Férfiak, ha a feleségetek évekig elhagyta magát (elhízott, stb. ) majd hirtelen elkezd magára adni (sokat fogy, fodrászhoz jár, szexi ruhák, stb), az jó hatással van a kapcsolatotokra (nem harmadik fél miatt teszi, hanem értetek)?
Saját tapasztalat: nemrég rádöbbentem, hogy van 15 kg feleslegem, ami lassanként feljött a szülések után. A férjem soha nem mondta, hogy zavarja, de azt sem hallottam töle elég régen, hogy valamit megdicsért volna a külsömön (egyéb dolgokért igen).
Amikor erre rájöttem, úgy döntöttem, hogy ebböl elég, elkezdtem odafigyelni a kajára, többet mozogni (elötte gyakorlatilag nem sportoltam soha), rendszeresen sportolni, de nem szóltam erröl senkinek, mert nem akartam, hogy esetleg valaki is megpróbáljon eltériteni a szándékomtól, meg ha nem sikerül, akkor ne piszkáljanak.
Kb. 6 kg minusz és fél év után egyszer csak megkérdezte, hogy most valami olyan ruha van rajtam, ami "összenyon", vagy tényleg sokkal vékonyabb lettem. (Érdekes módon ebben az idöszakban tünt fel másoknak is, hogy fékonyabb lettem). Azóta még 6 lement, és többször megjegyzi, hogy csinos vagyok, meg kivánatos.
Ami nekem pozitiv amellett, hogy vékonyabb vagyok, az az, hogy sokkal könnyedebb lettem, megint tudok lépcsön futni, guggolni anélkül, hogy görcsöt kapna a lábam, stb.
A férjem nagyon örül ennek a változásnak, azt mondja, hogy olyan, mintha megint azt a nöt látná, akit ezelött 15 évvel megszeretett. Nem csak - söt föként nem - miatta kezdtem ebbe bele, de megfogadtam, hogy ezentúl nem fogom még egyszer hagyni, hogy ennyire meghizzak és eltunyuljak.
KEdves kérdezö, csak támogatni tudom az ötletedet, és a férjed is örülni fog neki. Sok sikert kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!