Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?
Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.
Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.
Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.
Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?
Szörnyű itthon így, egyedül.
Köszi szépen :((
"És úgy érzem, ez nagyrészt az ő reakciójának köszönhető, hogy ez most idáig fajult. Cáfoljatok, ha nem."
Erről akkor lehetne véleményt mondani, ha hallottuk volna a teljes tegnapi kommunikációtokat, ami idáig fajult, meg az összes előzményét éveket keresztül, ami odáig vezetett, hogy most már ő sem akarta vagy tudta türtőztetni magát.
"A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is."
Az egészsége szempontjából jobb így, mint elnyomott érzésekkel, ki nem mondott dolgokkal, magadba fojtott feszültséggel élni, ami hosszabb távon nem csak lelkileg, de fizikailag, testileg is megbetegít.
Vagy belátta ésszel, hogy amíg ő nem a te stílusodban kommunikál, addig soha nem fogsz leállni azzal, amit te magad neveztél csesztetésnek, ezért tudatosan vette fel a boxkesztyűt az éveken át tűrt boxzsák szerep helyett, vagy már kezd kész lenni idegileg, és elérte(d) a tűréshatárt.
"Szörnyű itthon így, egyedül."
Akkor érdemes lenne átgondolnod, hogy biztosan nem tudsz-e szó nélkül hagyni olyan jelentőségű dolgokat, mint a csíkosra törölt főzőlap, és egészen biztosan képtelen vagy-e arra, hogy ha jogosnak vélt kritikád, észrevételed, véleményed van, azt nyugodt hangnemben, szelíd női kommunikációval add át.
Hátha még időben vagy vele, hogy változtass.
Szeretem, de rohadt nehéz ezekkel a hülyeségeivel. Ilyenkor mindig eszembe jut az összes többi, és nagyon nehezen enyhülök.
De mindegy, akkor ahogy javasoltátok, félreteszem. Igyekszem
54. Tehát sokadjára beleköt értelmetlen hülyeségekbe. És még neki kéne bocsánatot kérnie azért hogy nem bírja már idegekkel.
Márpedig egy kapcsolatban mindig annak kell bocsánatot kérni aki a veszekedést elkezdte.
Igy lehet érzelmileg megerőitteni a másikat abban hogy a gondok ellenére fontos vagy neki.
Ha ezt tényleg így gondolod akkor meg is érdemled hogy elhagyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!