Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?
Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(
A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…
Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….
Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(
Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(
Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(
A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(
Nem, a második részben arra utaltam, hogy ő jót akart neked is, magának is, de neked mégsem lett jó. Esetleg neki sem lett jó. Nem az egyes alkalmakra gondolok, hanem összességében nem jó. Mint ahogy a túrázásnál jóhiszeműen elindultok, szép a táj, meg jó a levegő, de közben meg csípnek a bogarak, izzadtok, megfájdul a térdetek, nehéz a hátizsák, stb. amire nem gondoltatok induláskor.
Amikor kezdeményezett, nem tudta, hogy mi lesz, csak a jót feltételezte, annyit tudott, mint te, nem volt mit őszintén elmondani, pontosabban akkor őszintén azt mondta, amit gondolt. Legalábbis nálam így volt, mégis megbántottam vele valakit, pedig szerettem.
Értelek 21, és szép a példa is…valószínű így lehetett, hogy ő sem gondolta végig, csak belement…:( én meg nem mutatom meg a fájdalmamat, az sem biztos, hogy tisztában van a belső helyzettel… bár nem tudom hogy lehet egy ember, aki addig kap valami szépet, majd hirtelen megvonják tőle magyarázat nélkül…
Gondolom rájött, hogy egy kapcsolat időigényes, és szervezést, testi lelki erőforrást is igényel. Az elején volt egy mondata, ami akár utalhatott is az időhatárra, mivel nagyon siettette a szexet … nem is értettem a sürgetés okát…
21, nálad miért érezte a lány úgy, hogy átverted?
A felesége lehet veszélyeztetett volt és már elfáradt a szája, vagy rosszul volt. Néha kezdem érteni mire volt jó a hárem régebben. Legalább lehetett tudni kinél van a férj ilyenkor. Mostanában meg egyre gyakrabban van ez, vagy ha mégis kötelező a szex merthogy otthagy, akkor meg vetélések is lehetnek ha amúgy veszélyeztetett.
Hány éves a pasi, hogy ennyire nem bírta ki?
"21, nálad miért érezte a lány úgy, hogy átverted?"
Összejöttünk és egyre jobb lett a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk is, lettek közös programjaink. Amikor elkezdődött, csak vágy volt mindkettőnkben, beszéltünk is róla, hogy ez a kapcsolat csak erről szól. Aztán mégis több lett mindkét részről, nem döntések alapján, hanem érzelmek miatt. És eljött egy pont, ahol viszont hoztam egy döntést, befejeztük ezt a kapcsolatot. Azt mondta, hogy a viselkedésemmel, tetteimmel, hozzáállásommal megtévesztettem, átvertem, azt sugalltam, hogy szeretem és többet jelent nekem, mint ahogy indult.
Pedig eszembe sem jutott átverni, én ugyanúgy éreztem, mint ő, megszerettem, az érzelmeim hatására viselkedtem vele úgy, ahogy.
TE tényleg ennyire hülye vagy? Mi másra kellettél volna, mint pár laza pásztorórára? Ezt szerinted ki kellett volna mondania, mikor a munkahelyén, tehát a lehető legkényelmesebb módon letudta azt, amit otthon egy időre nem kaphatott meg? Mégis mi a fészkes fenére számítottál egy olyan hapsitól, akinek terhes felesége van? Hogy majd te leszel párhuzamosan a barátnő, akivel éli gondatalnula v ilágát, párkapcsolatot tart fenn, aztán szépen hazamegy? Vagy mormon módon te leszel a második felesége, és megosztja a kettőtök között az ideját, vagy tényleg, mit képzeltél ebbe bele? A másik kérdés meg: neked komolyan eszedbe jutott pár laza du-gásnál komolyabb kapcsolat egy olyan féreggel, aki az első adandó nehézséget úgy kezeli a házasságában, hogy rögtön félrekefél egy könnyen kapható munkahelyi nőcskével? Ilyen kellene, aki így bánik azzal a nővel, akit elvileg szeret, akinek örök hűséget fogadott és aki épp a közös gyerekük kihordásával szenved? Hogy bánik azzal, aki semmit se jelent neki? Ehhez képest még jól jártál...
Akármennyire is szerelmi csalódásod volt, ennyire semmibe azért te sem veheted magad, kislány...Fogd fel úgy, ahogy ezt kellene: laza szórakozás volt. A történetben az egyedüli, akit sajnálni kell, az a feleség, aki nyilván nem tudja, hogy valojában mivel is kötötte össze az életét...
Ha van bizonyítékod mond el a nőnek. Meg érdemli hogy tudja milyen féreg mellett él.
Legalább legyen esélye a jövőben egy normális társat találni magának!
Te meg süllyedj el a föld alá, undorító vagy az emberrel együtt!
"Gondolom rájött, hogy egy kapcsolat időigényes, és szervezést, testi lelki erőforrást is igényel."
