Férfiak, fiúk! Ti hogyan éltétek (esetleg élitek) meg feleségetek, barátnőtök abortuszát?
Szerintem ritka, hogy a pasi akarja a babát, és a nő mégis elveteti. Inkább a pasik nem vállalják, és a nő úgy érzi, nincs más választása. Tehát gondolom, a pasik megkönnyebbülést éreznek, hogy "elmúlt" a probléma.
Sokszor még abortusz előtt lelépnek, de szerintem utána is tönkremegy a kapcsolat, főleg, ha a nő akarta volna a babát.
Ehez csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy volt abortuszom 17 évesen,azért lett ez a döntés,mert még tanultam.Meg persze a leendő nagyszülőjelöltek felvoltak háborodva minek gyerek egy gyereknek!Párom mindvégig velem volt!Órákig várattak a műtő elött mire azt mondták,hogy én jövök s ,,egész véletlen,, még az előző csajszi tiszta véresen s minden eszköz elölhagyva undorítóan az orvosokhoz illően ott volt.Gondolom ezzel akarják megmutatni mit teszel,mintha azt nem tudnád Te magad is.
Lényeg az ,hogy nem szerettük ezt a döntést de nem láttunk jobbat akkor még ,mert párom munkanélküli lett épp elötte,hogy kiderült.Mint írtam végig velem volt,és mai napig eggyütt vagyunk.Mind a kettőnkben eszméletlen düh volt akkor.De ezt már visszacsinálni nem lehet.
19/N
Na, lett, aki cáfolta. :) Egyébként nem mondtam, hogy minden esetben így van, de az esetek többségében ez az általánosabb.
Egyébként még eszebe jutott, hogy 20 éves koromban volt egy pasim, aki azt mondta, ha netán teherbe esnék, akkor is tartsam meg a babát, ha nem kell nekem, mert ő majd felneveli egyedül. Erre persze azt mondtam, hogy nem, mert ha teherbe esek, ÉN tartom meg mindenképp. Ez persze más eset, de példa arra, hogy van, amikor a pasi (is) akarja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!