Idősebbek válaszát kérném elsősorban: tényleg létezik szerelem idősebb korban is?
Ugyanúgy szerelembe esik az ember öregen is? És jönnek a kiskamasz érzések, a vágyakozás? Létezik még egymás testének megkívánása?
Senkit nem szeretnék provokálni, de reménykeltő lenne, ha valami jót tudnék itt olvasni.
Megkérdezném a lassan 70 éves nagypapám,de még mindig nem ért haza,hétvégén a barátnőjénél volt,2 hónapja vannak együtt,a barátnő 55 körüli...
de csak van valami,mi csak a turbékolást látjuk...
40 felett még biztosan van, ez személyes tapasztalatom.
A továbbiakat (5x-6x-7x-stb.) személyes élménnyel alátámasztani még nem tudom, még élnem kell egy kicsit hozzá. ;)
Hát nem tudom hogy mit nevezel idősebbnek?
Anyám 38 évesen, egy megözvegyülés és egy válás után lett olyan szerelmes, hogy még ilyet nem is láttam, tényleg mint egy kiskamasz.Bár ő nem valja be, pedig nem is tudja letagadni, hát látszik rajta.
csak 30-as?
akkor még most lépj,jó nagyot,a gyereknek is jobb
mondom ezt elvált szülők gyerekeként,anyám ennél jobb döntést nem is hozhatott volna...majd 40 évesen megtalálta a mostani párját,még egy kisöcsikét is összehoztak,élnek boldogan...(pedig ő is azt hitte h gyerekkel 30 felett nem kell a kutyának se...)
A nagypapám 65 évesen szeretett bele egy hölgybe. Akkor pontosan úgy viselkedett, mint a 15 éves öcsém, aki beleszeretett az osztálytársnőjébe.
Papa azóta is együtt van, immár 6 éve a barátnőjével, együtt is élnek, sohasem veszekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!