Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem fekszem le a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fekszem le a párommal akkor többet nyujt majd a kapcsolatba, vagy hogy kell ezt?

Figyelt kérdés

Az nálunk a felállás, hogy mindig én írok keresek kaparok, bújok, igenylek stb.

Ő a kapcsolatba csak magát meg a f.rkát teszi csak. Nem ölel,nnem puszil, nincs ajandek, vagy barminemű kedvesség, sehova nem megyunk szinte, mélyebb beszelgetes se lenne ha en nem kezdemenyezném.

De ugyanakkor "korlátoz".

Ne ismerkedjek,pasikkal joformán szoba sem állhatok, monogam hű legyek, ne szakítsunk, ő szeret, ne kombináljak, neki ez teljes, most ez az időszak van(még nem tudunk összeköltözni de nem is pánikol rajta), szexet is en kezdemenyezem jóforman.

Magyarán egy szalmaszálat sem tenne értem keresztbe, törődést semmit nem nyújt, MERT ugyis megkap alapon gondolom.

Ha szex van akkor neki minden van.

Az egész kapcsolatot joformán bántalmazásnak élem meg. De szószerint.

Magyarán nekem ő szakitassal meg szexmegvonással kéne zaarolnom mert a ffiak csak akkor mozdulnak meg? Nekik különben derogál a nőnek szeretetet adni es nem is igénylik?

A szexért jár csak cserébe egy ölelés..?

#amikor a nő szexel
2021. szept. 28. 09:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 A kérdező kommentje:

47 parkapcsokatrol irtam

Szerinten nincs olyan hogy valaki valakivel mondjuk romantikus tipus kapcsolatban, mással meg nem az kapcsolatban.

Hogy egyik pasinak/bnőnek mondjuk főz mg gyertyafény, de a masiknak meg soha.

Habar a barátom már mondott olyat hogy pl egy nőt sem nyalt ki csak kizárólag engem. De meg a nagy szerelme exét sem. Most ezt el kéne hinnem, mikor él hal a p.ncimért...?

Van egy alap személyiség en ketlem hogy diszkrimálná valaki egyik párját a masikhoz képest.

2021. szept. 28. 11:18
 52/126 anonim ***** válasza:
100%

50# "Ergo a saját barátomon tudnék kisérletezni"

Na pontosan az ilyen hozzáállás miatt kerülnélek el jó messzire.

"Mert ugye a gyk n azt írták ahol szexet nyujt a semmiert a nő, az ne is várjon aemmit a pasitol ha annak egy szalmaszálat se kell a nőnek keresztbe tennie"

Azért írják A GYAKORIN, mert ez tapasztalatokon alapszik. Persze ez sincs mindig pont így, de általánosságban megfigyelhető működés.

Nem kísérletezni kell, hanem találni olyat, aki azt nyújtja amire te vágysz. Mert így még mindig csak azt tudom mondani, hogy jó vagy neki szexre, te pedig ezt hagyod.

F

2021. szept. 28. 11:21
 53/126 A kérdező kommentje:

Vagy olyanokat mond hogy értékeljem azt is ha viragot ad mert azt is max az anyjanak vesz csak.

Most ezeket higyjem el?

Meg most ezekkel akarna "lekötelezni", meg hálálkodjam a "kegyért"?

2021. szept. 28. 11:21
 54/126 anonim ***** válasza:
100%
51# jó de ezek szélsőségek. Nyilván ekkora viselkedésbeli különbség nincs, de azért vannak emberek, akik ki tudnak hozni dolgokat, pozitív negatív értelemben is
2021. szept. 28. 11:24
 55/126 anonim ***** válasza:
96%

Az meg a másik felelősséghárító szemlélet, hogy tűt keresek a szénakazalban, meg egymillióból egy darab megfelelő csak. Ez nem így van. Van egy csomó ember, akivel boldog lehetnél minden téren, csak az a kérdés, hogy ezekkel az emberekkel, akikkel az alapdolgaitok összeillenek, van-e kölcsönös akarat az összecsiszolódásra, fejlődésre, egymást támogatva kialakítani egy boldog párkapcsolatot. Sokkal sokkal több boldog ember lenne, ha belátnák, hogy nem csak az "igazit" kell megtalálni, de nekik is "igazivá" kell válni a kapcslatban.

Van, aki tanul az életből, másoktól, és élete végéig fejlődik, és van, aki megreked egy szinten, és nem látja be, hogy bizony ő is fejlődhetne, nem mindenki más hülye, aki nem ért vele egyet.

"Megmutathatom az ösvényt, de neked kell rálépned és járnod rajta."

2021. szept. 28. 11:24
 56/126 A kérdező kommentje:

"

Na pontosan az ilyen hozzáállás miatt kerülnélek el jó messzire."

Tovabb nem is olvaatam.

Minden kapcsolatbol tanul az ember. Es jo esetben nem viszi ugyanazt a hibáit tovább a masikba. Ez nalam megint alap.

2021. szept. 28. 11:25
 57/126 anonim ***** válasza:
100%

53# minek, a farkával már lekötelezett...

Jól van nah, nem leszek rosszindulatú. De most érted: attól, hogy megvonod a szexet, nem fog többet adni neked. Mert tudja jól, hogy igényled, nem fogod megállni, hogy ne nedvesedj a farkától...

2021. szept. 28. 11:27
 58/126 A kérdező kommentje:

55

"Van egy csomó ember, akivel boldog lehetnél minden téren"

De nem látom nem találom :(

Anyukakisfiai, házas gerinctelen barmok, vagy nőzős akárkik, vagy messze van

A pasiknak joval konnyebb.minden2.nőt meghúznák mindentol fuggetlen

2021. szept. 28. 11:27
 59/126 A kérdező kommentje:
Ja és ha megtaláltam arra fel kéne keszülnöm mellesleg. Különben madonna komplexus befigyel.
2021. szept. 28. 11:28
 60/126 A kérdező kommentje:

57 pontosan!

Ezért is monstam neki hogy teljesen olyan mintha visszaélne ezzel.

Valojaban itt en vagyok "zsarolva" a szexszel.

De megbeszéltuk ha baj van, nem zsarol vele akkor sem vonja el. Veszekedés közben is kaphatom.

2021. szept. 28. 11:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!