Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a férjemmel, szerinte hisztis és válogatós vagyok. Szerintetek?
Aki azt modnja, hogy nem kell utána takarítani, annak vagy nincs macskája, vagy nem takarít és nem érdekli, ha tiszta macskaszőr minden és macskapisi szag van a házban.
Én minden nap letörölöm a port, és nem a por miatt, inkább a macskaszőr miatt, sűrűn kell porszívózni, kanapéról, szőnyegről, függönyről összeszedni a szőr. Az alomból legalább napi 3-4szer ki kell szedni a pisi-kakit, 2-3 naponta teljesen kimosni. Így nincs macskaszag. Emelett mindennap kétszer férsülni a bundáját, hogy ne hulljon annyira.
Kétnaponta esténként furminatorral fésüld ki (10perc), főleg vedlési időben. Csodákat tesz, majd meglátod.
Természetesen jár piszokkal, mint minden, ami él. De nem megoldhatatlan mocsokról van szó. De ehhez szeretni kell az állatot, ha valaki nem szereti, akkor ne tartson, ne takarítson, ne szőrözzön és merje közölni ezt a férjével.
Jahj, feladom. Hisztizek és beteges állatvédő vagyok, igen. Ezek jellemzőek rám.
Szörnyű lehet veled élni 82%-os, tipikus nő. Szörnyű, tényleg, ne haragudj. Mint a papagáj... irgalmatlan öregasszony leszel.
"
Te elmebeteg vagy basszus. Neked se gyerek, se macska nem kellene, mert ha képes vagy egy állatot kidobni, többé nem szeretni mert már van "jobb", akkor nem vagy ember. Basszus, egyszerűen undorító vagy!! A macskát meg nevelni és szeretni kéne, akkor talán nem mocskolna, rombolna, hogy felhívja magára a figyelmet. Takarítani meg eddig is kellett utána, ez nem értem, miért újdonság attól, hogy gyereked is született..."
Lehet, hogy nem is ő akarta, hanem a férje. Megértem hogy zavarja ha még a cica után is takaríthat ha minden mást ő csinál. Mondjuk erre nem az a megoldás hogy menjen a macska hanem a férj segítsen be és akkor mindenki jól jár.
Kedves kérdező!
Ha egy kicsit allergiás vagy a macskára, akkor felejtsétek el. Gyermekkoromban nekünk is voltak macskáink, kutya, ... semmi bajom nekm volt. Ma már ott tartok, hogyha egy légtérben vagyok egy macskával, akkor 15-20 percen belül fulladásos tüneteim vannak, amelyek egyre súlyosbodnak, a cimborám, aki szintén allergiás a macskaszőrre, eszméletét is elvesztette már.
Tehát a kicsi bajból, allergiából lesz a nagyobb betegség, ez nem virágpor, ami jóval kissebb dózisban ér téged, ráadásúl szezonálisan (évente pár hétig), hanem a gyakorlatilag folyamatosan egész évben, még akkor is, amikor nem vagy otthon (ruhán, hajban megtapad). Én elfelejteném. Ráadásúl amúgyis haszontalan, sunyi állat, én nem szeretem.
Az anyós kérdés már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!