Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze van zavarodva? Hogyan szerethetne belém újra? Aki már volt ilyen helyzetben, azok válaszát várom elsősorban.
Előre is bocsánat, kicsit hosszú lesz. a kérdésem az lenne, hogy mit kéne tennem, hogy az érzési erősödjenek felém? mi zajlik le most benne? Belém szerethet e újra? Nincs veszve, úgy érzem.
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nagyon sokat hisztiztem, sok vita volt stb. 6 napja vesztünk össze legutobb csúnyán.. rám jött az 5 perc és valamin hisztiztem és a metró állomáson a táskám ledobtam a földre..mondta h "belölem nem fogsz hülyét csinálni vége" jó.nem lett vége.Azt mnodta aznap este, hogy megváltoztak az érzései, szeret, de már nem úgy mint az elején. nemtudja.tegnap találkoztunk először az összeveszés után . felmentünk hozzájuk beszéltünk stb.. és mondta hogy velem is akar maradni de nem is. és hogy vele vagyok most olyan "semmilyen érzése van" és ha ölel akkor is olyan semmilyen érzése van, de amikor elköszöntünk egymástól, volt egy érzése, ami utalhat arra, hogy működhet még a kapcsolat. Ma is találkoztunk, és jól éreztük magunkat, felszabadultabb volt Ő is, én is. Mondta is, hogy jól érezte magát,és hogy köszöni, hogy kitartok mellette. Szeretné Ő is, hogy rendbe jöjjön minden, én is nagyon.
18 évesen vagyunk. Én vagyok a lány:)
Én voltam. Én vagyok a Nő és velem viselkedett úgy a párom, mint te vele.
Nem lett jó vége, kidobtam. Most próbál meg 110%-ot nyújtani, ha nem akarod, hogy vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!