Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/154 anonim ***** válasza:
100%
#70 Ilyen instabil lélekkel, indulatkezelési problémákkal ne jöjjön szóba az örökbefogadás.
2021. júl. 7. 11:53
 72/154 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan nem fogod fel, hogy kiállhatatlan a természeted?

A férjed szeretett téged, de a folytonos súrlódások, szekálások kikezdték az idegeit

Eddig bírta. Köszönd meg neki és hagyjál neki békét

2021. júl. 7. 12:02
 73/154 A kérdező kommentje:
De, elfogadom. Megnyutatásotokra: az örökbefogadás egyelőre fel sem merült.
2021. júl. 7. 12:27
 74/154 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező,most tényleg miért nem mész el pszichológushoz? Annyira látszik,hogy ez a sok indulat azért van bemned,mert magaddal sem vagy kibékülve.Itt bas*tatod a férjedet ok nélkül,összevissza beszélsz mindent.Ha meg a férjed akarna egyszer majd gyereket mi a francért nem engeded el? Egymást mérgezitek,de a legfőképpen te saját magadat.Engedd el a férjedet és menj el mihamarabb egy pszichológushoz.
2021. júl. 7. 13:47
 75/154 anonim ***** válasza:
94%
#73, az jó. De nem is fog. Nekem vannal örökbefogadott gyerekeim, imerem a procedúrát. Egy szétesőben lévő pár, hiszitkkel tarkítva nem lesz soha alkalmasnak tekintve erre.
2021. júl. 7. 15:02
 76/154 A kérdező kommentje:

Voltam pszichológusnál, de semmit sem ért. Gondolom szakembere válogatja, talán keresek egy másikat.

Nem fogom elengedni a férjem, mert szeretem, és tudom, hogy másnak úgysem kellenék. Főleg így. Igyekszem változtatni, de kibújni nem tudok a bőrömből.

2021. júl. 7. 16:56
 77/154 anonim ***** válasza:
100%
Neki se kellessz már
2021. júl. 7. 17:02
 78/154 Noren1989 ***** válasza:
72%
Csak mondom, a pszichológus nem olyan, mint az autószerelő: leadod jàrgànyt, két hónap melóval tökéletes, aztàn még évekig "gondozàsmentes" az autód àllapota. Akkor dolgoztàl te magadon, mikor a pszichomókushoz jàrtàl?
2021. júl. 7. 17:03
 79/154 A kérdező kommentje:
Igen, évekkel ezelőtt egyszer megpróbáltam változtatni, mert tele volt a tököm magammal. Aztán problémamentesen folytatódott minden, úgyhogy hagytam. Mivel nem is nagyon értett meg.
2021. júl. 7. 17:11
 80/154 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült megbeszélnetek a tegnapit?
2021. júl. 7. 17:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!