Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy hülyeséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(

A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…

Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….

Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(

Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(

Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(

A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(

2023. szept. 23. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:
Azért úgy roppant kíváncsi lennék, hogy az itt válaszolók többségének volt-e tartós szeretői viszonya.. nem szexkapcsolata, hanem olyan, ahol az emberi része is számított… úgy érzem nem a válasz…. !
2023. szept. 30. 15:30
 82/89 anonim ***** válasza:
33%
Nekünk talán van gerincünk...ha kufircolni támadna kedvem biztos nem házas embert keresnék...
2023. szept. 30. 15:37
 83/89 A kérdező kommentje:

82, gerinced?! Nem, neked roppant nagy egód ban, nem gerinced…! Aki azt hiszi, hogy egy érzelmileg erősen befolyásolt helyzetben egy krízis közepén teljesen hidegvérrel döntést hoz…! Az utolsó mondatodból látszik, hogy halvány dunsztod nincs az egészről…. Tudatosan épelméjű ember nem szívatja magát házas szeretővel… az ilyen szituba az ember belesodródik….

És ha kérhetek valami bölcsen: ha már a megcsalás témakörbe jöttél, ne a gerinced nagyságával kérkedj…. Igen rosszul veszi ki magát…!

2023. szept. 30. 16:30
 84/89 anonim ***** válasza:
16%

Hát te tényleg nem vagy komplett, kezeltes magad 🤣🤣🤣 belesodródni...komolyan hagyd már. Ha felnőtt nőnek tartod magad tudsz parancsolni a vágyaidnak! Ha nem akkor csak egy rossz rib*nc vagy semmi más!

Akármennyire rosszul esik ez az igazság. Te csak az ágyasa voltál akit csak használt!

2023. szept. 30. 16:48
 85/89 anonim ***** válasza:
62%
Te teljesen hülye vagy #84
2023. okt. 1. 15:08
 86/89 anonim ***** válasza:
62%
Attól tartok, hogy a 82-es féle gerincesek addig ilyen kemények, amíg nem kerülnek olyan helyzetbe.
2023. okt. 1. 15:14
 87/89 anonim ***** válasza:
55%

Nektek tényleg teljesen természetes dolog hogy egy házas emberrel jártok össze???

Ez a követendő példa már a mai világban???

Szégyen!!!!

2023. okt. 1. 15:18
 88/89 anonim ***** válasza:
31%
Nem természetes, pontosabban nem helyes, de előfordul ilyen az életben.
2023. okt. 1. 17:58
 89/89 anonim ***** válasza:
28%
Nagyrészt előfordul. Mondjuk minden második házasságban.
2023. okt. 1. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!