Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a férjemmel de már kezdek kételkedni abban, hogy igazam volt e. Jól gondolom a dolgokat?
Első vagyok...szerintem az se megoldás ha csak magad után fogsz elrakodni...Ha csak együtt élnétek és nem lenne a férjed, oké...Az más...Hiába ha beszéltél vele, próbáld meg még1x. Mond meg neki, akár könnyes szemekkel, hogy téged ez zavar. Szereted, mindent megteszel, hogy megfeleljél neki, ezért te is elvársz tőle vmit...Ha baja van a főztöddel/még, akkor is ha finom:)/ hozd fel témának a közös főzést...
Vagy pedig tanuljál meg NEM-et mondani néha...Aztán lehet rájön, hogy nem takarítónak és szakácsnak, hanem legfőkép feleségnek vett el!
Sok sikert!
Még mindig az első-és utolsó vagyok...Szívesen, de nem mondom, hogy máskor is, inkább legközelebb már ne legyenek problémáid :)
Jogos, hogy lázadozol, én is azt tenném...Kompromisszum, az kell ide!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!