Ja, főleg ha mellette van egy otthonod, családod. Undorítóak az ilyen nők és lehet itt kampányolni hogy sosem a szerető a hibás de hogy egy nőben ennyi empátia, ennyi gerinc ne legyen hogy nem fekszik alá egy várandós nőtársa férje alá az gusztustalan. Az már csak hab a tortán hogy ahelyett hogy elbujdosnál szégyenedben, bűntudatodban és mélyen magadba néznél, vinnyogsz hogy "átvertek". És mielőtt jönne az ellenoldal, ugyanilyen véleménnyel vagyok a férjről is.
7# úgy őszintén mire számítottál? Tudtad hogy van családja. 🙂
Amúgy én arra tippelek hogy érzi ő már azt hogy te ebbe többet látsz bele, és ezért vett visszább. Lehet nyomulós lettél.
Az még hogy otthon már van szex, nem lenne neki visszatartó erő. Csak nem akarja bekavarj a kényelmes kis életébe.
Én azt tanácsolom felejtsd el, keress egy egyedülálló férfit.
Hidd el ebben egyedül csak te fogsz sérülni, nem éri meg!
#24:
Volt szerencsém nekem is hasonló férfihoz. Mestere volt a hitegetésnek amit természetesen úgy állított be, hogy ő nem hitegetett.
Pedig minden mondata arra utalt, hogy érdemes rá várni olyan szempontból hogy idővel lesz majd szintlépés.
Ha egy férfi olyan nagyon nem akarna mást csak szexet a nőtől, akkor azt egyértelműen egyenesen közölné a nővel aki dönthetne, hogy belemegy e az alkalmi szexbe vagy sem.
De sajnos a férfiak többsége (nem mindenki) pont azért köti érzelmileg is magához a nőt, hogy legyen egy fix szexpartnere aki egyben a "lelki szemetese" is. És amikor a nő már szerelmes, akkor tudja hogy nyert ügye van, már a hitegetésbe sem kell nagy energiákat fektetni.
Mint mondtam van egy ilyen "ismerősöm". Lelkileg magához köti a nőket, de szintlépésre már nem hajlandó (pl összeköltözés/eljegyzés/házasság stb).
Így tud nőket "használni" 1-2 évig amíg a nő hajlandó várni és reménykedik hogy mikor lesz előrehaladás a kapcsolatban. Addig a pasas is nyer, mert van kivel szexelni és van kivel lelkizni. Aztán amikor már nagyon "ég a lába alatt a talaj", nem tudja már húzni halasztani a dolgot, akkor vagy ő szakít vagy a csaj aki meg szeretne már egy közös életet.
Sosem mondja ki nyíltan a nőnek hogy csak szexre kellesz meg azért hogy meghallgasd a lelki nyavalyáimat. Áh dehogy. Tudja hogy akkor egy nő sem állna szóba vele! Cél hogy a nő kötődjön hozzá, minél előbb legyen szerelmes, testileg lelkileg odaadó, figyelmes.
Nagyon sok múlik azon hogy hogyan van tálalva az, hogy milyen szándékkal megy bele valaki egy "kapcsolatba"!
Nagyon sok ember eleve tudja hogy csak "használni" akarja a másikat, mert sosem lesz részéről szintlépés. Csak nem gondol bele abba, hogy a másik fél is egy érző ember és a lelke nem egy átjáróház! Tipikus eset az amikor az egyik házas, és hitegeti a másikat (aki szingli) hogy legyen türelmes mert lesz szintlépés.
Lehet mondani hogy az a hülye aki vár, de ahogy elnézem a mai világban egyre több a "hülye várakozó" amit a neten is olvasok, és ismeretségi körben is látok.
Kérdezőnek a válasz:
Ezt te is megszívtad. Addig kellettél amíg a feleség nem tudott szexelni.
És nyilván most a kisbaba az első, apuka már vele foglalkozik.
Majd akkor fog újra megjelenni amikor a gyerekkel sokat kell éjszakázni és a feleség megint nem tud szexelni (érthető okokból fáradt).
Na ilyenkor kell majd elhajtani a pasast melegebb éghajlatra!
De legjobb lenne ha új munkahelyet keresnél.
Egy biztos, te is megtanulod a leckét, hogy nem szabad a munkát a magánélettel keverni!
28, sosem voltam és nem is leszek nyomulós! Ez a lehetőség kizárva sajnos. Ellenben van más kollegina, aki ezt teszi….
A kényelmes élete igen fontos, de ezt sem veszélyeztetem…
Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy most már nincs hiányállapot, és bár a plusz szex mindig izgalmas, de azt meg kell szervezni, időt szakítani, amit nem szeretne, mert nem létkérdés…. És kockázattal is jár, ami most nem kell.
Hogy mire számítottam? Arra, hogy bármi változás van, arra nem nekem kell szépen idővel rájönnöm, és arra, hogy ezeket a döntéseket meg tudjuk beszélni, hogy mindenkinek jó legyen.
De ezt ő egyedül eldöntötte….
A szülésig rendszeresen keresett, írt, nyomult ( igen ő!!!!) , utána a akit mondott, hogy meglett a gyerek, majd ha úgy alakul, lesz rá alkalom, együtt leszünk…. Ez éles váltás volt a korábbihoz képest….
Igen és segít az, ha utólag át lehet gondolni mi történt, mert tanulságos, hogy legközelebb soha többet ne forduljon elő ilyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!