Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a férjemmel, szerinte hisztis és válogatós vagyok. Szerintetek?
Jézusom, neked nem való kisállat!
Szerintem párkapcsolat sem!
Tényleg hatalmas nyűg egy macska után takarítani. hehe. HATALMAS!
Remélem a férjed a macskát választja.
Nem hiszem, hogy Annyira sok munka lenne egy macska után.
Az meg hogy fújt.. Doromboljon rögtön? :) Neki is meg kell szoknia titeket.
Kicsit hisztis vagy.
De mind a ketten hibásak vagytok.
Itt nem a macskával van baj,hanem,hogy nem Veled beszéli meg,hanem az anyjával.
Én többet nem szólnék a macskáról,de hogy enni sem adnék neki,mert nem az én macskám,,az biztos.
Egyetértek azokkal, akik szerint neked sem macska, sem párkapcsolat nem való, valamint azzal a megállapítással is, hogy valaki vagy allergiás vagy sem. Aki allergiás a macskaszőrre, annak mindegy, hogy rövid vagy hosszú, fiú vagy lány, a közelébe sem tud menni. Van ilyen a családban, tudom. Magyarán te gondolom a macskákat nem szívleled szimplán.
Igazad van abban, hogy netán nem az anyjával kellene bevásárolni járnia, nem az anyjával kellene kiválasztaniuk a cicát és talán nem az anyjának kellene megmondania milyen legyen a függöny a házban...DE! te hol voltál, amikor mindez történt?! Neked nincs szád, hogy megmondd "drágám, ha már együtt élünk, nem gondolod, hgy közösen kellene bevásárolnunk?" vagy "menjünk el együtt kiválasztani a cicust" vagy hogy közöld a kedves anyóssal,hogy köszönöd szépen a segítő szándékot, de egyedül is teljesen kompetens vagy ahhoz, hogy függönyt válassz magatoknak és bevásárolj???
Ez a helyzet már rég rossz, és itt nem a macskáról van szó, hanem arról, hogy a párocskád anyuci pici fia, te meg nem hogy leülnél vele szépen megbeszélni, vered a hisztit ilyen hülyeségeken, hogy a cicusnak picit hosszú a szőre és amúgyis fúj, mert az anyós választotta.
Magyarán igen, hisztis vagy, mert a kis apróságokon vered magad a földhöz, a nagy dolgokat meg eltűröd és csak csendben duzzogsz rajta, mint egy gyerek. Fel kellene nőni és kezelni ezeket a problémákat, mielőtt tovább fokozódnak! És addig ne fogadjatok be kisállatot, amíg képtelen vagy szeretni, a férjed pedig képtelen gondoskodni róla/takarítani utána! Ugynis az nem csak nektek lesz sz*r, hanem szerencsétlen macskának is (őt pedig jobban sajnálom nálad, az biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!