Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak! Fontos nektek, hogy...

Ferfiak! Fontos nektek, hogy a felesegetek tudjon fozni?

Figyelt kérdés
Csak ferfiak valaszat varom.
2010. nov. 11. 00:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
37%

férjem üzeni: nem kell! (hála istennek nekem sem kell megtanulnom:))

22/L

2010. nov. 11. 05:18
 12/35 anonim ***** válasza:
35%

Igaz,nem vagyok férfi. De alap dolog,hogy egy nő tudjon főzni,akkor is,ha még nincs férjnél. Ha pedig már gyerek is van,akkor főleg. A legjobb éttermi kaja sem ér fel a házi ízekkel. Ha pedig anyagilag nem állnak nagyon jól,akkor fele összegből kilehet hozni az ebédet-vacsorát. Nem kell állandóan a konyhában lenni. Sok mindent lelehet fagyasztani,ma már elég,ha heti egy-két napot főz egy háziasszony,és egész héten ehetnek főtt kaját.

Az sem árt azért,ha a féri is megtud főzni néhány alap kaját.

2010. nov. 11. 06:32
 13/35 anonim ***** válasza:
61%

ez nem nemfüggő! az, hogy valaki nem tud főzni magára, azt jelenti hogy önállóan, felnőttként ellátni magát képtelen.. ez olyan, mintha nem tudna mosni vagy mosogatni...

jó, van mosogatógép, el lehet vinni a ruhát a mosodába, és lehet kaját rendelni...

de a főzés az 1) ugye enni kell hogy ne halj éhen, de nem mindegy, hogy mit.

2) mutatja a kreativitási szintet és a kísérletezési kedvet

3) mutatja hogy mennyire tudsz örömöt okozni magadnak, másnak azzal, hogy a kedvencét főzöd

4) mutatja az igényességet, hogy megelégszel-e napi szinten a gyorséttermi / üzemi sz*rral (igen néha az is ehető, na de minden nap azért nem, annyira se nem finom se nem egészséges)

5) mutatja mennyire vagy családfenntartó / gyermekeidről gondoskodó... főzheted a kedvenc ételüket vagy megrendelheted a menzáról... nem mindegy.

6) mutatja, mennyire vagy lusta :)

mondjuk én nagyon szeretek főzni és a párom is nagyon jól főz, még sütni is tud.

2010. nov. 11. 07:02
 14/35 anonim ***** válasza:
31%

Igen, fontos.

Ráadásul ha nem tanul meg az asszony lánykorában főzni az anyjától, akkor mit tud majd nekem nyújtani 60 éves korában? :)

Aki szakácskönyvből tanulja meg felnőttként, az már nem ugyanaz!

2010. nov. 11. 08:18
 15/35 anonim ***** válasza:
42%

08:18!

Azért ezzel kicsit vitatkoznék - 90%-ban én is szakácskönyvből tanultam meg főzni, olykor-olykor rácsörögtem anyukámra, anyósomra, ha valamit nem értettem.

De a szakácskönyvekből legalább annyit profitáltam, hogy egészségesebben főzök, mint anyósom, vagy anyukám. Kevesebb zsiradékot, rántást, sót, cukrot használok, nem főzöm agyon a zöldségeket - a könyvekből tanultam, hogy így is lehet.

A férjem egy igazi magyaros, hedonista ember, hatalmas, feneketlen gyomorral. Viszont ma már anyósom és anyukám főztjét ő is túl nehéznek találja.

Férjemnek fontos, hogy tudjon főzni az asszony, bár nem várja el, hogy mindennap főzzek. (De igazság szerint, ha választania kéne két nő között, akik közül az egyikkel jó a szex de nem főz, a másik meg tud főzni, de nem olyan jó a szex vele, szerintem egyértelműen a szex mellett döntene, szerintem az a pasiknak a legeslegfontosabb... A szex után a kaja csak második a sorban.)

Amúgy szerintem mindenki tud főzni. Nem?

2010. nov. 11. 08:39
 16/35 anonim ***** válasza:
63%
A nő főz de akkor a pasas segít az előkészületekben és mosogat is!
2010. nov. 11. 09:37
 17/35 anonim ***** válasza:
57%
Fontos. Mit ennénk akkor? Nem lehet csak üzemi koszton élni. Nem azért dolgozik az ember hogy étterembe hordja el. Ha gyerek születik neki sem árt megismerni az ízeket. Üveges kaján és menzán nőjön fel?
2010. nov. 11. 09:40
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

Tudjátok a mondást:

A társaságban, mint egy KIRÁLYNŐ, az ágyban mint egy QRVA, a konyhában mint egy SZAKÁCSNŐ!! :))

Ilyen a tökéletes feleség!

2010. nov. 11. 10:10
 19/35 Beatrix17 ***** válasza:
26%
A nő dolga a főzés,mosás,takaritás,gyereknevelés és minden,ami házimunkának számit!Nem pedig az,hogy tizenórákat rohangáljon,hajtsa a pénzt,aztán mire hazaesik,gyetyafényes vacsit várjon a párjától!Ha férfi lennék,izzig-vérig Nőt birnék csak elviselni magam mellett!
2010. nov. 11. 10:33
 20/35 anonim ***** válasza:
46%

én 9 évig voltam együtt a párommal,de nem tudok főzni,és nem is várta el soha. Én általában étteremben eszem vagy rendelek. Nincs se időm se kedvem órákat állni a konyhában.

Ha ő éhes volt,vagy a munkahelyén evett,vagy hazament az anyjához a házi kosztért. Mondjuk nem éltünk együtt,szal kb.kétnaponta otthon evett az anyjánál.

Nekünk ez így megfelelt :)

2010. nov. 11. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!