Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! Ti hogyan...

Férfiak, fiúk! Ti hogyan éltétek (esetleg élitek) meg feleségetek, barátnőtök abortuszát?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok meg, hogy mennyire szóltatok bele a döntésbe. Együtt vagytok e még azzal akinek az abortusza volt? Végül, de nem utolsó sorban, ha csak a ti kezetekben lett volna a döntés hogyan döntöttetek volna? Szerintetek feleségetek, barátnőtök megbánta? Ti mit tettetek a könnyebbé tételért, segítettetek-e feldolgozni? Elnézést a hosszúságért, de szinte sehol nem olvasni arról, hogy az abortuszt a nő társa hogyan éli meg. Szeretném ismerni ezt az oldalt is.
2010. júl. 30. 12:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jó, hogy ilyen is van. Nekem a gyerekkori barátnőm lett fiatalon várandós.A szülők hatására elvetették. Még a lány kórházban volt a srác nem mert bemenni. A barátnőm végig azt várta, hogy a fiú egyszer majd betoppan és megakadályozza.Nem úgy lett, a babát elvették. Nagyon megbánták, hogy nem álltak ki magukért. A kötelező várakozási idő után a lány újra terhes lett. Azt a babát megtartották.Összeházasodtak a fiúval,de pár évre rá el is váltak. A barátnőm nem bírt bánni a gyerekével (túlkényeztette), azt mondta a rosszasága büntetés amiért az elsőt elvetette.
2010. júl. 30. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

En a ferjem elozo kapcsolatarol tudok egy szivbemarkolo sztorit. Mert ha valaki babat szeretett volna, az a ferjem.

Az ex teherbeesett. A problema az volt, hogy nem volt benne biztos, ki a gyerekenek az apja, mert mar regota csalta a ferjemet mint utolag kiderult. A ferjem azt hitte ove a baba persze. A ferjem elintezett neki mindent es magan az abortuszon is benn volt. A dokival kozolte, hogy figyellek...a csaj megszabadult a kinzo bizonyitektol...de hamarosan a ferjemtol is, aki sokszor elmondta, hogy mar ennyi idos lenne a gyerkoc meg annyi...

Aztan kiderultek a csaj turpissagai...

2010. júl. 30. 13:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Naigen a férfi itt akkor is szívna,ha meg születettt volna a baba.Mert lehet, nem is a sajátját nevelné.
2010. júl. 30. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az is szornyu mikor egy no hazudik. Szoval ez is mutatja mindket oldalon vannak erzeketlen szivtelen emberek.

En tudom, hogy azoknak akiknek nincs mas valasztasuk mint elvetetni a kicsijuket nagyon szornyu dontes ez. Hiszen abban a pillanatban amikor megtudja egy no, hogy terhes -normalis esetben - nem mint egy emriora gondol, hanem egy kisbabara. Micsoda keseruseg megszabadulni ettol kulso kenyszer hatasara!!!!

2010. júl. 30. 14:00
 15/23 anonim ***** válasza:
63%
Párom fél év után mondta (akkor 19 voltam), hogy ha teherbe esnék, akkor feleségül venne, megtartanánk és felnevelnénk együtt. 72 órásat sem engedte bevenni, mikor kiszakadt a gumi. De nem lett baba sajnos :( 7 éve vagyunk együtt.
2010. júl. 30. 17:15
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 18 hós kisfiunk, terhes lettem.Mi megtartanánk a babát, de anyagilag nem tehetjük meg.Mind a ketten sírunk érte,a párom is ugyanúgy, rettenetesen megviseli őt is férfi létére.Keddre vagyok előjegyezve, de állandóan az jár az eszembe, hoyg valaki állítson már le!!!Vagy mondja azt, hogy segít-anyagilag....Szóval egy ilyen helyzet mindenki8nek nehéz, én ma is hányásig sírtam magam...
2010. júl. 30. 21:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :(
2010. júl. 31. 09:15
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
pár hét után esett teherbe a csajom, ő akarta volna, én nem. elvetette. én kifizettem, aztán koccoltam is mellőle. engem aztán egy luvnya sem fog megfogni egy gyerekkel! 35/F
2010. aug. 1. 17:41
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
micsoda egy kocsog vagy te!!! dugni azert jo volt a luvnya???? remelem hamarosan impotens leszel.
2010. aug. 1. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:
31%
du-gni jó volt. de csak arra!
2010. aug. 1. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!