Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy hülyeséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(

A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…

Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….

Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(

Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(

Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(

A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(

2023. szept. 23. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 A kérdező kommentje:

Nem, nem volt korrekt egyáltalán … legalább is szerintem. Ezért írtam ki a kérdést. Akkor sem, amikor egy “kedves”, rámenős kollegina flörtjében részt vett a szemem láttára… ennyit bármilyen megbánásról….

Nem, nem korrekt sem velem, sem a feleseggel. Ismerem a feleségét amúgy, mert bemutatta… ( már utólag) nem sejt semmit. A gyermek egy kis tündér. Éljék az életüket, ekkora hülyét úgysem talál még egyet, mint én… majd a következőnél bebukik….

2023. szept. 24. 19:12
 52/89 anonim ***** válasza:
0%

Nem erre kell gondolni, hanem a jó pillanatokra és elengedni. A feleségnek meg nem szólni!

Ha gondolod, szívesen megvígasztallak ;)

2023. szept. 25. 02:43
 53/89 anonim ***** válasza:
0%

melyik reszet nem erted annak, hogy dobtak?

ez a szeretok sorsa.

lepj tovabb erre meg emlekezz mosolyogva. cest la vie

2023. szept. 25. 07:26
 54/89 A kérdező kommentje:

Ha valakit “dobunk”, azt közölni szoktuk a másik féllel…. Nem krumplis zsák, akit felhajítunk egy teherautóra.

Egyébként nem dobott, talonban tart… ( legalább is szeretne)

2023. szept. 25. 09:46
 55/89 anonim ***** válasza:
69%
Voltam hasonló helyzetben. Addig nem fog változni semmi amíg együtt dolgoztok (valamelyik félnek munkahelyet kellene váltani)! Te fogsz sérülni lelki értelemben, mert minden nap találkoztok, miközben nem lehet köztetek semmi. Ha tényleg szereted akkor simán visszaédesgeti majd magát hozzád amikor neki éppen megfelel. Sokkal jobb lenne ha nem találkoznátok többet, mert így sosem hevered ki ezt az egészet!
2023. szept. 25. 09:58
 56/89 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy miért nem tudja kimondani a dolgokat? Hogy mi történik? Hogy mi változott? Hogy már nem akar? Miért jó hülyíteni a másikat? Érdekes, azért a társaságomat igényli és keresi. Megoszt magáról egy csomó mindent, mint amit egy kapcsolatban szokás kb.

Én elfogadom, ha nem akarja a párját megcsalni, de akkor mégis mire volt az egész jó? Hiteget a szex-el, amit hébe- hóba kipróbálunk hónapok alatt, de normális együttlét alig volt….

Tehát még ki sem tudott bontakozni a dolog. Már arra is gondoltam, hogy valami gondja akad a férfiassággal….

2023. szept. 25. 10:24
 57/89 anonim ***** válasza:
100%

54: a nap vegen ez ugyanaz. te nem leszel a felesege helyen, nagyon max egy talonban tartott urito zsak

nem mindenki kozli ezt veled szoban, van amikor neked kell rajonnod.

2023. szept. 25. 10:24
 58/89 A kérdező kommentje:
57, hát látom…. Én még így nem jártam minden esetre…
2023. szept. 25. 10:27
 59/89 anonim ***** válasza:
100%

#56:

Szerintem nem akar lebukni veled, azért hanyagol. Nyilván felmérte hogy eddig hová jutott el a feleségével és mi az amit kockáztat, mit építettek fel közösen. Lehet hogy vannak hiteleik, vagy ha más nem, akkor a vagyon közös.

Az emberek általában féltik a megszokott életüket, a megszokott lakásukat/házukat, kocsit, nyaralót stb-t. Van egy megszokott életszínvonala amit gondolom szeret és ezen nem akar változtatni.

Ha válna akkor mehetne más környékre lakni, nem láthatná minden nap a gyerekét, felborulna az eddigi élete. És te nem érsz neki annyit hogy miattad lebukjon.

Persze a lelkizés, szex, odafigyelés az jól jön neki tőled (ezért sem magyarázkodik). Ezt köszönettel elfogadja ha te adod, de vissza már nem igen kapsz ezekből semmit, mert miattad lebukna és a megszokott kényelmét (gyerekét) nem akarja egy szerető miatt elveszíteni.

Van arra is példa amikor annyira rossz egy házasság hogy válás lesz és új jobb élet a szeretővel. De ez olyan ritka mint a fehér holló.

2023. szept. 25. 10:53
 60/89 anonim ***** válasza:
87%
52. Elengedni persze. Ez a krva pasik kedvenc szava. Új nő pár hónapra, aztán engedjük el, kövi, azt is elengedi stb. Szerintem meg minél többen tudjanak ezekről, így lehet döntést hozni, nem kell becsicskulni a sunyiságoknak.
2023. szept. 25. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!