Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőnek jó lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőnek jó lenni?

Figyelt kérdés
tegnap 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt, mert a másikból csak a jót kaptam. Nem voltak hisztik, nem volt versengő sógor vagy sógornő, mindenbe beleokoskodó anyós és após, nem kaptunk össze azon, hogy már megint nem mosogattam el, pedig igazán megtehették volna ennyit - mindig akkor volt az enyém, mikor rám vágyott és engem szeretett.
tegnap 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Mindent megkaptam tőle és nem volt stressz meg vita. Csak tali, egésznapos szex, kaja, filmezés. Legjobb volt. Mindent úgy csinált ahogy nekem a legjobb volt és sokáig. Nem volt fásult, hanem élettel teli volt és engem is élettel töltött meg.

tegnap 09:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem nem jó.

Mert amikor a feleségével beszél,és nállam van,akkor csendben kell maradnom.

És mikor otthon van,mondtam neki,akkor ne írjon nekem.

Csak akkor ir,amikor a neje ,nem látja.

Kezdek belefáradni.

tegnap 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ilyen.

A szeretőnek az a lényege, hogy láthatatlan.

Jobb esetben.

Ha így nem tetszik hagyd abba.

tegnap 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Te nem a szeretője vagy hanem egy nettó ürítőlyuk. Máskülönben - ha számítana neki mit érzel, gondolsz - nem az orrod előtt folytatna bájcsevegést a feleségével.
tegnap 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőnek lenni meg vagy befektetés a jövőbe (ha elhagyja a feleségét), vagy praktikum (ahol mindkét fél házas).
tegnap 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szeretőnek lenni jó. Évek óta nem keresek normalis parkapcsolatot, szeretőm van. Igaz, abból nem csak egy...

28N

tegnap 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen megfelel, nem vagyom komoly kapcsolatra. A mai, valentin ejszakat is egyutt toltjuk. A felesege sosem hivja, sosem beszelnek, meg a nevet sem tudom. Neki is van szeretoje. Igy allapodtak meg, nyitott a kapcsolat. Mi folyamatosan irunk a masiknak, akkor is, ha otthon van, bar telefonon olyankor nem beszelunk
tegnap 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem jó. Bujkálás, titkolózás, osztozkodás egy harmadik személlyel, rettegés a lebukástól. Egyedül töltött hétvégék, ünnepek, szabadság. Utolsó hely a rangsorban.

N

tegnap 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. F.
tegnap 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!