Létezik olyan, hogy 2 embert tényleg egymásnak teremtettek?! Létezik elsöprő, mindent túlélő szerelem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 23:03
2/21 anonim válasza:
a mesékben. :) mindig vannak surlódások.
3/21 anonim válasza:
Remélem, hogy igen, és akit elvesztettem az 1-2-5-10 év múlva ismét az enyém lehet.
4/21 anonim válasza:
Nem. Ez csak egy vágyálom. Titkon mindenki reméli, hogy igen, de nagyon kevesen vannak akik tényleg hisznek benne. De persze minden relatív. Lehet, hogy amit valaki úgy él meg, hogy az számára a mindent elsöprő szerelem, azt mi kívülről közel sem látjuk annyira tökéletes és ahogy te írtad mindent elsöprő szerelemnek.
5/21 anonim válasza:
23:14 - Szó szerint ezt írhatnám én is.
Szerintem van ilyen.
6/21 anonim válasza:
Létezik, de nem hullik az öledbe, hanem tenned kell érte, hogy a szerelem megmaradjon. Aki azt állítja, hogy nem létezik, az egyszerűen csak lusta tenni érte.
7/21 anonim válasza:
"ma 23:14"
Ha létezne, akkor nem veszítetted volna el...
8/21 anonim válasza:
Nem csak egy ideig tartó rózsaszin köd van.
9/21 anonim válasza:
23:21
Teljes mértékben egyetértek!
10/21 anonim válasza:
Létezik, nálnuk már 25 éve tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!