Ferfiak! Fontos nektek, hogy a felesegetek tudjon fozni?
Figyelt kérdés
Csak ferfiak valaszat varom.2010. nov. 11. 00:26
31/35 anonim válasza:
Feleségem rendszeresen főz, de nem mindig jön össze neki ízre és állagra a dolog, úgy, ahogy akarta. Ilyenkor olyan édes, mindig azt mondja, hogy "de tettem bele szeretetet". Na az ilyen kaját szeretem én igazán. Szóval a kérdésedre a válasz: nem a tudás, hanem az igyekezet a fontos...
32/35 anonim válasza:
Szerintem kb. ugyanannyira elvárás, hogy egy nő tudjon főzni, mint hogy egy férfi tudjon főzni. Röhej, ha a mai világban valaki azt gondolja, hogy miután mind a két fél szépen ledolgozza a 8 óráját, utána még az asszonynak a "kötelessége" háztartást vezetni annak minden nyűgével együtt. Vásároljon, főzzön, mosogasson el, közben menjen a mosógép, szedje le a száraz ruhát, teregessen, nézze meg a gyerek leckéjét, aztán játsszon a gyerekkel, de emellett legyen vidám, boldog és miután ágyba zuhant, rohadtul szexi démonként viselkedjen. Persze, meg lehet tenni, de azt nem nőnek, hanem mártírnak hívják. És az sem vigasz, hogy legalább a férfi boldog, mert mennyivel van több joga a boldogsághoz, mint a nőnek? Majd ha egy nő megteheti, hogy háztartásbeli legyen, akkor elvárható,hogy mindez az ő dolga legyen, mert akkor az a munkája, de addig egyformán ki kell venni a részt mindenből. És az sem megoldás, ha a férfi "segít", mert ez azt jelenti, hogy alapvetően a nő dolga, a férfi csak jófej és segít, és ezért köszönet jár neki. Ja, azt sem nagyon csípem, ha valaki azzal jön, hogy a férfi meg megcsinálja a férfimunkát, mert azért kocsit mosni, falat fúrni, festeni nem kell minden nap. Nem beszélve arról, hogy nő létemre képes vagyok felismerni egy kalapácsot, tudom használni a dekopirfűrészt és egész jól festek-tapétázok. Most akkor nem vagyok nő?
33/35 anonim válasza:
utolsónak teljesen igaza van!
Ébrendjünk már fel,ez nem a régi világ,hanem a 21.század!
34/35 anonim válasza:
Igen, én is megcsinálok otthon mindent, amit tudok nő létemre. De elásnám magam, ha nem tudnék főzni. Ott a sok családi, baráti banzáj, baromi égő lenne, ha nem tudnék mit tenni az asztalra.
Ezt nem szabad "gályázásnak" felfogni, egyszerűen a mai világban univerzálisnak kell lenni. Otthon megfőzöd az egészséges, finom kaját, inkább, mint hogy gyorséttermekben egyed a szemetet...
Nem a pasid miatt kell főzni, hanem magatokért, meg majd a gyerekedért. Nincs rosszabb olyan embernél (legyen nő vagy férfi), aki önállótlan, kétbalkezes, nem ért semmihez. Én nem szeretnék ilyen lenni.
35/35 anonim válasza:
19.26. vagyok. Természetesen én is főzök, vezetem a háztartást, megcsinálok mindent, de attól akkor is hányok, hogy mindez a nő "kötelessége".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!