Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?
Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(
A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…
Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….
Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(
Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(
Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(
A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(
“ És eljött egy pont, ahol viszont hoztam egy döntést, befejeztük ezt a kapcsolatot”
24, ezt a döntést milyen okból hoztad meg? Ha szeretted a lányt?
29, nagyon köszönöm a hasznos kommented!
Tudom, hogy egy hülye naiv vagyok, de én nem vártam szintlépést, ezt nem is ígérte, nem is olyan a helyzet…. Én azt vártam, amire “ szerződtem” az elején… amolyan barátság extrákkal…. De barátomnak sem mondhatom, mert a barátok korrektek egymással…
Igen az van, hogy baromira kihasznált, mert hagytam, szerettem…. Akit szeretek, azért sokat megteszek….
Hát így most ő is elveszít szépen engem… jobban járt volna, ha őszinte…
#33:
Az a tapasztalatom, hogy ki is lesz használva az hogy vannak érzéseid iránta. Ugyanis az ilyen személyiségű emberek később visszatáncolnak, mert pontosan tudják hogy ki a vevő rájuk.
Tehát be fog még próbálkozni nálad, mivel tisztában van vele hogy megszeretted, tehát van nálad esélye.
Sokan élnek ebben a "se veled se nélküled" állapotban. Vissza fog ő még jönni amikor barátilag vagy szexben szüksége lesz rád! Csak te ne legyél olyan gyenge hogy visszaengeded!
"32 én megértelek. Komolyan! Az ember az érzelmeit nehezen tudja irányítani és hajlamos belesodródni helyzetekbe….."
Én nehezen tudom. Sokan megtámadtak itt téged is, hogy hogy voltál képes ilyesmire. Nem tudom, hogy ők mennyire tudják befolyásolni az érzelmeiket, bizonyos szempontból irigylem őket. Mondjuk azt gondolom, hogy nagy részüket csak elkerülték az ilyen helyzetek és tét nélkül könnyű okos dolgokat mondani, de biztos, hogy van néhány igazán kemény jellem.
Egyébként az én esetemben már túl vagyunk rajta, mi is végig folyamatosan találkoztunk egyéb körülmények miatt. Már 3 éve vége, olyan 1-1.5 éve beszélünk is egymással ha úgy alakul, de nem a múltról, csak úgy általánosságban.
35-ös!
Én pl sajnálom. Mondhatjuk, hogy hibát követett el, de attól még most rossz neki. Nem is tudom létezik-e olyan ember, aki bármilyen kísértésnek ellen tud állni.
Egy ilyen nehéz és társadalmilag megosztó témában mindig jönnek az okoskák és a trollok is. Ez a része hidegen hagy, nyugodtan írkáljon, hulladék értéke van tartalmilag.
Aki ismer személyesen tudja, hogy emberileg tisztességes vagyok és rengeteg nehéz sorsú embernek segítettem már a munkám miatt is… itt is, ebben a helyzetben sem akartam ártani senkinek. A cégnél senki nem tudja mi történt köztünk és nem is fogja. Pedig könnyebb lenne kibeszélni, de nem teszem. Ha ők egyszer bedőlnek mint pár, mint család, ne én legyek az oka… A srác sem rossz ember ettől függetlenül, kiváló apa. Annak a kisgyereknek szüksége van rá! Ez az, ami visszatart attól, hogy nyílttá tegyek bármit, vagy drámázzak…
Nem rossz ember, csak végtelenül önző valahol…. Én meg bizonyos problémák, érzelmek miatt kiszolgáltatott….
Az is fáj, hogy valahol nagyon jól kijöttünk eddig, soha nem volt vita, konfliktus. Hanem egy értékes kapcsolat, de ezt így nem bírom tovább…. :( látom, hogy ő boldog, én meg a vonat elé akarok időnként ugrani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!