Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik örök szerelem?

Létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy házasok vagytok, és 5, 10, 15, stb. év után is szerelmet éreztek a másik iránt. Tudom, azt mondják, hogy idővel átalakul szeretetté a szerelem. Tényleg nincs olyan, hogy sok év után is szerelmes vagy a férjedbe/feleségedbe, hiányzik, ha nincs ott, kívánod, megdobban a szíved érte néha-néha?
2011. júl. 20. 12:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éve vagyok a férjemmel és még mindig tudunk nagyon szerelmesen egymás szemébe nézni. Mikor jön munkából, mindig nézem az órát, annyira várom. (Természetesen nem azért nézem, hogy leszidjam ha késik, hanem várom őt :)!

Az együttléteink szerinte jobbak mint régen, és én is nagyon jól érzem vele magam. Tehát létezik örök szerelem!

DE!!!! Természetesen nálunk is zajlik az élet, nem mindig minden habostorta, van vita, hangoskodás, harag, de abból van kevesebb, és egy-egy vita után nagyon jól esik megint egymásra találni. A mi kapcsolatunk olyan, mint kamaszkorunkban. Ja, és még valami: fontos, hogy a kapcsolatban mind anyagilag, mind erkölcsileg egyik fél se kerekedjen a másik fölé, mert akkor alakulnak ki az unott házasságok, hogy valamelyik fél nem teheti meg, hogy lelép, mert függ a másiktól. (Ez psze főleg a nőkre igaz. De az ilyen ne is sírjon, hogy nem boldog!)

2011. júl. 20. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Kell, hogy legyen, különben feleslegesen éldegélek...
2011. júl. 20. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem anyuék már 32 éve vannak együtt nagy boldogságban. Ritka az ilyen. Nekem az ő házasságuk a példakép. Azt mondta még régebben anyu hogy már nem szerelmes apuba csak szereti. De sokszor ahogyan viszonyulnak egymáshoz mint két tini. :) Úgyhogy nem tudom. Szerintem létezik.
2011. júl. 20. 13:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Rólam sokan mondják, hogy naiv vagyok (nyilván nem véletlen), de valahogy én szeretnék benne hinni, hogy van... :)

Mindenkinek adok egy zöld kezecskét azért. :)

2011. júl. 20. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mamánék 50 éve házasok, a mai napig szerelmesek egymásba. Sok próbát kiállt a házasságuk, de szeretik egymást, és a mai napig csókkal köszönnek és papám még mindig megsimogatja mamám haját, amikor hazaér.

A dédszüleim is nagyon szerették egymást, mindig.

Dédimamám 90 éves, dédipapám 18 éve meghalt, de a mai napig sír, ha róla beszél.

Szóval nekem nyugodtan mesélhetnek a sikertelen emberek, a szememnek jobban hiszek.

2011. júl. 20. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy örök-e, azt nem tudom, de 17 éve imádjuk egymást, szexelünk naponta, nincsen nap csók nélkül, minden kívánságomat lesi, kézenfogva járunk, és van egy kamasz fiunk, aki szerint ez már a "ciki" kategóriába tartozik, ahogy mi viselkedünk:)

34/N

2011. júl. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!