Férfiak, fiúk! Ti hogyan éltétek (esetleg élitek) meg feleségetek, barátnőtök abortuszát?
en 23 voltam a baratnom 21 3 evet voltunk egyutt , teherbe esett es 2 honaposan elvetette , nagyon boldogok voltunk kezdtuk vasarolni a dolgokat h jon a baba, de amiutan elvetette azutan azutan a kapcsolat is tonkre ment , en depreszios lettem, nem tudott senki beszelni velem , nagyon magamba fordultam es csak azon gondolkoztam h milyen boldogok lehetunk volna stb, most a volt baratnom 6 honapos hazassagban el mas ferfivel, s 3 honapos terhes,
most sem vagyok jol bele , nem tudom elfogadni h ilyent csinalt pedig mar 2 ev eltelt azota
Igen kevés férfi vállalja a véleményét, de lehet nem is érdekli őket a téma. Van aki szerint ez teljesen a nő dolga, sőt le qrvázzák, ha terhes lesz tőlük. Pedig létezik óvszer, tehát van férfi felelősség is. Sajnos sokaknál ez az abortusz kifizetésééig terjed.
Aki írta, hogy ő szerette volna a babát, de a barátnője nem, a másik oldal. Na és itt jön, hogy van-e joga csak és kizárólag a nőnek dönteni. Ha abortuszt akar a férfi, nem mindig akarja ugyanazt a nő , de mégis meg teszi. Ám de mi van, ha a férfi szeretné a gyermekét? Hiszen az övé is! Mert a gyermek közös. Akkor mi van, ha csak az egyiknek kell? A nő ha úgy dönt megszüli, senki nem akadályozza meg. Na de ha a férfi szeretné a gyermeket? Neki vannak jogai? Persze értem én, hogy a nő teste, meg hormonok, meg kötődés, de ez akkor is elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!