Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy hülyeséget csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(

A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…

Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….

Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(

Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(

Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(

A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(

2023. szept. 23. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
0%

Mar miert ne arthattal volna a felesegnek vagy a babanak?? Ezt a leszarom hozzaallast...

Teny, hogy a ferj tett neki fogadalmat, de te tudtad hogy terhes az asszony.Ilyenkor belerugni egy nobe nagyon veszelyes, alapbol erzekenyebbek es sebezhetobbek.

Ha tegyuk fel kiderul mikozben terhes, el is veszithette volna a babat, hisz ilyenkor az anya es a gyerek ossze van kapcsolodva. Ha az anyanak artasz a gyereknek is.

2023. szept. 27. 13:38
 62/89 A kérdező kommentje:

Hmmm..61… érdekes, hogy rám, mint nőre jobban haragszol, mint arra az emberre, aki valakinek fogadalmat tett….

Hát én nem tettem fogadalmat és ígéretet senkinek! Amit írtál tárgytalan, a feleség nem tudta meg, és tőlem nem is fogja soha megtudni.

Őszintén fogalmam sincs, hogy milyen a házasságuk. Sosem kérdeztem, nem rám tartozik.

2023. szept. 27. 14:47
 63/89 anonim ***** válasza:

En nem haragszok rad jobban, sot... szar helyzetben voltal ennyi. Csak a kibujasod szurt szemet, es az hogy nem derult ki a szerencsen mulott.

Ez felelotlen tett volt a reszedrol, de a ferj reszerol igazi arulas es gyalazat.

2023. szept. 27. 14:53
 64/89 A kérdező kommentje:

Milyen kibújásom?! Nem, teljesen tisztában vagyok a felelősséggel, és azzal, hogy ez így nem volt rendben egyáltalán. Igen, van, amikor teszünk olyan dolgokat is, melyek erkölcsileg nincsenek rendben, vagy akár árthatnak másoknak. Nem a szerencsén múlt, hogy nem derült ki, hanem a tudatos figyelmen és elővigyázatosságon! És azon, hogy mindketten marha fegyelmezettek vagyunk. Már százszor kiborulhattam volna!

Most azzal is meg kell küzdenem, hogy egy terhes nő háta mögött mit tettem és azzal is, hogy csak kihasználtak. Aki volt ilyen helyzetben, tudja milyen. Aki nem, a kanapéról otthon okos….

2023. szept. 27. 15:10
 65/89 anonim ***** válasza:
0%

Te irtad, hogy nem bantod a terhes not es a gyereket... BANTOD,csak nem tud rola az asszony.

Ha marha fegyelmezett lennel es tisztesseges, ahogy irtad, bele se mentel volna ilyen kapcsolatba. De nem erdekelt. Leszartad, es most mosod kezeid. Mert te beleestel a ferjbe. Most meg elvarod, hogy sajnaljunk, mert csak parszor megolel, ahelyett, hogy jol megbaszna. Ha nem vet veget ennek a ferj, meg most is nyitogatnad a labad, egyaltalan nem erdekel senki.

Es mielott jonnek a kommentek, nem, nem a megcsalt feleseg vagy ilyesmi vagyok. Hanem csak egy 25 eves lány, aki elborzad, hogy egy "tisztesseges" no, hogy alavag egy noi embertarsanak csupan szorakozasbol. Akkor mikor a legsebezhetobb egy no az eleteben.

2023. szept. 27. 15:56
 66/89 anonim ***** válasza:
32%

65-ös!

Demagóg hülyeségeket írsz, a valós élet sajnos nem ilyen steril, majd lehet, hogy te is megtapasztalod.

A kérdező több megnyilvánulásából kiderült, hogy tisztában van azzal, hogy hibázott, igen, látjuk, hogy te is tudod, hogy nem így kellett volna.

2023. szept. 27. 16:13
 67/89 anonim ***** válasza:
65%
#65! Nem szórakozásból, hanem szerelemből. Mint ahogy a "sebezhető nő" is annó. Jelenleg nem a feleség szenved, hanem a kérdező. Tehet róla? Igen, de attól még nem a feleséggel szúrt ki, hanem magával. A feleségen nincs mit sajnálni, boldog tudatlanságban nevelgeti a babáját.
2023. szept. 27. 16:23
 68/89 anonim ***** válasza:
23%

"Igen, van, amikor teszünk olyan dolgokat is, melyek erkölcsileg nincsenek rendben, vagy akár árthatnak másoknak."

Maradj csak az E/1-nél.

2023. szept. 27. 19:03
 69/89 A kérdező kommentje:

65, valamiért te is itt vagy ezen az oldalon ezen a részen, ahol a megcsalás a témakör…. Úgy latszik, talán neked is dolgod van ezzel a témával….😉 kinek ezért, kinek azért… tudod volt itt egy kedves válaszoló, aki írta, hogy tét nélkül könnyen törzs pálcát bárki felett…. Tehát kedves fiatal hölgy, szerencsére elképzelni sem tudod, hogy vannak az életben nehéz, nem tankönyvi helyzetek…. Igen, te sose légy szerető! És ezt mindenkinek tudom javasolni, aki itt van! És van még valami… az együttérzés és a tükrözés nem egyenlő a sajnálattal! Erre az oldalra segítséget kérni jönnek az emberek! Nézd meg, hogy te ennek eleget teszel el… segítesz-e… a kérdésre válaszolsz-e?! Vagy csak bírálni, ventillalni jöttél-e… Ez a kérdés legalább annyira szól a te félelmedről, mint az én bűnömről….!

És a kérdésem továbbra is ugyanaz, amit feltettem! Nem az a kérdés, hogy helyes-e, amit csináltam. A válasz arra egyértelmű. Nem, nem helyes.

2023. szept. 27. 19:27
 70/89 anonim ***** válasza:
28%

Igen, abban igazad van, hogy volt dolgom a temaban. Az apam csalta az anyamat es teljesen tonkretette. Ezt 12-13 evesen eleg szar volt megelni. Remelem boldogabb vagy, hogy megtudtad. "😉"

Pont emiatt nem tennem ezt egy masik novel, es eleg szomoru, hogy azert pontoztok le, mert egy terhes not vedek, es a megcsalast ellenzem. Ez rolatok mondd el dolgokat nem rolam. 😅😅 Mert mig csak engem lepontoztok, addig ti fottok a sajat levetekben es a szennyben amit magatok kore gyujtotok.

Milyen szerelemrol beszelsz 67-es??? Nekem a szövegből az jott le, hogy a kerdezo tulvolt egy szakitason es maganyos volt, igy kapva az alkalman mas palijan elte ki magat. Akinek a felesege terhes, es jol tudta mar a legelejen. Szoval roviden csak szorakoztak. Közben alakulhatott ki a kotodes a kerdezo reszerol. Azt nem tudom mennyi ideje folyhatott a viszony, szar dolog hoppon maradni. Remelhetoleg maskor nem teszi meg, javulva a sajat karabol. A nok huzzak mindig a rovidebbet, mert beszerelmesednek. Es ujra kiemelem a ferj is egy fereg, es ugyanugy megmondanam neki is.

2023. szept. 27. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!