Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy hülyeséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(

A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…

Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….

Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(

Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(

Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(

A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(

2023. szept. 23. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:

Annyiban szerintem bizony átvert, hogy azt sugallta, hogy a partnerem , ígérgetett minden földi jót, amiből alig valósult meg a töredéke…. Amikor meg nekem lett volna szükségem rá, szépen elsunnyogott magyarázat nélkül… illetve amikor próbáltam vele erről beszélni, hárította, hogy “ szakított” volna…. ( akkor majd ő szól…) hát szólni nem szól, de nem is tesz semmit.. :(

Most látom, hogy boldog a családjával, és igazából ennek örülnöm kéne, hiszen így van rendjén….

Viszont bennem akkora a fájdalom, hogy, hogy jelenleg a túlélésre játszom…:( leginkább azért, hogy lehettem ekkora sík hülye és naiv :(

A feleségnek elárulni? Minek… az nem segít… :(

2023. szept. 23. 22:52
 12/89 A kérdező kommentje:
10… szerintem nem tud szeretni…. A gyerekét igen, de azon kívül senkit….
2023. szept. 23. 22:56
 13/89 A kérdező kommentje:
9, minden nap látom…:( minden nap felszakadnak a sebek
2023. szept. 23. 22:58
 14/89 anonim ***** válasza:
77%

Igen, ezért az idézőjel. Ne keseregj egy olyan ember miatt aki egy féreg, hanem keress olyat aki valóban téged akar és nem csak használni.

2023. szept. 23. 23:00
 15/89 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk, hogy átvert. És akkor most neked jobb, rosszabb, vagy mi változott?

Mi van akkor, ha megismerkedsz egy egyedülálló férfival, minden jó vele, aztán egyszercsak megcsal, vagy otthagy egy másik nő miatt? Akkor is az lesz a problémád, hogy lehettél ennyire hülye? Ezeket senki nem látja előre, veled most megtörtént, ez van, idővel elmúlik a fájdalom. De szakíts vele, ne ölelgessen időnként.

2023. szept. 23. 23:06
 16/89 anonim ***** válasza:
35%
Mit nem értesz? Gyereke született. Egyrészt ez neki is egy érzelmi sokk, másrészt van ezer dolga most otthon is.
2023. szept. 23. 23:09
 17/89 anonim ***** válasza:
81%

"hogy azt sugallta, hogy a partnerem"

Mármint egy nos pasi, akinek most született gyereke?

Te ennyire buta és naiv vagy?

2023. szept. 23. 23:10
 18/89 anonim ***** válasza:
56%

"ha te leszel terhes a te férjed is félre fog kurni."

De ugye nem csodálkozol, ha a nejed is félre dug, ha gond van veled vagy nem vagy jó az ágyban.

2023. szept. 23. 23:12
 19/89 anonim ***** válasza:
68%

"Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?"

Ez két, egymástól független kérdés. Az elsőre a válasz egyszerű (a megvalósítás nem) Szakíts vele! Ennyit tudsz tenni, majd elmúlnak a rossz érzések.

A másik kérdésre meg ismeretlen emberek biztos, hogy nem tudnak választ adni, csak tippelni.

Én férfiként voltam ilyen helyzetben, semmiféle átverési szándékom nem volt, nem kihasználás volt a célom, de a végén a lány hozzád hasonlóan érezte a dolgokat. De mondok egy példát. Ha elhívlak mondjuk túrázni, azt mondom, hogy nagyon jó lesz, szép a táj, sétálunk a friss levegőn, jól érezzük magunkat, aztán neked nem tetszik,mert sokat kell felfelé menni, megfájdul a lábad, jönnek a bogarak is, stb, akkor átvertelek?

2023. szept. 23. 23:25
 20/89 A kérdező kommentje:

19, azt el tudom fogadni, hogy szánt szándékkal nem akart nekem rosszat. Éppen mélyponton voltam egy igencsak sérülékeny állapotban, és ekkor kezdeményezett… sajnos nem kérdeztem meg, hogy pontosan mit és meddig szeretne…de utólag jó lett volna ha őszinte… hogy csak pár alkalmat tud megígérni, de ez alatt mindketten jól érezzük magunkat…. !

A hozzászólásod második részében arra próbáltál meg utalni, hogy lehwt, hogy nem volt neki jó velem?! A szülésig meg igen? Vagy hogy van ez? Én örömet okoztam neki mindig… ha ez nem jó , akkor nem tudok mit tenni

2023. szept. 23. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!