Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit csináljak? Nagyon összevesztünk a férjemmel és mindketten azt gondoljuk nekünk van igazunk!
Hát ez egy nehéz kérdés... Ennyi alapján igazából nem lehet feltárni, hogy mi állhat valójában a probléma hátterében. Annyit tudok tenni, hogy leírom a megérzéseimet, sejtéseimet, hátha segít.
A férjed vislekedése mögött számos probléma állhat. Amennyit sejteni lehet abból amit leírtál, hogy lehet benne valami sértettség, hogy a szülei nem érdeklődnek felőle, felőletek. Lehet, hogy bántje, hogy a te szüleid jól bánnak veletek. Lehet a viselkedését az a "valami" okozza, ami miatt a aszülei nem érdeklődnek felőle. Amit leírtál, ennyit enged következtetni, de az is elképzelhető, hogy valami ettől teljesen független áll a háttérben, és ez a vit a szülőkről csak az utolsó csepp volt.
Azt tudom javasolni, hogy üllj le beszélgetni a férjeddel (higgadtan, ne támadd). Kérdezd meg, hogy miért viselkedett így, miért mondott ilyeneket. Próbáld kideríteni, hogy mi állhat a háttérben. Ha sikerül, akkor fontos, hogy ketten közösen álljatok neki a probléma megoldásának.
Ha úgy érzed, hogy a beszélgetés nem vezetett eredményre, akkor javaslom keressetek fel egy családgondozót. A helyi családsegítő központban érdeklődjetek ebben a témában. Ott segítenek feltárni a problémát, problémákat, és segítenek feloldani azokat.
Én is erre gondoltam. Nagyon sokszor mondta már, hogy fura ez a kötődés a mi családunkban, h mindennap beszélünk, h felköszöntjük a másikat, náluk ez sosem volt divat. Sosem volt jó kapcsolata a szüleivel. Én is arra gondoltam, h nem tudja igazán hova tenni ezt a helyzetet és megfelelően kezelni a dolgot. Anyu is észrevette hogy távolságtartó velük a férjem, de ezt azért sem értem, mert inkább örülnie kéne, h a szüleim legalább foglalkoznak velünk és szeretik őt. Nem szólnak bele semmibe, nem magyaráznak, úgy vannak vele a problémákat nekünk kell megbeszélni. Tehát még az sincs, h beleavatkoznak az életünkbe. nem értem miért nem tud ennek örülni. Főleg annak fényében, h milyenek voltak az előző nőineka szülei.
Szért köszönöm a segítséget!
Ez a házasság már gyakorlatilag tönkrement.
Még van egy-két utolsó előtti lehetőségetek, de nem sok.
Az alapján, amit írtál, nekem úgy tűnik, hogy nem hibás itt senki, csak más emberek vagytok, de legfőképp MÁS lehetőségekkel és körülményekkel.
Szerintem a férjed nem érzi jól magát ebben a helyzetben, a férfiassága a porba van tiporva, főleg, ha még el is fogad dolgokat, erre jön válaszként az agresszió és az elutasítás. Neked viszont nehéz megértened egy olyan embert, aki nem rendelkezik olyan szerencsés családi háttérrel, mint te. Így látszólag minden körülötted forog. Hiába mondod, hogy a szüleid szeretik őt is. De csak addig, amíg te vagy a közvetítője és a létező oka a szeretetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!