Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?
Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(
A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…
Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….
Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(
Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(
Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(
A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(
Nem, nem volt korrekt egyáltalán … legalább is szerintem. Ezért írtam ki a kérdést. Akkor sem, amikor egy “kedves”, rámenős kollegina flörtjében részt vett a szemem láttára… ennyit bármilyen megbánásról….
Nem, nem korrekt sem velem, sem a feleseggel. Ismerem a feleségét amúgy, mert bemutatta… ( már utólag) nem sejt semmit. A gyermek egy kis tündér. Éljék az életüket, ekkora hülyét úgysem talál még egyet, mint én… majd a következőnél bebukik….
Nem erre kell gondolni, hanem a jó pillanatokra és elengedni. A feleségnek meg nem szólni!
Ha gondolod, szívesen megvígasztallak ;)
melyik reszet nem erted annak, hogy dobtak?
ez a szeretok sorsa.
lepj tovabb erre meg emlekezz mosolyogva. cest la vie
Ha valakit “dobunk”, azt közölni szoktuk a másik féllel…. Nem krumplis zsák, akit felhajítunk egy teherautóra.
Egyébként nem dobott, talonban tart… ( legalább is szeretne)
Azt nem értem, hogy miért nem tudja kimondani a dolgokat? Hogy mi történik? Hogy mi változott? Hogy már nem akar? Miért jó hülyíteni a másikat? Érdekes, azért a társaságomat igényli és keresi. Megoszt magáról egy csomó mindent, mint amit egy kapcsolatban szokás kb.
Én elfogadom, ha nem akarja a párját megcsalni, de akkor mégis mire volt az egész jó? Hiteget a szex-el, amit hébe- hóba kipróbálunk hónapok alatt, de normális együttlét alig volt….
Tehát még ki sem tudott bontakozni a dolog. Már arra is gondoltam, hogy valami gondja akad a férfiassággal….
54: a nap vegen ez ugyanaz. te nem leszel a felesege helyen, nagyon max egy talonban tartott urito zsak
nem mindenki kozli ezt veled szoban, van amikor neked kell rajonnod.
#56:
Szerintem nem akar lebukni veled, azért hanyagol. Nyilván felmérte hogy eddig hová jutott el a feleségével és mi az amit kockáztat, mit építettek fel közösen. Lehet hogy vannak hiteleik, vagy ha más nem, akkor a vagyon közös.
Az emberek általában féltik a megszokott életüket, a megszokott lakásukat/házukat, kocsit, nyaralót stb-t. Van egy megszokott életszínvonala amit gondolom szeret és ezen nem akar változtatni.
Ha válna akkor mehetne más környékre lakni, nem láthatná minden nap a gyerekét, felborulna az eddigi élete. És te nem érsz neki annyit hogy miattad lebukjon.
Persze a lelkizés, szex, odafigyelés az jól jön neki tőled (ezért sem magyarázkodik). Ezt köszönettel elfogadja ha te adod, de vissza már nem igen kapsz ezekből semmit, mert miattad lebukna és a megszokott kényelmét (gyerekét) nem akarja egy szerető miatt elveszíteni.
Van arra is példa amikor annyira rossz egy házasság hogy válás lesz és új jobb élet a szeretővel. De ez olyan ritka mint a fehér holló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!