Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyám összevesztünk a férjemmel - bevágta az ajtót, és elment itthonról. Mit csináljak?
Mostanában (az elmúlt egy évben főleg) elég sokat veszekszünk, igazából nem nagy dolgokon. Elég hamar felkapom a vizet, sajnos ilyen a természetem, viszont nem árultam zsákbamacskát. A férjem a kapcsolatunk elején nem volt ebben partner, tudott kezelni, mindig nyugodt volt. Az utóbbi időben viszont nem tudja türtőztetni magát, sokszor kiabál is. Azt is mondogatja olykor, hogy neki ebből elege van, és ne "cseszegessem" folyton.
Szóval, most is pont ez történt, csak sokkal hevesebben felkapta a vizet. Elvonultam sírni, mert ilyenkor rettentessen megbánt - aztán utána ugyanúgy a fejemhez vágta, hogy elege van, és elviharzott itthonról.
Igen, biztos én is hibás vagyok, mert az a típus vagyok, aki képtelen szó nélkül hagyni a dolgokat - és igen, sokszor ingerült is leszek emiatt. Nem tudok mit tenni ezzel, viszont a férjem pontosan tudta, mit vállal.
Ez az egész kb. három órája történt, és kezdek aggódni. Sosem csinált még ilyet, vajon hová mehetett? Hívjam fel, vagy hagyjam? Veletek történt már ilyesmi?
Szörnyű itthon így, egyedül.
Köszi szépen :((
Sziasztok!
Nem tudom, miért gondoljátok, hogy menekült itthonról, kb. minden estét együtt töltünk, mióta együtt vagyunk. A tegnap este a hálószobában történtek pedig végképp egészen másról árulkodnak. Azóta egyébként nem történt semmi, mintha kevésbé idegesítenének az apró dolgok. Remélem ez már a tanulási folyamat első része, és nem csak a sokk még. Mindenesetre köszönöm mindenkinek, hogy igyekeztetek felnyitni a szememet!
#130, tessék?
És mi van, ha én sem a kérdező vagyok? Mi van, ha nincs is kérdés? Mi végre válaszolgatunk egyáltalán? Mi így az élet értelme?
Amúgy 42
Na jó, így a végére egyértelművé tette hogy troll.
Pedig szerintem szépen adagolta, én benyaltam.
Azért örülök hogy nem igaz és senki nem volt olyan hülye hogy feleségül vegyen egy ilyen gusztustalan nőt 😃
Wow. Tehát a férjem hülye, és pedig gusztustalan vagyok. Ez most új, köszi.
Az nem lehet, hogy ennek ellenére létezhet pár jó tulajdonságom is. Az elképzelhetetlen.
Igen, mivel te nem árultál zsákbamacskát, tehát tisztában volt vele hogy egy kiállhatatlan, kötekedő, lelkileg másokat megnyomorító, hisztis pcsa vagy. Aki ennek ellenére összeköti valakivel az életét, az egyszerűen hülye.
Te meg sem érdemled hogy valaha is legyen valakid, de szerencséd volt mert találtál egy balekot.
Az a titok, hogy tökmindegy, hogy teljesítessz a kapcsolatotok többi területén, ha közben teljesen tönkrevágod lelkileg ezekkel a hisztikkel meg csesztetésekkel.
Volt egy kapcsolatom ahol a másik fél mindent megtett értem, mondhatni a sheggem is kinyalta, ha valamit kiejtettem a számon, már intézte is, akkor is ha nem azért mondtam hogy intézkedjen, csak mondjuk elmondtam neki egy vágyam. Azonnal valóra váltotta. Emellett nagyon jó volt az ágyban. Álomnak tűnik, ugye? Hát rémálom volt, mert közben pontosan azt csinálta amit te a férjeddel. Állandóan talált valamit amibe beleköthet, folyamatosan kritizált, cseszegetett, okoskodott, szerinte minden amit csináltam szar, mindenen felkapta a vizet, soha nem volt nyugalmam mellette.
Emiatt a többi érdektelenné vált. Nem érdekel hogy a többi területen milyen, ha közben gyilkolja a lelkem.
Szakítottam és évekig pszichológushoz jártam. Így is maradandó lelki sebeket okozott, minden kapcsolatomra kihat azóta is.
Mérgező ember vagy és fel sem fogod hogy mit művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!