Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a férjemmel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a férjemmel de már kezdek kételkedni abban, hogy igazam volt e. Jól gondolom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel hazajött a munkából és közölte, hogy húslevest szeretne enni. Még sosem csináltam, de monstam, ha azt szeretne, akkor főzök. Lefeküdt aludni, délután 4kor kelt fel. Megcsináltam a levest, meg sajttal töltött csirkecombot tepsis krumplival. Felkelt, evett, de "belekötött", hogy a húst és a zöldséget miért vettem ki a levesből (anyutól mindig így láttam), aztán, hogy a csikehús kicsit sótlan lett. Este kitalálta, hogy enne somlóit. mondom jó csinálok, de le kell menni akkor a boltba. De neki nincs kedve... Végül mégis lementünk és este 7kor nekiálltam sütni. Mikor evett belőle, egyből mondta, hogy legközelebb mazsolát is tegyek bele, mert az hiányzik belőle. Eddig még sosem volt ez problémája. Me reggel alig kelt fel, de már veszekedett, hogy mindenhol ruhák vannak, és hogy nem vasalok, mikor kéne, és így nem lehet háztartást vezetni. Én meg erre kiakadtam, mert tegnap egész nap főztem, mostam meg este sütöttem, míg ő nem csinált semmit. mikor ő nem dolgozik 2napot, akkor van hogy azalatt csak a gép előtt ül és játszik és még a boltba sem megy le. Én meg persze, lázadozom, mert igaz, hogy én vagyok a nő, de az mégsem pálya, hogy hétköznap dolgozom, hazaérek 7re és akkor még főzök és az egész hétvégém abból áll, hogy szintén gürizek két napig. Jó persze, néha segít, van amikor megfőz meg kimos mire hazaérek meg kitakarít, de egyre kevésbé. Néha még a szemetet sem viszi ki. Én meg nem fogok egész nap itthon is melózni, míg ő ott ül a tv vagy a szg előtt. Igazam van ebben vagy örüljek, hogy egyáltalán segít??? Most még ő van megsértődve! Mit csináljak???
2009. jan. 18. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Heló, szerintem ezt amit leírtál mond meg neki és beszéljétek meg!Esetleg osszátok szétt a házimunkát, hogy mindenkinek meg legyen a saját munkája, amihez ért, és azt el is végzi...Nem a középkorban élünk, hogy mindent csak a nőknek kell csinálniuk, mert ők a nők... :)
2009. jan. 18. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:
próbáltam vele, de nem csak ez a probléma. Nagyon rosszul esik, hogy én igyekszem megtenni mindent, azt csinálni amit szeret és tudom, hogy nem főzök rosszúl, de mindenbe beleköt. Én annyira igyekszem, de az az érzésem neki sosem jó semmi. Pedig annyira jó lenne, ha egyszer azt mondaná: "húúú szivem, ez rohadt finom..." de csak kötekedni tud, pedig olyan ételeket főzök, sütök amiket eddig még sesem csinált neki senki.
2009. jan. 18. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Tudod mit? mindig csak annyit adj neki, amennyit ő ad neked... ha ő a tv előtt ül, ülj le te is és ne csinálj semmit...csak a saját ruháidat rakd rendbe, és csak magadnak csinálj kaját, aztán ha észreveszi, és szóvá teszi a dolgot, mond el, hogy csak igazságos vagy vele és azt kapja amit te kaptál tőle... ennyi
2009. jan. 18. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok...szerintem az se megoldás ha csak magad után fogsz elrakodni...Ha csak együtt élnétek és nem lenne a férjed, oké...Az más...Hiába ha beszéltél vele, próbáld meg még1x. Mond meg neki, akár könnyes szemekkel, hogy téged ez zavar. Szereted, mindent megteszel, hogy megfeleljél neki, ezért te is elvársz tőle vmit...Ha baja van a főztöddel/még, akkor is ha finom:)/ hozd fel témának a közös főzést...

Vagy pedig tanuljál meg NEM-et mondani néha...Aztán lehet rájön, hogy nem takarítónak és szakácsnak, hanem legfőkép feleségnek vett el!

Sok sikert!

2009. jan. 18. 15:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-) főleg az első-utolsónak:-) Az a baj, hogy jóval idősebb nálam, és megszokta, hogy mindent megcsinálnak neki szó nélkül. De én meg itt lázadozok és nem tetszik a dolog és nem azért mert lusta vagyok, hanem mert nem házvezetőnőnek akarom érezni magam. De megpróbálok vele komprumisszumot kötni valahogy! köszönöm mégegyszer:-)
2009. jan. 18. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig az első-és utolsó vagyok...Szívesen, de nem mondom, hogy máskor is, inkább legközelebb már ne legyenek problémáid :)

Jogos, hogy lázadozol, én is azt tenném...Kompromisszum, az kell ide!:)

2009. jan. 18. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, mi lett?
2010. jan. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!