Elsősorban férfiak! Miért csináltok ilyet ha van feleségetek/barátnőtök?
Lehet hogy általánosítás lesz!
Van egy ismerősöm van barátnője, más lányoknak a képeit lájkolgatja, kommentálja fb-n. Tegnap elmentünk egy szórakozóhelyre ott volt a barátnőjével. És olyanokat mondogat nekem ha nem lenne az xy akkor most én lennék a barátnője,meg hogy ha szakítanak majd akkor. Hogy mindig én voltam álmai nője nem tud elfelejteni stb. akkor miért van a barátnőjével. Tisztázzuk én nem érzek iránta semmit!
2. Szintén tegnap este másik pasi van felesége, az is dettó ugyanez, hogy milyen jól nézek ki jajj ha nem lenne a felesége, meg hogy engem ő sose érdekelt, meg ott puszilgatott meg ilyenek. Szerintem az annyira undorító dolog. Miért csináltok ilyet ha van barátnőtök?
Ugyanezt csinálta velem volt barátom! Mi össze is vesztünk, de annyival elintézte, hogy : neked is tetszenek más pasik...
Szerintem a pasiknál ez egy beidegződés, de elég zavaró tud lenni..://
Lehet, hogy csak a szájuk nagy, és soha nem csalnák meg a barátnőjüket, meg szakítani sem akarnak vele, csak olyan szerető-típusnak néznek:D
Ne hagyd hogy egy nős férfi puszilgasson, hanem koptasd le szépen, és akkor nem lesz ilyen problémád.
Mert az asszony már unalmas, a szerelem rég elmúlt, de kötnek az emlékek és a kényelem. Ha van olyan nő, aki érdeklődik irántunk, könnyebb otthagyni a régi kapcsolatot. Keresni kell hát valakit, rá kell kérdezni, meg kell próbálni, hátha. Ez nem jelenti azt, hogy tényleg komolyabban tervezünk az illetővel, inkább csak kell egy ugródeszka a rossz kapcsolatból.
És itt már nem a szimpla szakításról van szó, a válás nehezebb, ezért az elhatározáshoz is több kell szimpla ígéreteknél.
És persze ott a barátunk, az alkohol. Az kimondatja velünk, miszerint egy átlag párkapcsolatban a szerelem 5-10 évnél nem tart tovább, és utána az ember fia vagy lánya szinte már fájdalmasan vágyik újra az izgalomra, a szerelemre. Bizony, az erőltetett monogámia fáj.
Na, erre csak annyit írnék, ha egy csaj szemez más pasival, vagy flörtöl, az már kva.
Egy ugyanazt művelő hím meg "szuperpasi", aki csajozik.Hát szerintem ugyanaz a kategória.
És még akkor ne is beszéljünk arról hogyha állítólag komoly kapcsolata van.
Magáról állít ki bizonyítványt! és hála a jó égnek, hogy nem minden pasiban van meg ez a hozzáállás!
Mert az ilyenek mocskos férgek!
31/f
Mert az asszony már unalmas, a szerelem rég elmúlt, de kötnek az emlékek és a kényelem. Ha van olyan nő, aki érdeklődik irántunk, könnyebb otthagyni a régi kapcsolatot. Keresni kell hát valakit, rá kell kérdezni, meg kell próbálni, hátha. Ez nem jelenti azt, hogy tényleg komolyabban tervezünk az illetővel, inkább csak kell egy ugródeszka a rossz kapcsolatból.
Nem elég, hogy éveken át hitegetik a feleségüket, még rúgjanak bele még egyet azzal, hogy "elhagylak, mert van jobb"?
"Nem elég, hogy éveken át hitegetik a feleségüket"
Inkább a nők hitegetik magukat, és csukott szemmel, befogott füllel mondogatják maguknak, hogy az ő férjük sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!