködök mellett is mindketten úgy gondoljuk, hogy a szerelem döntés: minden nap a másik mellett döntök.A rossz napokon meg a jó napokon is. És az is lehet egy döntés, hogy ő lesz a legjobb szerető számomra, mert mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy vele legyen tökéletes a szex, hogy vele legyen egyre jobb a kommunikáció.

Ebben van még egy számunkra nagyon fontos gondolat: veled megelégszem. Elég vagy nekem, a hibáiddal, a gyengeségeiddel, és a társadként feladatom segíteni abban, hogy önmagad még jobb változata lehess. Ez persze a mai fogyasztói társadalom számára talán visszatetsző, de szerintem egy nagyon fontos alapköve a hosszútávú kapcsolatnak.

Én csak remélem, hogy sikerül még sokáig kitartanunk egymás mellett, és nem gondolom, hogy nem lesznek gondok és krízisek, de bízom benne, hogy megoldjuk majd őket. És nem ömlengeni akarok, de azt tapasztalom, hogy az őszinteség, nyílt kommunikáció, az áldozathozatal és a tudatosság mind nagyon fontos egy párkapcsolatban. Ha mindkettőtök számára önmagatok a legfontosabb, akkor nem tudtok majd egy irányba menni.

Szóval, kérdező, kívánom neked, hogy megtaláld magadnak azt a férfit, aki "elég", és ő is megbecsüljön és megelégedjen veled. :)

(És persze mindazt, amit itt írok, olyan kapcsolatokra értem, ahol a pár tagjai egyenlő felekként vannak jelen. Egy bántalmazó kapcsolatban áldozatokat hozni teljesen más, és nem is buzdítanék rá senkit.)

2021. szept. 28. 20:28
 110/126 A kérdező kommentje:

Pont arrol irtam, h nem menekulesnek akarom fogni a váltást. Es nem azert kilépni, mert kényszer.

Es sztem nemigen van agyilag érett férfi, szoval nagyon nincs is miért rohannom sehova. Zsákbamacskáért minek.

Plusz a gondolataiddal élve, elhasznalodni más pasikkal? Ezért kéne váltani?

Látom kivulrol magamat ill azt hogy valoszinu belátáshiányom van. Abban hogy igenis, már megint egy csalódás, ez es semmivel sem több. Illetve belátni azt, hogy ebbol tobbet ki se lehetne hozni.

Plusz ha lenne is belátásom, amit amugy nagyban segitene, de nincs normalis ferfi, nem látom. Azt látom, hogy még rosszabbak vannak csak, mint a jelenlegi. Ezt mellette is látom. Ha kilépnék is ezt látnám. Es előtte is ezt láttam. Es a barátom volt az egyetlen, aki kiemelkedett a szennyből csak. Magyarán akkor sem volt választásom valojában. Mert ő egy volt az adott, egyedül akire vagy nyitok, vagy nem.

Habár először nem nyitottam rá. Sőt.kizártam teljesen. Mert tul tökéletes volt hozzám. Es határozottan nem akartam őt. Nem akarok magamnál feljebb választani.

Valójában (es itt jön csak a sodrás),a véletleneken/életen múlt az, hogy összejöttünk. Ugyanis tudatosan ill tudattal, en őt kizártam. Ő meg ebbe bele is nyugodott. De csak mert nem tudta kit hagy ki.

De aztán megtudta..megleptem. ahogy ő is engem aztán. Szepen apránként jottek a dolgok.

Aztán szépen apránként el is romlanak.

Legutolso mondatodban a kulcs. Nem teszem. Nem gondolkodom, szex szex es szex. Tompít. Ez egy "drog" amúgy.

Egy kis oxitocin talán dopamin is es minden rozsaszin egyből.

2021. szept. 28. 20:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!