Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/154 anonim ***** válasza:
97%

5

Jaja jó tanács, aztán majd keres a pali egy olyan nőt aki nem cseszegeti minden szarért majd még lesz vérig sértődve. A bunkóságát meg legitimálni próbálja azzal, hogy nem árult zsákbamacskát... emberek gondolkodjatok már, akiket szeretünk, azt nem használjuk boxzsáknak és nem rajta töltjük ki a dühünket, mert ezt senki nem viseli el és fixen nem lesz jó vége.

2021. júl. 6. 19:57
 12/154 anonim ***** válasza:
96%
Ne is haragudj kérdező, de azt írod, hogy hamar felkapod a vizet, aztan amikor a párodnak ez nem tetszik, és már nem tűri el, akkor még te vonulsz el bőgni? Nem lett volna egyszerűbb inkább visszafognod magad, és nyugodt hangnemben megbeszélni? Az ilyen egyik férfi vagy nő sem tolerálná túl sokáig, és ha nem változol akkor inkább váljatok el.
2021. júl. 6. 19:57
 13/154 anonim ***** válasza:
97%

Betelt nála a pohár. Valószínűleg kiábrándult, és/vagy rájött, hogy nem akar veled egy életen át apróságokon veszekedni. Ő nem az a típus, akinek ez hozzátartozik a hétköznapokhoz.

Készülj úgy, hogy nem fog több hisztit lenyelni. Már ha egyáltalán visszajön.

2021. júl. 6. 19:58
 14/154 anonim ***** válasza:
93%
#9 Az én férjem is hasonló típus. Egyszercsak a semmiből robban. Legalábbis aki nem figyel rá, annak így tűnik. Ha viszont figyelsz rá, akkor szépen lehet látni, hogy elmondja a véleményét. Egyszer. Max.kétszer. ha süket fülekre talál, már nem szól, csak magában morog. Aztán egyszercsak odébbáll.
2021. júl. 6. 19:59
 15/154 anonim ***** válasza:
66%

5 vagyok. Én csak trollkérdésre trollválaszt adtam 😉 Annyira átlátszóak és unalmasak ezek a pasik által írt buta hisztis pcsa vagyok de adjatok nekem igazat kérdések.

2021. júl. 6. 20:00
 16/154 anonim ***** válasza:
96%
Igen kérdező, egy hülye felesége van.
 17/154 anonim ***** válasza:
93%
A 7 év amúgy is kritikus a kapcsolatokban, úgyhogy ha szereted és jövőt akarsz vele, akkor a helyedben nagyon mélyen magamba néznék és megpróbálnék erősen állítani magamon. Ha saját bevallásod szerint is túl tolod, akkor nyilván van alapja. Ne söpörd le magadról, hanem változtassál. Lehet van valakije, vagy nincs, nem tudjuk, de az biztos, hogy a hisztidből elege van és én nőként is megértem őt. Nincs is rosszabb az ilyen mindenen problémázó hisztigépeknél.
 18/154 anonim ***** válasza:
98%
9-es Nem kell ehhez szerető, pont elég, ha betelik a pohár.
2021. júl. 6. 20:01
 19/154 anonim ***** válasza:
98%
Mi az,hogy tudott kezelni? Remélem tudod egy értelmes férfi nem az idióta hisztiddel foglalkozna,hanem keresne egy normális nőt.Egyáltalán miért kell veszekedni mindenen? Ha ideges,hagyd kitombolni aztán ennyi.Normális felnőttekként is lehet beszélgetni ám.Pl ahelyett,hogy balhézol írj neki egy üzenetet,hogy sajnálom stb.És próbálj változtatni magadon,mert az írásodból nagyon unszimpatikusan jön le a viselkedésed!
2021. júl. 6. 20:07
 20/154 A kérdező kommentje:

Szerintem alapvetően senki sem tud kibújni a saját bőréből. Hogy éljek, ha közben nem vagyok önmagam?

Egyébként, ha úgy vesszük, akkor a férjem árult anno zsákbamacskát, azzal, hogy úgy szeret és tisztel, amilyen vagyok..

2021. júl. 6. 20:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!