Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/154 anonim ***** válasza:
98%
De most is azt várod, hogy ő menjen hozzád pitizni? Állj elé és kérj bocsánatot, mondd meg, hogy túlreagáltad és nem normális egy főzőlap letörlése miatt így reagálni. Mondd meg, hogy szereted és megpróbálsz türelmesebb lenni. És tényleg: a hiszti előtt számolj el 10-ig és közben gondolkodj, hogy megéri-e ezért veszekedni a másikkal. A saját anyád szerint is egy terrorista vagy, állj már le. Vagy ne, de akkor ne csodálkozz, ha kibaxnak mint a macskát.
2021. júl. 7. 07:51
 52/154 A kérdező kommentje:
Várok tőle egy magyarázatot, nem pitizést. Ő volt az, aki magából kikelve ordított, megsértett, és otthagyott tegnap este. Azért ennyit megtehetne, de láthatóan nem nyitott a kommunikációra. Aztán persze én is elmondom, hogy mire jutottam.
2021. júl. 7. 08:39
 53/154 anonim ***** válasza:
100%
??? Neked kellene bocsánatot kérned! Nő vagyok, de basszus, már otthagytalak volna a picsbe, ha olyan dolgokon vagy képes veszekedni, amiket leirtal. Inkább orulnod kéne, hogy hazament, és változtatni magadon, ha nem akarod 1 hónap múlva kiírni, hogy a szemét párod lelecelt otthonról bruhuhuhu.
2021. júl. 7. 08:43
 54/154 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem fekete és fehér. Én csak megjegyeztem, vagyis szóltam neki, többedszerre. Jó.. lehet, hogy most kicsit ingerülten. És úgy érzem, ez nagyrészt az ő reakciójának köszönhető, hogy ez most idáig fajult. Cáfoljatok, ha nem.
2021. júl. 7. 08:55
 55/154 Noren1989 ***** válasza:
80%
Am szoktàl gondolkodni is, vagy mindent csak érzésre, meg egóból csinàlsz?
2021. júl. 7. 09:03
 56/154 anonim ***** válasza:
100%
Miattad és az örökös hisztid és mindenen való rinyálásod miatt fajultak idáig a dolgok. A nagy túrót fogsz te változni, most is csak azt hajtod, hogy neked van igazad és a büszkeséged oltárán feláldozod a házasságod is. 6 oldalon keresztül írjuk mit csinálj, de még mindig te vagy a legokosabb. Én leszarom, más is, te eszed meg amit főzöl. Azért ingerült és ordibál veled a férjed, mert elviselhetetlen vagy. A tulajdon anyád is azt mondja állj le, mindenki ezt mondja, de nem veszed észre magad. Ez így nem fog menni. A férjed határán van, láthatod. Ha szereted változol, ha nem, akkor csináld továbbra is ugyanezt amit most. Sírjál meg tomboljál, hajszold a vélt igazságodat, megnézheted hova jutsz vele. A változtatást most kell elkezdeni, mégpedig azzal, hogy gesztust teszel a férjed felé és félrerakod a büszkeséged. Egyébként sincs igazad, tehát annyira nem kéne nehéznek lennie.
2021. júl. 7. 09:03
 57/154 anonim ***** válasza:
100%

"És úgy érzem, ez nagyrészt az ő reakciójának köszönhető, hogy ez most idáig fajult. Cáfoljatok, ha nem."

Erről akkor lehetne véleményt mondani, ha hallottuk volna a teljes tegnapi kommunikációtokat, ami idáig fajult, meg az összes előzményét éveket keresztül, ami odáig vezetett, hogy most már ő sem akarta vagy tudta türtőztetni magát.

"A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is."

Az egészsége szempontjából jobb így, mint elnyomott érzésekkel, ki nem mondott dolgokkal, magadba fojtott feszültséggel élni, ami hosszabb távon nem csak lelkileg, de fizikailag, testileg is megbetegít.

Vagy belátta ésszel, hogy amíg ő nem a te stílusodban kommunikál, addig soha nem fogsz leállni azzal, amit te magad neveztél csesztetésnek, ezért tudatosan vette fel a boxkesztyűt az éveken át tűrt boxzsák szerep helyett, vagy már kezd kész lenni idegileg, és elérte(d) a tűréshatárt.

"Szörnyű itthon így, egyedül."

Akkor érdemes lenne átgondolnod, hogy biztosan nem tudsz-e szó nélkül hagyni olyan jelentőségű dolgokat, mint a csíkosra törölt főzőlap, és egészen biztosan képtelen vagy-e arra, hogy ha jogosnak vélt kritikád, észrevételed, véleményed van, azt nyugodt hangnemben, szelíd női kommunikációval add át.

Hátha még időben vagy vele, hogy változtass.

2021. júl. 7. 09:35
 58/154 A kérdező kommentje:

Szeretem, de rohadt nehéz ezekkel a hülyeségeivel. Ilyenkor mindig eszembe jut az összes többi, és nagyon nehezen enyhülök.

De mindegy, akkor ahogy javasoltátok, félreteszem. Igyekszem

2021. júl. 7. 09:36
 59/154 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm, hogy kitartotok. Tudom, hogy bonyolult velem is.
2021. júl. 7. 09:38
 60/154 anonim ***** válasza:
100%

54. Tehát sokadjára beleköt értelmetlen hülyeségekbe. És még neki kéne bocsánatot kérnie azért hogy nem bírja már idegekkel.

Márpedig egy kapcsolatban mindig annak kell bocsánatot kérni aki a veszekedést elkezdte.

Igy lehet érzelmileg megerőitteni a másikat abban hogy a gondok ellenére fontos vagy neki.

Ha ezt tényleg így gondolod akkor meg is érdemled hogy elhagyjon.

2021. júl. 7. 09:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!