Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a férjemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a férjemmel, szerinte hisztis és válogatós vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő szeretne nagyon macskát, én kicsit allergiás vagyok, de nem vészes. Mondtam neki, hogy rendben van, legyen macska, de lány és ne hosszú szőrű. Erre kiválasztott most egyet az anyjával, fiú cicát, és kicsit hosszú szőrűt. Ma mentünk megnézni, nekem nem is volt szimpatikus a kiscica, mert csak fújtatott ránk és karmolt... Neki persze, ja és az anyjának tetszik és el akarják hozni. Én ott azt mondtam, hogy nem kell. Nincs jó érzésem egyébként sem, hogy ide jön egy cica a házba, ráadásul dupla munka, mert ugye csak én takarítok. Most azóta meg van sértődve a férjem, hogy én mondtam , hogy jó, legyen, most meg azt mondom , hogy nem. De én nem arra értettem, hogy az anyjával kiválasztják interneten és el is hozzuk...De szerinte hisztis és kényes vagyok. Igaza van? A másik problémát pedig abban látom, hogy mindig csak az anyja... Az anyja választotta a függönyöket a házba, ahol ketten lakunk... az anyjával megy bevásárolni-nekünk-, az anyjához rohan, ha összeveszünk és elpanaszolja sérelmeit, most az anyjával választják ki a macskát. Csak nekem sok ez? Ha azt mondjátok igen, akkor bocsánatot kérek tőle, és változtatok a hisztizésemen..
2013. máj. 5. 17:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
29%
Engedélyhez kötném az állattartást!
2013. máj. 5. 17:57
 12/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindenki van oda az állatokért, ezt igen is el kell fogadni... Kis empátia kell csak. Es bizony, sokat kell utána takarítani. Minden csupa macskaszor, míg kicsi borogat, belemaszik mindenbe, plusz az alom. Én sem szívesen tartanek lakásban állatot, pedig szeretem őket nagyon. Es van olyan is, hogy kicsit allergiás képzeld! Például nekem es tesomnak is parlagfű allergiaja van. O nyár végén majd meghal, engem sokkal kevésbé visel meg. Ha téged zavar a cica, akkor beszéljetek meg, egy cica nem létszükséglet. Az anyukájaval való viselkedését is beszéljetek meg, mert így leírva nem egészen normális.
2013. máj. 5. 18:00
 13/38 anonim ***** válasza:
78%
Van olyan, hogy valaki nem szereti az állatokat, ezért ezt artikulálja is, és nem tartanak állatot. Szerintem ez ilyen egyszerű.
2013. máj. 5. 18:04
 14/38 anonim ***** válasza:
74%
Mondd meg hogy akkor lehet macska ha veled választja ki és olyat amelyik neked is tetszik. És rövid szőrű legyen. Ha te belemész a macskatartásba akkor ő engedjen annyit hogy nem egy hosszú szőrűt vesz. Egyébként a lakás kié? Mert ha az övé vagy az anyjáé akkor sosem fogod otthon érezni magad mert akkor neked mindig kuss lesz a neved. Költözzetek közösbe. Ha meg közös vagy albérlet akkor állj ki magadért. És nyugi ez nem hiszti csak a drága férjed ezzel próbál elnyomni. Ha neked nem tetszik valami akkor az hiszti ő persze azt csinál amit akar. Aztán a végén még örülhetsz ha nem dob ki mert ilyen "hisztis" vagy. Ne hagyd magad.
2013. máj. 5. 18:07
 15/38 A kérdező kommentje:
A lakás közös. És az én allergiám csak annyi, hogy tüsszögök és az orrom folyik , ha macska van a lakásban, de elviselhető. Úgy tudom ennél durvább allergiások is vannak, de ha te mondod... És a hosszú szőrt a takarítás miatt mondtam, hogy ne legyen. És egyébként szeretem a macskákat, bár lehet inkább csak távolról. De az nem tetszik, hogy szinte beleszólásom sincs.
2013. máj. 5. 18:13
 16/38 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

"Nincs jó érzésem egyébként sem, hogy ide jön egy cica a házba, ráadásul dupla munka, mert ugye csak én takarítok. "

Te nem szeretnél háziállatot. Talán nem is neked való. Ezt mondd meg a férjednek, mert ebből mindig csak galiba lesz és egy ártatlan lény fog szívni.

