Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam, most mi legyen? Átvert?
Sajnos belekeveredtem egy viszonyba egy nős pasival… akinek babát vár a felesége..:( tudom, über gáz vagyok, de teljesen beleestem, nem tudtam nemet mondani neki:(
A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…
Mi történt most hirtelen? :( Munkahelyen találkozunk, beszélgetünk, de azóta nem kezdeményez “ úgy”, időnként kapok egy ölelést, de semmi több….
Nekem nagyon hiányzik, és nem értem, hogy mi van… :(
Nem akartam elvenni a feleségétől, csak nekem is nem rég ért véget a kapcsolatom, magányos voltam l:(
Így érzem meg akarok halni, semmi nem boldogít…:(
A tenyerén hordozott, szeretgetett és nagyon jó volt vele a szex, most meg semmi…:(
70…. Nem, de te a bántalmazás más egyéb formáját műveled…😉! Emellett azért sem fogsz tudni segíteni, mert elvisznek az érzéseid és az indulataid… úgy, ahogy engem is elvitt a szerelem érzése, ezért mentem bele a viszonyba…. Téged az indulat buzdít nem adekvát viselkedésre és a fórum szabályainak megszegésére….! Ezzel azt szeretném szemlélni, hogy az ember sodorható…!
Van még bőven mit tanulnod az életről, de a saját kérdéseidet egy másik témánál vesd fel…. Az apad nem vigyázott anyukádra, az én partnerem viszont vigyáz a feleségére… csak annak hazudsz, vagy hallgatsz el dolgokat, aki valamilyen szinten fontos neked. Aki nem fontos, annál nem érdekel mit gondol.
Vagyis bocs, #70!Én voltam a 67.
"én partnerem viszont vigyáz a feleségére… csak annak hazudsz, vagy hallgatsz el dolgokat, aki valamilyen szinten fontos neked. Aki nem fontos, annál nem érdekel mit gondol."
Apam se mondta el, csak lebukott😅😉 O is "vedte" a csaladi beket.
Es mar valaszoltam a kerdesedre, fel tudom merni, hogy mi a bajod. Nem vagyok fogyatékos csak nem birom az alszent embereket. De tobben is leirtuk mar, hogy mi a szitu. Csak az szurt szemet, hogy azt hiszed nem bantasz senkit, mert nem tud rola az asszony. De te egybol besertodsz es bantalmazonak hivsz engem, miközben TE magad vagy az. Az igazsag faj, neha hallani kell es el kell gondolkozni rajta, mert kulonben ujra beleesel a hibaidba. Az nem bantalmazas, ha elmondjak a SAJAT tetteted, amit te tettel onakaratodbol. Nem kivantam a halalod, nem r*bancoztalak, es nem tartalak rossz embernek egy hiba miatt.
Ugy erzed, hogy atvertek, pedig allitasod szerint nem volt semmi letisztazva koztetek. Talan csak eszrevette, hogy belehabarodtal es megtartja a 2 lepes távolságot, hisz ez szexkapcsolatnak indult es azt is akarja, hogy az maradjon vagy sziplan mellekvaganyra vagy teve, ezert nem szakitott veled hivatalosan. Ujra elovesz majd, ha megint kevesebb a szex vagy unja az eletet. De hosszu tavon nem tudom mit varsz ettol a kapcsolattol, foleg ha allitasod szerint nem akarod elvenni a nejetol es a gyerekeitol az apat.
Nem kell a halalon gondolkodnod, senki se akarja, hogy meghalj. Max valamilyen szinten a karma pofanvag, de ne legyenek ennyire drasztikus gondolataid. Miert mennel egy ilyen ferfi utan? Aki a tulajdon feleseget se tiszteli meg, sot teged se, ha mar itt tartunk.
Ha van alkalmad, valts muszakot, nem kell egybol otthagyni a munkahelyed. De az, hogy folyton latod nem fog segiteni. Szerintem nem is vagy igazan szerelmes bele, csak azt hiszed... fogalmad sincs milyen lenne vele tartos es komoly kapcsolatban. Lehet meg se maradnatok egyutt, most egymasbol a szepet es jot latjatok, mert ezt mutatjatok. A rozsaszin kod mindig elmulik, de ugy nehezebben fog, ha istenited magadban.
"A baba pár hónapja megszületett, azóta a pasas gyakorlatilag hanyagol, előtte meg volt értem, illetve a szexért veszve…"
Ez az egyik oka.Nyilván egy ilyen kapcsolatban te csak második lehetsz.Nem ő vert át,te nem voltál észnél.Fogadd el,hogy nem közeledik már úgy feléd.
75-ös!
"Az igazsag faj, neha hallani kell es el kell gondolkozni rajta, mert kulonben ujra beleesel a hibaidba."
Amit írsz az nem "az igazság", hanem a te véleményed. Másnak meg más a véleménye. Még személyes ismeretség esetén sem tudnád megállapítani az "igazságot", nem hogy leírás alapján.
79-es!
A szexkapcsolat csak elnevezés, házasságban is van olyan, aki csak használja a másikat, vagy bántalmazza, semmit nem jelent, hogy minek nevezzük a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!