Ferfiak! Fontos nektek, hogy a felesegetek tudjon fozni?
10:33-nak: nem attól izig-végig nő egy nő,hogy balek módjára mindent megcsinál és hagyja hogy a pasi kihasználja! Pont itt rontják el a nők a dolgot.Aztán meg csodálkoznak hogy házicselédnek tartják őket :(
előző voltam
Persze, fontos, de nem a gyerekek meg a többi rizsa miatt, hanem szimplán, mert a legkényelmesebb egy olyan biorobot, aki háztartási gépezet, és még kúrni is lehet ha úgy adódik.
Ezekből a házi rabszolgákból lesznek a megcsalt csicskák, akik lihegve keresik a farok férjük kénye kedvét, csak azt nem veszik észre, hogy a pasinak rabszolgának kell, kúrni meg nem a rabszolgával fog, hanem a független, szexi nőkkel. Hát ez van.
De édes vagy, 08:18-as. Már megyek és készítem is az akasztófát magamnak. Sajnos nekem nem volt anyukám, aki megtaníthatott volna főzni, így sajnos maradt a szakácskönyvből főzni tanulás. Így ugye már nem lehetek jó anya, jó feleség, úgyhogy megyek és véget is vetek nyomorult életemnek... :D
Egyébként pedig nem azért főzök, mert a férjem elvárja. Szeretek főzni, kísérletezni és bizony mindent meg sem lehet rendelni. Ráadásul a "rendelt" ebéd soha nincs olyan finom mint amilyet én főzök. Étterembe meg lusták vagyunk elmenni. Nem bírnék minden nap kiöltözni az ebédhez.
Én nem vagyok házas,de úgy gondolom h egy nőnek tudni kell főzni!!1 meet olcsóbb mint az étterem,2.mert fontos hogy gondoskodjunk a családunkról. Bár 23 vagyok,s anyukám sosem tanított,de mivel lassan összeköltözöm a párommal bőszen kisérletezem a dolgokkal. Már van néhány étel amit én jobban csinálok mint bárki más,akiéből ettem. Úgyhogy büszke vagyok magamra. S később majd ha férjem lesz meg gyerekek neki szeretnék mindig valami finomat,egészségeset készíteni.
Reagálva erre a házicseléd dologra,szerintem sem szabad hagynunk magunkat h ugráltasanak ilyesmi. Hagyni kell pihenőnapokat,lehet néha rendelni elmenni kettesben vhová. De azért főzni kell.
Attól még nem házicseléd egy nő ha főz a családjának!
Régen ez nem is lehetett kérdés. Mindenkinek megvolt a szerepe egy családban!
Hű, milyen szép is ez a nagy liberalizmus!
13:45!
Tudod, ez nem a fasza liberalizmus, hanem az a szimpla tény, hogy gyerekeket és egy családot manapság nem lehet eltartani egy embert fizetéséből, ezért a nők is ugyanúgy gürcölnek, míg a pasik hazaérnek és vakarják a valagukat, és elvárják, hogy az ugyanúgy kimerült nő még csicskáskodjon, főzzön, takarítson, nevelje a gyereket, meg tegye szét a lábát és peresze kussoljon minderről.
Lehet neked azt jelenti a boldog család, hogy a pasi hozza a pénzt, a feleség meg anyagilag függ tőle, ezért kénytelen minden csicskamunkát megcsinálni a pasijának, a pasi bármit megcsinálhat a feleségével, mert anyagilag tőle függ, és rá van kényszerülve a férjére!
Nekem valahogy jobban tetszik az a világ, ahol mindketten önállóak vagyunk, tiszteljük egymást, egyikünk sincs a másiknak kiszolgáltatva és megosztjuk a feladatunkat!
liberalizmus ide vagy oda, a pasik többsége így is úgy is házi rabszolgának keres feleséget, aki kinyalja otthon a valagát, és aki mellett lehet menni félrekúrni. sokszor már az első randin letesztelik a nőt, mennyire hajlamos a csicskaságra, mennyire lehet beletörölni a lábukat, mennyi mindent tűr el.
nem véletlen, hogy a férfiak 80%-a a házasságuk első évében megcsalja a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!