Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a férjemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a férjemmel, szerinte hisztis és válogatós vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő szeretne nagyon macskát, én kicsit allergiás vagyok, de nem vészes. Mondtam neki, hogy rendben van, legyen macska, de lány és ne hosszú szőrű. Erre kiválasztott most egyet az anyjával, fiú cicát, és kicsit hosszú szőrűt. Ma mentünk megnézni, nekem nem is volt szimpatikus a kiscica, mert csak fújtatott ránk és karmolt... Neki persze, ja és az anyjának tetszik és el akarják hozni. Én ott azt mondtam, hogy nem kell. Nincs jó érzésem egyébként sem, hogy ide jön egy cica a házba, ráadásul dupla munka, mert ugye csak én takarítok. Most azóta meg van sértődve a férjem, hogy én mondtam , hogy jó, legyen, most meg azt mondom , hogy nem. De én nem arra értettem, hogy az anyjával kiválasztják interneten és el is hozzuk...De szerinte hisztis és kényes vagyok. Igaza van? A másik problémát pedig abban látom, hogy mindig csak az anyja... Az anyja választotta a függönyöket a házba, ahol ketten lakunk... az anyjával megy bevásárolni-nekünk-, az anyjához rohan, ha összeveszünk és elpanaszolja sérelmeit, most az anyjával választják ki a macskát. Csak nekem sok ez? Ha azt mondjátok igen, akkor bocsánatot kérek tőle, és változtatok a hisztizésemen..
2013. máj. 5. 17:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

Aki azt modnja, hogy nem kell utána takarítani, annak vagy nincs macskája, vagy nem takarít és nem érdekli, ha tiszta macskaszőr minden és macskapisi szag van a házban.

Én minden nap letörölöm a port, és nem a por miatt, inkább a macskaszőr miatt, sűrűn kell porszívózni, kanapéról, szőnyegről, függönyről összeszedni a szőr. Az alomból legalább napi 3-4szer ki kell szedni a pisi-kakit, 2-3 naponta teljesen kimosni. Így nincs macskaszag. Emelett mindennap kétszer férsülni a bundáját, hogy ne hulljon annyira.

2013. máj. 5. 21:29
 32/38 anonim ***** válasza:
72%

Kétnaponta esténként furminatorral fésüld ki (10perc), főleg vedlési időben. Csodákat tesz, majd meglátod.

Természetesen jár piszokkal, mint minden, ami él. De nem megoldhatatlan mocsokról van szó. De ehhez szeretni kell az állatot, ha valaki nem szereti, akkor ne tartson, ne takarítson, ne szőrözzön és merje közölni ezt a férjével.

2013. máj. 5. 21:34
 33/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem te hisztizel, kérdező, hanem egyik-másik hozzászóló. :D Ha ez a cica neked nem felel meg, nyugodtan megmondhatod, hogy válasszatok másikat közösen, ne a kinézettet vigye oda a férjed. Teljesen igazad van!
2013. máj. 5. 21:54
 34/38 anonim ***** válasza:
70%

Jahj, feladom. Hisztizek és beteges állatvédő vagyok, igen. Ezek jellemzőek rám.

Szörnyű lehet veled élni 82%-os, tipikus nő. Szörnyű, tényleg, ne haragudj. Mint a papagáj... irgalmatlan öregasszony leszel.

2013. máj. 5. 22:12
 35/38 anonim ***** válasza:
70%
35- végre egy barázdált agyú!
2013. máj. 5. 22:19
 36/38 anonim ***** válasza:
48%

"

Te elmebeteg vagy basszus. Neked se gyerek, se macska nem kellene, mert ha képes vagy egy állatot kidobni, többé nem szeretni mert már van "jobb", akkor nem vagy ember. Basszus, egyszerűen undorító vagy!! A macskát meg nevelni és szeretni kéne, akkor talán nem mocskolna, rombolna, hogy felhívja magára a figyelmet. Takarítani meg eddig is kellett utána, ez nem értem, miért újdonság attól, hogy gyereked is született..."

Lehet, hogy nem is ő akarta, hanem a férje. Megértem hogy zavarja ha még a cica után is takaríthat ha minden mást ő csinál. Mondjuk erre nem az a megoldás hogy menjen a macska hanem a férj segítsen be és akkor mindenki jól jár.

2013. máj. 5. 22:41
 37/38 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező!

Ha egy kicsit allergiás vagy a macskára, akkor felejtsétek el. Gyermekkoromban nekünk is voltak macskáink, kutya, ... semmi bajom nekm volt. Ma már ott tartok, hogyha egy légtérben vagyok egy macskával, akkor 15-20 percen belül fulladásos tüneteim vannak, amelyek egyre súlyosbodnak, a cimborám, aki szintén allergiás a macskaszőrre, eszméletét is elvesztette már.

Tehát a kicsi bajból, allergiából lesz a nagyobb betegség, ez nem virágpor, ami jóval kissebb dózisban ér téged, ráadásúl szezonálisan (évente pár hétig), hanem a gyakorlatilag folyamatosan egész évben, még akkor is, amikor nem vagy otthon (ruhán, hajban megtapad). Én elfelejteném. Ráadásúl amúgyis haszontalan, sunyi állat, én nem szeretem.

Az anyós kérdés már más tészta.

2013. máj. 5. 22:43
 38/38 anonim ***** válasza:
Tüsszögj neki egész éjjel, és fújd az orrod jó hangosan. Pár nap múlva csak megunja és visszaviszi a macskát.
2013. máj. 6. 03:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!