Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyám összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.

Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.

Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.

Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?

Szörnyű itthon így, egyedül.

Köszi szépen :((

2021. júl. 6. 19:43
 141/154 anonim ***** válasza:
41%

Amúgy abban igaza van a kérdezőnek, hogy itt hajlamosak az emberek egy rossz tulajdonság alapján elkönyvelni az embert, mikor az élet nem fekete-fehér. Én múltkor megkaptam, hogy szakítsak a párommal, mert lassan hoz döntéseket. 😅 Aztán meg ugyanezek a kommentelők sírnak, hogy magasak az elvárások párválasztásnál, de aztán egy rossz tulajdonságnál már dobnák a másik embert.

Kérdező, biztos vagyok benne, hogy van számos jó tulajdonságod is, de tisztában kell légy azzal, hogy vannak olyan esetek, amelyek súlyozottan sokat nyomnak a latba. Ez olyan mint mikor a gyümölcsön megjelenik a penész: elsőnek tudod kezelni, kimetszed a problémás részt, és elfogyaszthatod a maradék finom részt. De a penész terjed és azt veszed észre, hogy idővel belepi az egész gyümölcsöt. Tehát vannak olyan toxikus tulajdonságok, ami eleinte tolerálhatóak, de idővel elfedik a te jó énedet is, és mások már csak azt az egy rosszat látják benned, hiába tudod, hogy te ott alatta egy ízletes gyümölcs voltál valaha.

2021. júl. 9. 10:49
 142/154 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van utolsó, nagyon találó hasonlat!

Egyébként pontosan ezekért a nyers, anonim kommentekért jöttem, hátha tanulok valamit. Így is lett, a többi meg +/-20% - de ezt belekalkuláltam

2021. júl. 9. 11:12
 143/154 anonim ***** válasza:
81%
Neked semmilyen jó tulajdonságod nincs.Nagyon jól látod,az életben nem találnál senkit,mert borzasztó a jellemed.Beszélhetsz itt akármit,valószínűleg azért van a férjed is veled,mert még nem találkozott jobbal vagy bemagyarázta magának,hogy jobb mint a semmi.
2021. júl. 9. 11:17
 144/154 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, ez a szép az életben.
2021. júl. 9. 11:27
 145/154 anonim ***** válasza:
100%

Most érkeztem csak, de kérlek csak legyél troll xD

Amúgy jó a műsor csak kicsit káprázik már a szemem.

2021. júl. 9. 12:38
 146/154 A kérdező kommentje:
Miért lenne az a jobb verzió?
2021. júl. 9. 13:30
 147/154 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, te nem dolgozol egyébként?
2021. júl. 9. 13:34
 148/154 A kérdező kommentje:

Könyvelő vagyok, szóval időm felől bőven ráérek válaszolgatni - amennyiben erre irányult a kérdés.

És ti mivel foglalkoztok?

2021. júl. 9. 14:03
 149/154 anonim ***** válasza:
79%

Én veszélyeztetett várandósként járok erre néha.

Szorítok nektek, hogy sikerüljön megmenteni a kapcsolatotokat. Első lépés a beismerés - ez szerintem megvolt részedről.

2021. júl. 9. 14:52
 150/154 A kérdező kommentje:
Uh basszus, szabad kérdeznem miért? (mármint miért vagy veszélyeztetett)
2021. júl. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!