Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván összevesztem a barátnőmmel, hogy hozzam helyre? 21/F
Az első hibát itt követted el: "és kértem, hogy beszéljük meg, adjon még egy esélyt". Még egy esély = hibáztál. Ha nem volt közted és a csajszi között semmi, a "még egy esély" akkor is erre utal.
Szerintem a lány szemében éppen eléggé elástad magad, nem sok minden van, amit tehetsz. Ettől függetlenül a forrófejűségeddel kezdj valamit, különben ugyanez megtörténhet újra és újra.
Na jó, megvan erről a véleményem, de rendes leszek, magamban tartom.
Viszont a lányról mindenképp lemondhatsz.
20/F voltam.
Most akkor megcsaltad, vagy nem csaltad meg?
Ha igen, akkor ezt elbaxtad kisgyerek.
Figyi, ásd el magad. Az agyadat a faxodban tartod, ha egyáltalán van. Most meg kellene a csaj, mi? Mégis hogy képzeled, hogy visszafogad ilyen után? Remélem lesz esze és nem fog!
Gondolkodni kellene, hogy megéri e egy dxgás miatt feladni azt, akit szeretsz. Vagy mi.
Ha egy pasi ezt csinálná velem, azonnal kiábrándulnék, mert megismerném a valódi arcát. Arról nem is beszélne, hogy ha megbocsájtana és kapnál még egy esélyt, akkor szerinted mennyire bízna benned? elcseszted... köszönheted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!