Iszonyatosan összevesztem a férjemmel a családja miatt, mi legyen?
Röviden: kihasználják anyagilag is és a munkát illetőleg is,mindent elvégeztetnek vele,nekem terítenem kell ha bárki megjelenik a családjából, pedig soha semmit nem kaptunk tőlük, nem pénzre gondolok, de ha baj van a családja az utolsó akitől segítséget kérne. Ha anyámbejön még hellyel sem kínálja és a köszönésen kívül egy szót sem szól, pedig anya mindig segített minket, ünnepekre mindig jelentős segítséget kaptunk, mert megteheti, ő semmibe van nézve a férjem által, bezzeg a családja!!! Nagyon elegem van ebből és kiborultam. A férjem nem az a fajta, aki bocsánatot kérjen, ezt mindig is számon kértem tőle, hogy miért nem ismeri el ha hibázott, nem úgy lett nevelve...ez volt a válasz!
Azt mondtam, ha nem változtat, csomagolhat!
Nem bántam meg a vitát, szeretnáém hogy változtasson, hogy vegyem rá? Már elmondtam, hogy bennünek anya segít, senki más és legyen kedvesebb és nem kell mindjárt csirkét sütni, mert átjönnek az anyjáék, meg földre borulni, ha megérkeznek, mert megközelítőleg sem kapjameg anyám ugyanazt a bánásmódot. Elegem van!
fúj, nekem nem ilyen, de hasonló. Bár anyósom szerencsére nem az a fajta, de apósom mindig hív, ha segíteni kéne, pedig 250 km -re lakik, de elvárná, hogy vegyünk ki szabit és menjünk segíteni, de sem az utiköltséget nem fizeti ki, és még egy köszönöm sem jár. Borász, a szőlőben segítünk, ha ott vagyunk, de 2 éve a férjem hazament segíteni, meg sem köszönte, a szüretből járó pénz egy részét pedig a nagyobbik sógornőm kapta meg, és ott sem volt, pedig kb. 1 km-re lakik apóstól. Mi pestről mentünk segíteni, és semmi nem jár. Én mondtam a férjemnek, hogy nem szeretném, ha idén menne. Mondta, hogy nem is fog ezek után.
én biztos nem terítenék anyukának, majd a férjed terítsen és kész.
Jókora görény a férjed, azt meg kell hagyni.
De mi a fenéért vagy még együtt vele? Téged sem tarthat sokkal többre, mint anyukádat... Jó ez neked, hogy elnyomott szolga lehetsz a "királyi családban" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!