Létezik örök szerelem?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy házasok vagytok, és 5, 10, 15, stb. év után is szerelmet éreztek a másik iránt. Tudom, azt mondják, hogy idővel átalakul szeretetté a szerelem. Tényleg nincs olyan, hogy sok év után is szerelmes vagy a férjedbe/feleségedbe, hiányzik, ha nincs ott, kívánod, megdobban a szíved érte néha-néha?2011. júl. 20. 12:30
1/16 anonim válasza:
De létezik,csak akikkel nem esett meg,azok azt hiszik nem is létezik.
4/16 anonim válasza:
ritka nagyon.a legszebb házasságok is megromlanak 10 év után,mert már unalmas,nem véletlen a sok válás.elnézve a mai fiatalokat ez csak folytatódni fog..
6/16 anonim válasza:
Nem tudom, még nem éltem örökké.
8/16 anonim válasza:
Hiszel még mesékben? Nem létezik.
9/16 anonim válasza:
Igen, bár nem lesz ugyanolyan, mint régen, de kevesebb, rosszabb sem. Természetesen ez az érzés is változik, alakul, mint ahogy mi is változunk. De nem kell, hogy csökkenjen.
10/16 anonim válasza:
Egyelöre csak annyit tudok mondani, hogy mi a párommal még most is szerelmesek vagyunk egymásba, pedig 23 éve vagyunk házasok.
Ha valamiért nem vagyunk egy helyen, akkor a másik hiányzik, amikor végre találkozunk, akkor egymást átöleljük, és ha egymásra nézünk, akkor azonnal tudjuk, hogy a másik is rákivánt egy kis intim együttlétre.
Azt nem tudhatom, hogy örökre igy lesz-e, de remélhetöleg a következö 25-30 évben még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!