Ha ezt megérti a férjed, és vele dumáltad meg a gyakori helyett, akkor minden oké.

Ha nem, akkor alapvetően más a világnézetetek.

Én sem mentem volna hozzá egy állattalanhoz, mert állatburnyák vagyok. Ezt most minden bántás nélkül írom.

Felháborít, hogy hetente kaparunk ki a halál karmaiból kisállatokat, mert "nem szerették" őket, oszt lett velük, ami lett, márpedig elég széles a paletta, hogy mi lesz velük. Ez felelősség, ne ezen játszmázzatok.

2013. máj. 5. 18:15
 17/38 anonim ***** válasza:
49%
nem irigyellek:D
2013. máj. 5. 18:20
 18/38 anonim ***** válasza:
78%

Már ha engedsz, és bele egyezel, férjed miért nem veled választotta ki a cicát, miért anyucival?

Nem vagy hisztis!

2013. máj. 5. 18:27
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem hisztis vagy, hanem nagyon erősen önbizalomhiányos ember, aki belement egy olyan kapcsolatba, ahol örökké csak másodhegedűs lehet anyóspajtás mögött. Soha nem mersz nyíltan konfrontálódni, vagy ha igen, akkor rosszul időzítesz. Ha kérnek valamit tőled, rábólintasz azonnal, hogy "meg ne sértsd az embert" vagy a félelem miatt, hogy el ne hagyjon téged, de belül mélyen forr benned a düh, hogy te nem ezt akartad. Ez így nem jó.

A pasid egyértelműen nem vált le az anyjáról, hiszen mindent vele beszél meg, vele tesz, te mintha ott sem lennél. Anyuka az "apuka", a társ, a feleség - te pedig a cselédlány és az ingyen lyuk. (már bocs) Ez a felállás, ha jól látom. Ez azért van, mert te ezt elfogadtad. Én egy fél napig sem éltem volna ilyen pasival.

Első körben két választásod van: vagy mindig a második helyen maradsz és folyton panaszkodsz, vagy kirúgod a pasit és menjen az anyjához vissza - tehát végre nem mártírkodsz és panaszkodsz, hanem cselekszel, és teszel önmagadért.

Ha nagyon eleged van, akkor tessék keresni egy jó pszichológust, aki segít neked felnőni.

Nekem van macskám, befogadott ártatlan jószág, az előző gazdája kidobta és halálra ítélte. Bizony, sokat kell vele törődni, sokat kell takarítani a szőrét is, az almot is, oda kell figyelni rá. Ha nem szereted a macskákat, akkor semmiféle macskát ne fogadj a házba. Nem bűn ez, és nem is hiba. A macskaszőr-allergia pedig vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor az ajtón se fog tudni bejönni a macska (bármilyen hosszú a szőre) úgy, hogy neked azonnal ne folyna t.aknyod-nyálad egybe. (már bocs, de így van)

A hosszúszőrű macska is vedlik tavasszal, azt is gondozni kell, annak is van alomja, azt is vinni kell állatorvoshoz stb.

2013. máj. 5. 19:26
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

A macskával tényleg sok a gond. Tudom, nekem is van egy benti perzsa. ÉN gondozom, mert ÉN akartam. Ha hoztok cicát, legyen a férjed feladata a gondozása. Majd rájön, felbukik benne, ha nem eteti, almot cserélni kell, ha nem akar sötét nadrágban macskaszőrösen járni, akkor takarít is. Allergia pedig elmúlik (orvos mondta), ha huzamosabb ideig élsz az állattal, immunrendszered megszokja.

Ha nagyon nem akarsz cicát, akkor pedig állj a sarkadra.

Ha az én férjem egy kutyát telepítene a házba, mindkettőt kidobnám az udvarra. Kutyák most is ott vannak..

2013. máj. 5. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!