Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 anonim ***** válasza:
20%
bonts fel egy üveg bort és nézd meg az EB meccset
2021. júl. 6. 21:59
 42/154 anonim ***** válasza:
14%
Bugyuta TROLL kérdés, ráadásul elég gyengére sikerült.
2021. júl. 6. 22:02
 43/154 anonim ***** válasza:
97%

Csíkosan marad főzőlap, és társai.

Tényleg olyan súlyú dolgok, amikért érdemes csesztetned, akit elvileg szeretsz, és olyan dolgok, amikért érdemes beállnod nap mint nap harcosok tanácsába, és szétcseszned a kapcsolatotokat.

Én annyit mondtam volna ebben a helyzetben a páromnak, hogy "De jó, hogy letakarítottad a főzőlapot, köszi szépen! Aztán max. később áttöröltem volna egyszer, ha csíkos, de azt is csak akkor, ha esetleg ételmaradék miatt csíkos.

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de a hozzászólásokra adott válaszaidból úgy tűnik, hogy - ha még időben vagy vele - érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy az a fontosabb neked, hogy igazad legyen a vitákban, vagy az, hogy szerető párod legyen, és nyugodt életetek egymás mellett.

2021. júl. 6. 22:07
 44/154 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos felvetés, egyébként pont ezt mondta ő is egy előző, hasonló vitánk után. Persze, miután ugyanúgy beleállt a saját igazába... na de mindegy. Valószínűleg van benne valami.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy egy kapcsolat lehet boldog ezek mellett is. Bevallom, nekem semmi komoly gondom a kapcsolatunkkal.

2021. júl. 6. 22:15
 45/154 anonim ***** válasza:
100%

"Bevallom, nekem semmi komoly gondom a kapcsolatunkkal."

A szakításhoz, váláshoz elég, ha csak az egyik félnek van tele a hócipője a folytonos cseszegetéssel, és azzal, hogy nem lehet normális hangnemben megbeszélni a nézeteltéréseket, az otthon meg csatatér a béke szigete helyett, és már nem jó érzés hazamenni.

Velem is csinálta ugyanezt a volt párom. Én sose beszéltem vissza ingerülten. Ha csinálta a feszkót, abban a pillanatban, hogy felemelte velem a hangját, vagy lekezelően beszélt velem, elmentem otthonról sétálni, hogy kiszellőztessem a fejem, neki meg legyen ideje lehiggadni.

Ez megtörtént egyszer, kétszer, gondoltam, rájön majd, hogy ez így nem fog működni.

Amikor az x-edik alkalom után úgy mentem haza a sétából késő éjjel, hogy nekem ebből elég volt, és másnap este elmondtam, hogy én nem szeretnék így élni, szeretném, ha szétköltöznénk, akkor nem akarta elhinni, hogy komolyan gondolom.

Mert szerinte még akkor is alapvetően rendben volt a kapcsolatunk, amikor én azt éreztem, hogy hiába szeretem, én ebbe belebetegszem lelkileg, ha maradok.

Neki hetek kellettek, hogy felfogja, hogy tényleg vége.

2021. júl. 6. 22:31
 46/154 anonim ***** válasza:
100%

Megszoksz vagy megszöksz. Ha ő az utobit választotta akkor volt esze.

Te meg remélem örökre egyedül maradsz mert megérdemled.

2021. júl. 6. 23:07
 47/154 anonim ***** válasza:
100%

"Bevallom, nekem semmi komoly gondom a kapcsolatunkkal."

A férjemnek sem volt. Nekem annál több.

9 hónapja külön. Szóval kapj az eszedhez.

2021. júl. 6. 23:17
 48/154 anonim ***** válasza:
100%

.indig van egy csöpp, amiről kiderül, hogy jé, ez volt az utolsó.

6 éve megálltak a szellemi fejlődésben egy házasság ellenére?

Mi sokat alakultunk.

A 6-7 év al első komoly krízis időszak, szóval az se volna csoda, ha ha lenne valakije.

Nem valami szexbomba kell ahhoz, csak egy figyelmes, szelíd, kedves nő.

2021. júl. 7. 01:21
 49/154 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy egy kapcsolat lehet boldog ezek mellett is.

Sztem élj cigány csávóval, aztán kössetek bele együtt mindenkibe meg egymásba is éjjel nappal, ha neked tányérdobálás a boldogság akk élj ilyennel.

2021. júl. 7. 01:45
 50/154 A kérdező kommentje:

Nem mondom, hogy ez a boldogság, de az ismerősi körömben szintén fordulnak elő veszekedések házasságokban, párkapcsolatokban. Így szerintem ez normálisnak tekinthető. Anyum is folyton ezt mondja, hogy ne morogjak folyamatosan és ne piszkáljam a férjem. Miközben ugyanezt csinálja apuval, és tök jól megvannak. Persze otthon nálunk a férjem előadja a bölcset, hogy mindez lepattan róla, hogy még jobban hárpia színben tüntessen fel..

Szóval éjfél előtt kicsivel ért haza, és a kanapén aludt. Ma reggel pedig láthatóan sértve érezte magát. Egyelőre itt tartunk.

2021. júl. 7. 07:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!