Bár nincs feleségem, de ha lenne, akkor valakinek kéne főznie a gyerekekre (mert ha már házasság, akkor gyerek is lenne előbb-utóbb), na meg azért hétköznap este is elvárná az ember néha, hogy az ember ne csak gyorskajákat, meg "üzemi kosztot", hanem házikosztot is ehessen a munkahelyén.
2010. nov. 11. 00:37
3/35 anonim válasza:
Előző vagyok: Persze ez nem jelenti azt, hogy a férj soha ne főzzön, mert jó, ha ő is tud csinálni pár kaját, de azért elsősorban ez az asszony dolga.
2010. nov. 11. 00:38
4/35 anonim válasza:
alap dolog. Elvégre nem a nő szereli az autót nem?
2010. nov. 11. 00:47
5/35 anonim válasza:
00:47: de autot szerelni nem minden nap kell, de fozni es a haztartast vezetni igen
2010. nov. 11. 00:49
6/35 A kérdező kommentje:
Manapsag mar sem no, sem ferfi nem igazan szereli az autot, mert szervizbe viszik.
2010. nov. 11. 00:52
7/35 anonim válasza:
Szerintem egy normális családban férfi és nő közösen vállalják a feladatot, 50-100 éve a férfi dolgozott kereste a pénzt, az asszony pedig a háztartást vezette, manapság mindkét fél dolgozik egész nap, hogy legyen miből megélni, ha a férfi hazaér ne a tv előtt sörözzön minden nap miközben a neje a konyhában talpal még órákig, elvárható, hogy részt vegyen a munkában és ő is főzzön néha, egy pörköltöt, spagettit nem olyan bonyolult megfőzni, nem azt mondom, hogy pogácsát gyúrjon és fasírozottat süssön. Szerintem ez így normális, én e normák szerint nőttem fel. (Mielőtt még valaki azt mondaná ez nem papucsság, hanem segítség.)
2010. nov. 11. 01:14
8/35 anonim válasza:
Hát nem árt ha tud ...
2010. nov. 11. 01:20
9/35 anonim válasza:
A feleségem borzalmasan utál főzni,sütni..Én viszont imádok főzni,mert főzés közben jönnek meg a gondolataim.Nem utolsó sorban jól esik látni a boldog elégedett mosolyt a feleségem,és mostoha fiam arcán...
Nálunk van egy egyezség. Én imádok főzni,sütni így én megcsinálom.Kísérletezek a kajákkal.A feleségem cserébe elmosogat,és segít az előkészítésben...Persze az alku része az is,hogy megkóstolja azokat az ételeket amikre azt mondja nem szereti.Így sikerült végre megszerettetni vele a lencsét,babot..
A válaszom a kérdésedre: Én imádom a feleségemet,és nem zavar,hogy nem főz..
30/F
2010. nov. 11. 02:16
10/35 anonim válasza:
Szerintem fontos hogy tudjon az asszony főzni!
Én mindig megdicsérem mikor jó kaját főz, ezáltal nő az önbizalma! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!