Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/154 Noren1989 ***** válasza:
69%
#80, apa elment a dolgozóba, azóta se jött haza, merek fogadni 😄😆
2021. júl. 7. 17:56
 82/154 A kérdező kommentje:

#81, jól gondolod, bár nem tudom mi olyan humoros ezen. Amúgy is előfordul, hogy később végez.

Egyelőre nem beszéltünk azóta.

2021. júl. 7. 18:01
 83/154 anonim ***** válasza:
94%

Te egy hisztis pitttsa vagy, aki NEM AKAR változtatni, inkább elkönyveled, hogy "ilyen vagy és kész", emellett pedig elvárod, hogy másik nyelje a folyamatos, minden apróságon való agresszív válaszreakciódat.

Hát, a férjednek most lett elege, és ha van egy csepp esze, elválik tőled a fenébe.

Neked semmilyen! kapcsolat nem való, míg nem szoktál le - akár segítséggel - a random ordibálásról és "mindenen felkapom a vizet"-mentalitásról.

2021. júl. 7. 18:07
 84/154 anonim ***** válasza:
64%

Az pedig senkit nem érdekel, hogy nem lehet gyereked.

Nekem sem lehet, mégsem vagyok egy ideigbeteg állat, épp ellenkezőleg, imádom a páromat, mert szeret, tisztel, nőként bánik velem a gyermektelenségünk és az életen át tartó betegségem ellenére is.

2021. júl. 7. 18:50
 85/154 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de egyelőre úgy néz ki, tévedsz.

Nemrég ért haza a férjem, és bár elég rideg, beszédbe elegyedett velem. Megkérdezte, hogy telt a napom, stb. Szóval úgy néz ki minden rendben lesz.

2021. júl. 7. 18:53
 86/154 Noren1989 ***** válasza:
71%
Avaly89, nyugi, ne vedd ennyire magadra. A Kérdező mellett szavaid elszàllnak, akàr egy metafora Drax mellett 🤫
2021. júl. 7. 18:54
 87/154 anonim ***** válasza:
83%
És nem érzed önzőnek,hogy nem lehet gyereked,ennek ellenére magadhoz akarod láncolni? Mit tudsz nyújtani neki tulajdonképpen? Az idegbeteg természeteden kívül valószínű semmit..
2021. júl. 7. 20:14
 88/154 anonim ***** válasza:
79%
#87 Honnan tudod, hogy a férj akar gyereket? Nem mindenki akar... akár még élvezni is lehet, hogy nem kell bajlódni a védekezéssel.
2021. júl. 7. 20:53
 89/154 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehet élvezni, na de egy ilyen házasságot...

Szerencsétlen a kedvében akart járni, takarít, ez az idegbeteg meg lecseszi, ordít, még neki áll feljebb, és meg se beszéli.

2021. júl. 7. 21:02
 90/154 anonim ***** válasza:
100%
86. Semmi nem repül el mellettem. Kivételesen jók a reflexeim. 😂
2021. júl. 7. 21:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!