Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?
Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.
Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.
Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.
Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?
Szörnyű itthon így, egyedül.
Köszi szépen :((
szerintem meg fejlődnöd kellene hogy ne legyél házisárkány, ha meg akarod tartani. A férfiak még mindig a kedves nőket szeretik. Tudnék saját és környezetbeli tapasztalatot is írni de túl hosszú lenne.
Csak annyit mondanék, hogy gyenge érv ez az ezt vállalta fogadja el. Mindenki képes fejlődeni és javítani a kezdvezőtlen jellemvonásain.
Minden fejleszthető és javító. Én pl a házasságom elején nem tudtam kakaós csigát sütni 13 éve, de akartam, javítottam és ma már tökéletes.
Mondjuk legyél felnőtt és ne azzal takarózz, hogy "de hát ilyen vagyok"
Felelősségvállalás egy nagy nulla.
Akarod, hogy működjön a házasságod? Akkor dolgozz magadon!
Pandemia
Bezartsag
Etc...
Am fogd bisszaagad nem nyaggasd minden szar miatt. A legturelmesebb embernek is elfogy ha folyamatosan csesztetik.
Ha nem teszed akkor hamarosan elvalt no leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!