Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?
Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.
Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.
Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.
Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?
Szörnyű itthon így, egyedül.
Köszi szépen :((
"Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal."
Sajnos felmented magadat. Nekem is vannak hibáim. Én is hirtelen haragú vagyok és baromira türelmetlen, de ezt már tinédzserként azonosítottam magamban és azóta úgy tekintek ezen tulajdonságaimra, hogy ha kell, életem végéig csiszolok rajta. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elszámolok tízig, vagy megkérdezem magamtól, hogy egy hét múlva számítani fog-e az a dolog, ami miatt most dühöt érzek és 99 százalékban nem vagy megpróbálok "kibújni" fejben a saját testemből és egy külső szemlélőként nézni magamat a helyzetben, és ezzel már részben leválasztom magam az érzelemről. A férjednek fogytán van az ereje tűrni, neked pedig dolgod van ezzel, mégis hárítasz. Ne légy ilyen felelőtlen. Azért vagyunk itt, hogy emberileg minden nappal kicsit méltóságteljebben éljünk.
Sziasztok újra!
Szeretnénk, illetve szerettünk volna gyereket mind a ketten, de ennek ellenére gond nélkül átlendültünk ezen. Soha nem hallottam még a férjemtőm, hogy emiatt neheztelne rám, sőt.
Már megpróbáltam az önfejlesztést, több-kevesebb sikerrel, ugyanúgy a számolós módszert is - aztán van, amikor sikerül, van, amikor nem. Nagyban befolyásolja, hogy épp milyen napom van a munkahelyemen, vagy épp mennyire szorongok az állapotom miatt. Természetesen eztán is arra fogok törekedni, hogy ne legyen úrrá rajtam a vörös köd.
Nos, csatabárd. Hát, tegnap este teljesen higgadtan elmondta, hogy vége a türelmének, és nem bírja ezt tovább. Ha nem tudok érdemben változtatni ezen, akkor legyek szíves hagyjam békén, és váljunk el. Nagyon kemény szavak voltak, és most emiatt bennem is eltört valami. Egész éjjel nem aludtam - nem gondoltam, hiába írtátok Ti is, hogy ekkora gáz van. Nem tudom, ha idáig eljutottunk, van-e egyáltalán visszaút még.
Most kivárunk, és megpróbálunk egymásra jobban odafigyelni. Elmegyünk valahová nyaralni, és dolgozunk magunkon
Úgy mondják ezt, hogy alkalmazkodásra képtelen.
Nem kiábrándító ez, csak kissé kevés vagy fejben belátni.
#96 próbáld kicsit az ő szemszögéből nézni. Én voltam az ő helyzetében is, csak én az anyámmal. Soha nem volt elégedett a házimunkámmal. Engem nem hatott meg annyira a rend, de tudtam hogy neki fontos, így igyekeztem a lehető legjobb tudásom szerint elvégezni. Ő meg állandóan jött utánam és pl. megigazitotta a párnákat miután már beágyaztam, mert nem tetszett neki, ahogy állnak, felporszívóztam, minden kis hajlathoz bebújtam, erre mikor végeztem jött és újra porszívózott utánam és sok egyéb dologban kiteljesedett. Soha nem szidalmazott szavakkal, mint te a férjedet, csak csendben jött utánam. Én ezt már eleve úgy érzékeltem, hogy elégedetlen velem és soha nem jó, amit csinálok, de tiszteletből ráhagytam. Aztán mikor már saját háztartásom lett és egyszer átjött hozzám, és ott is rákezdett, akkor eldurrant az agyam, mert megtelt a pohár.
Valószínűleg ezt úgy élte meg, hogy én a semmiből kezdtem el vele vitatkozni. Pedig már elég hosszú előélete volt a dolognak.
Hidd el, a férjed már rohadt sokat belefektetett ebbe a dologba, nem "csak" ennyi vagy neki, csak eddig nem mutatta a fájdalmát, szeretetből és tiszteletből.
"Talán azért, mert úgy érzem, hogy csak ennyit érek neki."
Esetleg gondolj bele, hogy az elmúlt években, amikor a saját bevallásod szerint "csesztetted dolgokkal," ő hányszor gondolta, érezte vajon azt, hogy "Csak ennyit érek neki (hogy például belém áll még egy csíkosra törölt főzőlap miatt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!