Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát-kapcsolat! Összevesztem egy barátnőmmel? Mit tegyek? Részletek lent. (13/L)
Ős is 13...
Eléggé bunkó volt velem régebben, de mostanában normális volt. Igazából sohasem voltunk olyan nagyonjó barátnők, de amióta normális volt velem jól kijöttünk. Most meg én voltam vele bunkó és eljátszottam a bizalmát: bunkó megjegyzéseket tettem neki és a háta mögött azt mondtam, hogy csak játszik a pasikkal, ami persze visszajutott a fülébe...
Nagyon sajnálom az egészet! Valószínüleg azért voltam olyan, mert a szüleimmel, meg a majdnempasimmal is gondok voltak a héten.
Tényleg NAGYON NAGYON SAJNÁLOM AZ EGÉSZET!!
Msnen szídot tle...de nem mondott semmi konkrétat, én meg végig csak azt hajtogattam hogy annyira sajnálom...
Az lenne a kérdésem, hogy holnap a suliban mit mondjak neki? Én rendszerint előbb bennvagyok, ő csak később jön be, majd meg a szekrényhez és vissza a terembe....
Mit mondjak neki? Mikor? Hogyan, hogy megbocsátson!?
Nem szeretném elveszíteni a barátságát, mert tényleg nagyon jóban vagyunk mostanában...
13/L
Úí.: Létszi a kérdésre válaszoljatok, ne pedig mást írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!